- 2 Kasım 2008
- 688
- 0
-
- Konu Sahibi mispremses
rica ederim canım bencede yenmeztşkler jinaz.. yanı her ogun 1 kilo yenmez yani.
ayy inşallah bizde veririz canımya son 2-3 haftadır aldığım kiloları vereyim o bile yeter banajnaz
aynen valla canım benimde annemle babam ben kiraz detoksuna basladım onlar gitti mangal yakmaya ay ay işkence gibi ama dayanıcam haziran ayında bu kiraz detoksunu 3 gün yapanlar 3-4 kilo vermişler forumalrını tek tek bütün gün okudum dayanalım
ha gayret canımşansa bak ewde et pişiyo delikafadulden
dayancam
her öğün yarım kilo kiraz kızlar tv de öyle dedi.
ya ben şimdi bile ymek yedim yarın dayanamam diye of cidden kilo verdrcekmi inş ya nerdeki forumda yazıo kilo verenler ...ben 1 gr veremiorm inş ya
canım kardeşim kullandı üstünede 3 kg aldı iştahı acıldı ya ben gördüm valla yemedi ama aldı....hem elma krom hemde diet yaptı yınede ılk hafta 2 kg wrdı sonra ise 3 kg aldı karar senin canım olmuyor malesefki ....merhaba kızlar.bu elmakrom için ne düşünüyorsunuz. aranızda bunu kullanan varsa lütfen anlattsın bende kilo vermek istiyorum. diyetle felan olmuyo.elmakromu kullananların açıklamalarını beklicem tşkkr ederim.
ewet bencede onemlı olan bunu alışkanlık halıne getırmemek bı kac gun sok dıet yapıp sonra eskı cok yedıgımız gunlere dönmek zaten yaptıgımız en buyk aptallık oluyor kendı acımdan söylüyorum o yuzden yılda bı kac kez yapmada sorun yok onemlı olan sok dıet bıttıkten sonrada bı kerette mıdeyı aşırı sekılde doldurmamak we azar azar yemege alışabılmek bence de ....şimdi şöle bişi var ben araştırdım bu tarz detoks programalrı ayda yılda bir yapılnca faydalı ama alışkanlık haline gelirse vitamin kaybı oluor vücutta zarar cerior oyüzden ben sadce üç günlük programı denicem eğer dayanırsam sonuç alırsam diğer üç günü ve karpuzu yaparım kilolarımızıda yazarız üç gün sonra benim şuan 65 olması lazım
merhaba kızlar.bu elmakrom için ne düşünüyorsunuz. aranızda bunu kullanan varsa lütfen anlattsın bende kilo vermek istiyorum. diyetle felan olmuyo.elmakromu kullananların açıklamalarını beklicem tşkkr ederim.