Hadi kızlarr gelin burda kaynaşalımm paylaşalımm

Amin , inşallah .. Demek istediğini anladım Semoş..

kesinlikle katılıyorum erkek anneleri cok savunmacı oluyor bu konuda çoculkarını üzdüğümüzü düşünüyorlar

ya onların yaptıkları sütten çıkma ak kaşık değiller

Aynen yaa aynen, sonuna kadar katılıyorum, oğullarını mutlu ettiğimiz zaman bizden iyisi yok, üzdüğümüz zaman bizden kötüsü yok.

kızlar yaa konuyu kapatmış gibi olmayım da :

benim bir eltim var cadalozun önde gideni çok konuşur fitne yapar ama gecenlerde bişeyini yakaladık internetten erkeklerle yazışıyor bizzat biz
bir msn adresi alıp gördük doğru değil yaptığımiz biliyoruz ama o daha fenasını yapmiş bunu ben eşim görümcem kocası ve eşimin halası ve kızı biliyor
erkeklerle erotik konusmaları olmus ved esanırım ki biriyle birlikte olmuş görümcem eminim diyor ama ben günahını almak istemem eşi desen büyü yapılmış gibi
ve bu konustugu erkeklere evli oldugunu söylemiş .....off midem bulandı yaaa.....neyse bu olanlari eşi bilmiyor şimdi söylesek yuva bozucu konumuna düsecez böyle iğrenç ötesi bi şeye şahit olduk maalesef ve 2 tane cocukları var bizi üzende bu

Aman kapattım bu konuyu, sinirlerime yazık, değmeyen insanlar için kendimi üzmeme yazık, kız marga, helvanın yarısı duruyor, hepsini bitiremedim dün, yiyeyim mi kalanını diye düşünüyorum.

Yok yeme ben yicem .. Bugunde çok yemek yedim yakında duba gibi şişeceğim yemin ediyoorum . Lan sen niye msn kullanmıyorsun döverim ben seni

canım bende söylemelisin adama yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…