- 10 Ocak 2013
- 621
- 523
- 103
Eve girene kadar biz de bilmiyoduk ki evlendi insallah toplamistir kendiniaynen adamın işini zor gerçi bu pasaklıkla evde kalmıştır bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve girene kadar biz de bilmiyoduk ki evlendi insallah toplamistir kendiniaynen adamın işini zor gerçi bu pasaklıkla evde kalmıştır bence![]()
inşallahEve girene kadar biz de bilmiyoduk ki evlendi insallah toplamistir kendini![]()
Cemaatle geçti iki yılım ağır abla oldum hep tadını çok çıkaramadımama ehlenceliydi cemaatte bi sürü kişi evde kalmak büyük dert sorunlar çok oluyo malesef
Evet malum cemaatteydim hala hayretler icerisindeyim iyi insanlarda vardı yani başka ortamlara guvenemiyodum yine bi zararlarını görmedim Allah razı olsun diyelimCemaatin içinde neler dönüyordu abovv
Üni de anım çoktur neler yaşamadık iyi kötü özlüyor insan
Bizim hoca ders erken herkes gelsin diye devamsızlıgi olmayana arti 20 puan veriyodu ama ben kalkıp gitmiyodum herkes 20 puan aldı ben alamadım ama yine de gecmistimBir dönem boyunca istatistik dersine giremedim. Çok erken saate koymuşlardı dersi. Sonuç dersi AA ile geçtim.![]()
Evet malum cemaatteydim hala hayretler icerisindeyim iyi insanlarda vardı yani başka ortamlara guvenemiyodum yine bi zararlarını görmedim Allah razı olsun diyelim
Vardı tabi herkes düzgün değil ki ailelerin baskısıyla kalan da coktuOranın kadınları da az değildir gündüz neler yapardı bi kaç tanıdığım sonra yurda :)
Vardı tabi herkes düzgün değil ki ailelerin baskısıyla kalan da coktu
Biz kart okutuyorduk, kartim arkadaşımda olurduBizim hoca ders erken herkes gelsin diye devamsızlıgi olmayana arti 20 puan veriyodu ama ben kalkıp gitmiyodum herkes 20 puan aldı ben alamadım ama yine de gecmistim![]()
Dinde zorlama olmaz zaten herkesin inancı kendine her kapalı düzgün diyemem açık kapalı farketmiyo insan olsun mühim olan o ama örtü de Allahın emri bunu yok sayamayizAile yüzùnden zaten arkadaşım deist ama kapalıydı zorlada cemaate zar zor ayrı eve çıktı türbanı vs attı on numarada insandı
Ne guzel:) ben doğru düzgün okula gitmedim xok devamsızlıgi problem etmiyo lari allahtanBiz kart okutuyorduk, kartim arkadaşımda olurdu![]()
Dinde zorlama olmaz zaten herkesin inancı kendine her kapalı düzgün diyemem açık kapalı farketmiyo insan olsun mühim olan o ama örtü de Allahın emri bunu yok sayamayiz