• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ KIZLAR ÜNİVERSİTE ANILARIMIZI ANLATALIM :)

Cok eğlenceli bir ozel yurtta kaldim. Degisik degisik kiliklara girip tiyatro yapardik :-) Bir de yurtta kalan bazi tipleri gözlerinin içine baka baka taklit ederdik. Ne eglenceliydi yaaa

uç anılarım yok üniversitede.. sıradan bi öğrenciydim. bugün ne giysem diye kıyafet denerdik oda arkadaşlarımla.

Birde oda arkadaşımın icip icip erkek arkadasina saydirmasi ve o anda elinden telini kapmam her seferinde.

Cemaatle geçti iki yılım ağır abla oldum hep tadını çok çıkaramadım :KK57: ama ehlenceliydi cemaatte bi sürü kişi evde kalmak büyük dert sorunlar çok oluyo malesef

Cemaatle geçti iki yılım ağır abla oldum hep tadını çok çıkaramadım :KK57: ama ehlenceliydi cemaatte bi sürü kişi evde kalmak büyük dert sorunlar çok oluyo malesef

Cemaatin içinde neler dönüyordu abovv

Üni de anım çoktur neler yaşamadık iyi kötü özlüyor insan

Cemaatin içinde neler dönüyordu abovv

Üni de anım çoktur neler yaşamadık iyi kötü özlüyor insan
Evet malum cemaatteydim hala hayretler icerisindeyim iyi insanlarda vardı yani başka ortamlara guvenemiyodum yine bi zararlarını görmedim Allah razı olsun diyelim

Bir dönem boyunca istatistik dersine giremedim. Çok erken saate koymuşlardı dersi. Sonuç dersi AA ile geçtim. :cool:
Bizim hoca ders erken herkes gelsin diye devamsızlıgi olmayana arti 20 puan veriyodu ama ben kalkıp gitmiyodum herkes 20 puan aldı ben alamadım ama yine de gecmistim:KK53:

Evet malum cemaatteydim hala hayretler icerisindeyim iyi insanlarda vardı yani başka ortamlara guvenemiyodum yine bi zararlarını görmedim Allah razı olsun diyelim

Oranın kadınları da az değildir gündüz neler yapardı bi kaç tanıdığım sonra yurda :)

Vardı tabi herkes düzgün değil ki ailelerin baskısıyla kalan da coktu

Aile yüzùnden zaten arkadaşım deist ama kapalıydı zorlada cemaate zar zor ayrı eve çıktı türbanı vs attı on numarada insandı

Aile yüzùnden zaten arkadaşım deist ama kapalıydı zorlada cemaate zar zor ayrı eve çıktı türbanı vs attı on numarada insandı
Dinde zorlama olmaz zaten herkesin inancı kendine her kapalı düzgün diyemem açık kapalı farketmiyo insan olsun mühim olan o ama örtü de Allahın emri bunu yok sayamayiz

Dinde zorlama olmaz zaten herkesin inancı kendine her kapalı düzgün diyemem açık kapalı farketmiyo insan olsun mühim olan o ama örtü de Allahın emri bunu yok sayamayiz

İnanmıyorum ama saygı duyuyorum size.

Back
X