- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
kusura bakma öyle demek istemedim ama sana değer veren insan farklı benim demek istediğim başka
yani seni gerçekten sevse ne gider nişanlanır ne de seni aramamazlık eder böylesinden bahsediyorum
bana da kalsa bende vazgecmem ama beni gerçekten sevip istiyorsa ben kendi yorumumu kattım
amacım kimsenin ne sevgilisini ne kocasını elestirmek inşallah herkes hakettiği mutluluğu bulur
Anladım canım anladım, hemde çok iyi anladım, öyle yapıyorum zaten, susuyorum, Allah'a havale ettim, sağol canım yaa, çok sağolun kızlar, hepinize çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.
kesinlikle katılıyorum erkek anneleri cok savunmacı oluyor bu konuda çoculkarını üzdüğümüzü düşünüyorlar
ya onların yaptıkları sütten çıkma ak kaşık değiller
Oturmaktan totoşum ağrıdı haaaa
Aynen yaa aynen, sonuna kadar katılıyorum, oğullarını mutlu ettiğimiz zaman bizden iyisi yok, üzdüğümüz zaman bizden kötüsü yok.
Bence internet çok faydalı birşey fakat şu değişik sosyal paylaşım sitelerinde vakit geçiriyorsan o zaman kötü işte.. Face falan gibi..
İlahi kız, aynen haa benimde ağrıdı aslında.
benım toto oturmaktan uyuştubir an önce saat 7 olsada eve gitsemmmm
Ne sandın .. =)
Aynen öyle hatta suna annem gözümün içine bakıyor bu kızın sonu ne olacak der gibi=)
Hadi bi çılgınlık yapıp herkes ayakta mesaj yazsın
Aynen öyle hatta suna annem gözümün içine bakıyor bu kızın sonu ne olacak der gibi=)
abooooooo ben işteyim ayakta yazarsam deli sanarlar beni 6 kişiyiz bi ben bayanım sapıttı derler vallahi
Laptopu bu yüzden sevmiyorum telefondan da girmek istemiyorum dokunmatiklerle pek aram yok.. Mesaj yazarken bir 5 dakikam gidiyor.. =)
Yere bilerek kalem at , kalemim düştüte o yüzden kalkmıştım dersin
Aman kapattım bu konuyu, sinirlerime yazık, değmeyen insanlar için kendimi üzmeme yazık, kız marga, helvanın yarısı duruyor, hepsini bitiremedim dün, yiyeyim mi kalanını diye düşünüyorum.
abooooooo ben işteyim ayakta yazarsam deli sanarlar beni 6 kişiyiz bi ben bayanım sapıttı derler vallahi
kızlar yaa konuyu kapatmış gibi olmayım da :
benim bir eltim var cadalozun önde gideni çok konuşur fitne yapar ama gecenlerde bişeyini yakaladık internetten erkeklerle yazışıyor bizzat biz
bir msn adresi alıp gördük doğru değil yaptığımiz biliyoruz ama o daha fenasını yapmiş bunu ben eşim görümcem kocası ve eşimin halası ve kızı biliyor
erkeklerle erotik konusmaları olmus ved esanırım ki biriyle birlikte olmuş görümcem eminim diyor ama ben günahını almak istemem eşi desen büyü yapılmış gibi
ve bu konustugu erkeklere evli oldugunu söylemiş .....off midem bulandı yaaa.....neyse bu olanlari eşi bilmiyor şimdi söylesek yuva bozucu konumuna düsecez böyle iğrenç ötesi bi şeye şahit olduk maalesef ve 2 tane cocukları var bizi üzende bu