Hadi kızlarr gelin burda kaynaşalımm paylaşalımm

Yok yeme ben yicem .. Bugunde çok yemek yedim yakında duba gibi şişeceğim yemin ediyoorum . Lan sen niye msn kullanmıyorsun döverim ben seni

Ye kuzum, senden mi esirgeyeceğim bi helvayı, kapıyı açtım bekliyorum, gel hadi, aynen bende, hastayım ya, canım çok şeyler çekiyor, öküz gibi olursam hiç şaşırmam, döv be döv, senin vurduğun yerde gül biter yavrum.

aman Allahım çok kötü bir durum bence sen kararı eşine,görümcene,halasına bırak sonuçta eşinin kardeşi sen fazla dahil olma bence

Elinizde somut belgeler varsa çıkın karşılarına söyleyin ve yazışmaları gösterin. Susmanın ne sizlere ne de onlara bir faydası yok . Susarak vicdanınızı mı rahatlatacaksınız bende açık açık söyleyin.. Çocukları olabilir bir ilişki bu duruma geldiyse devam etmeleri sizce ne kadar doğrudur ?

Benim vurduğum yerde kaktüs bitiyor rosee

Aynen katılıyorum, başka bişey söylemeye gerek yok.

yazışmalar görümcemde bide bilgisayara kaydetmiş s..lak görmc.kocası bilgisayarında buldu hanı msn acıp konustuk ya onunla ondan sonra

k.v deme söyleyelim dedik sonra vazgeçtik ne olcak bilmiyoru m görümcem de küçük oğlu abimin değil deyip duruyor ben o kadar ileri gitmek istemem

bazen diyorum pisliği bize bulaşmasın da karışmıcam diyorum ama sonu kötü bitecek kaynım duyarsa öldürmeden bırakmaz biraz psi.k...opat

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok kötü bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…