• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ KIZLAR ÜNİVERSİTE ANILARIMIZI ANLATALIM :)

Ayy bende üniversite anısı çookk,taksit taksit anlatayım,bugün birini anlatayım,sonra diğerlerini.

97 senesinden bahsediyorum,cep telefonları henüz takoz halinde,akıllı telefonlar henüz portakalda vitaminken...Cep telefonu olanada çok zengin gözüyle falan bakılıyor:KK8:hatta olurda yanımızdaki arkadaşın da teli falan varsa sen 2 kere çaldır kapat,ben açıp konuşuyormuş gibi yapayım diye muhabbetler dönüyor aramızda,yani maksat hava olsun,yani o kadar cep telefonlarının lüks sayıldığı dönemde tabii telefon neyim yok bizde.:110:Bu gereksiz ayrıntıyıda verdikten sonra gelelim asıl konuya.

Neyse efendim,yurtta her odada eski kablolu klasik telefonlardan var,eğer odalar arası konuşursan li li......li li diye kısa kısa çalıyor,eğer dışarıdan birisi arıyorsa yani yurt dışından ailelerimiz falan lilililili diye uzun uzun çalıyor.Vize haftası,uyku bir yandan açlık bir yandan,hint fakiri gibiyiz,ay sonu babalarımızın gönderdiği harçlık bitmiş,yurdun kantininden yemezsek açız,odalarda priz yok,biz sefillikten lamba duyundan priz çekip elektrikli ocakla makarna falan yapıyoruz.

Sınavdan geldik,makarnayı bir güzel haşladık,tencereyi ortaya koyduk makarnaları pay ettik,oturduk üç kız birbirimizin tabaklarına acaba ona çokmu gitti diye yan yan gözlerle bakıyoruz :KK53:o kadar açız:kk77:Derken odanın telefonu çaldı li li...li li diye çalıyor,Aysun diyor ki Yamuk bu tel sanadır kalk bak,ben diyorumki yok yok kesin Zeynebedir,Zeynep hadi kalk... Telefon hala kısa kısa li li...li li diye çalıyor ama kimsenin yemeği bırakıp kalkası yok,yan tarafa 1 kaşık fazla kaptırırmıyız diye masayı bırakıp gidemiyoruz.Bu hadi sen kalk o kalksın muhabbeti 3 kere aramızda turladıktan sonra telefon bir anda uzun uzun lilililili diye çalmaya başladı ,sinirlenip kalkın bakın der gibi.Ayy anlatma konusunda pek becerikli sayılmam ama o anı yaşamak lazım, hepimiz koptuk sofrada:KK70:

Final pek umduğunuz gibi bitmesede komikti yinede:KK48:

Universite anisi diyince aklima direk ev arkadasimin klozetin yaninda duran camasir makinasinin uzerinde kirli pedini unutmasi gelir.. sinir krizi geciriyodum her defasinda :KK20: burdan kendisine selam ederim :KK52:

Ooo yine iyiymiş.ben devlet yurdunda kaliyordum ama ozel yurt kadar konforluydu.3 kiz kaliyorduk.bi tanesi bizden 8 yaş buyuktu.biz 19 o 27 yaşindaydi.Wc'ye girer buyugunude yapar sifonu asla çekmez öylece bırakırdı.Bizde kullanmazdik öylece kalirdi ertesi gun hizmetli ablalar temizlerdi.(gunluk odamiz temizlenirdi bizim temizlik malzemesi kullanmamiz yasakti)..bir gun hizmetli ablalarda dayanamadi isyan ettiler kızı döveceklerdi ellerinden zor aldik :KK4:

Ooo yine iyiymiş.ben devlet yurdunda kaliyordum ama ozel yurt kadar konforluydu.3 kiz kaliyorduk.bi tanesi bizden 8 yaş buyuktu.biz 19 o 27 yaşindaydi.Wc'ye girer buyugunude yapar sifonu asla çekmez öylece bırakırdı.Bizde kullanmazdik öylece kalirdi ertesi gun hizmetli ablalar temizlerdi.(gunluk odamiz temizlenirdi bizim temizlik malzemesi kullanmamiz yasakti)..bir gun hizmetli ablalarda dayanamadi isyan ettiler kızı döveceklerdi ellerinden zor aldik :KK4:

Bazen nasil unutur sorusuna cevap bulamazsin... yetistirilme farki sanirim annesi pesinden sifon cekiyodur..

Herkesin iyi kötü üniversite anısı vardır:KK36:
evettt kızlar iyisiyle kötüsüyle aklınızda kalan arkadaş kazıkları,sevgililer komik anılarla ilk seneniz nasıldı:KK51::KK28:
paylaşmak güzel olur diye düşündüm:KK200::KK58:

Benimkiler hep kotu anilar ogrenciler tarafindan degersiz goruldum asagilandim hep zaten okulu da bitirmedim biraktim. Bana fahise damgasi bile vurdular parasizdim diye burstan geen parayla az para harcadim diye bu parayi nerden bulmus fahise bile dediler. Bana selam bile vermeyener bugun yardimima muhtac duruma gelmis oh olsun hicbirine uzulmuyorum da. Bana selam vermeyen benimle konusmayan asagilayan insan lutfen bizi de yanina aldir diye simdi facebook tan yaziyo.

Ben sunu anladim ki para su yasadigimiz dunyada o kadar degerli biseymis ki. O zamanlar fakirdim diye yuzume bakmayan insanlar simdi parayi bulunca her sabah meraba nasilsin yaziyo muhabbet acmaya calisiyo. Yalakalik yapmaya calisanlar bile var.

Back
X