Yok canım, öyle ağza alınmayacak laflar söylemedi, ama söyledikleri yetti, işte ben xle seni çok yakıştırıyordum, seni çok seviyordum, keşke böyle olmasaydı, benim oğlum gibisini bulamazsın, onu kaybettiğine çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur o zaman vs. gibisinden şeyler söyledi, bende, x teyze, ben xi zamanında çok sevdim, çok aşık oldum, siz biliyorsunuz nasıl bi aşk yaşadığımızı, şahitsiniz, benim hala saygım ve sevgim sonsuz dedim, sevgi mi kaldı, ne sevgisi, oğlum kendini çok zor toparladı senden sonra, hala daha da toparlamaya çalışıyor, seninle konuştuğumu duysa çok kızar, şimdi yeni bi ilişkisi var, nişanlandı, rahatsız etme oğlumu, aklını karıştırma, rahat etsin dedi, ne diyeceğimi bilemedim, dondum kaldım, sanki ben oğlunu rahatsız ediyormuşum gibi konuştu resmen, bende az önce girdim baktım facesine, hiç bişey yoktu, şimdi tekrar girdim baktım, bi anda nişanlı diye değiştirmiş ilişki durumunu, anası hemen yetiştirmiş benimle konuştuğunu, hayır, ne gerek var ki böyle oyunlara, zamanında herşey yaşandı ve bitti, gitti, insanları hiç anlayamıyorum bazen, çok sinir oldum haa, ayy bak sinirlendim gene.