Ayyy acaba yerleşme kanamasımıydı inşallah aminGeç döllenme de kafamı karıştırıyor ki. 22 ağustosta başlayıp 26 ağustosa kadar devam eden peçeteye gelen kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi. O dönem yumurtlama olsa diyorum geç döllenme de olabilir. Ona sebep de bekliyorum. Çoklu düşünüyorum :))
Gerçekten hissediyorsun hamile olduğun zaman tekrar bi test yap istersen ☺İnşallah canım. Geceden beri şiddetli mide bulantım var ama çıkartamıyorum. İnşallah boşuna umutlanmıyorumdur.
He düştüyse tabi kullanmak olmaz o ayrı. Önce bekle bakalım adet olmazsan test yap, sonucuna göre bir yol izlersin gebelik çıkarsa zaten kantahlilleri vericeksin ama çıkmazsa hem doktora git hemde TSH tahlili iste tekrardan. Belki yine yüksek çıkmış olabilir. Bilmiyorum pek zannetmiyorum ama inşallah gebesindir ya kurtulalım Allah'ım düşünmekten, artık karnımızı da bebiş bebek bakımlariyla ilgili araştırmalar yapalım istiyorum litfennn Allah'ımŞöyle. Tüm hormon değerlerim normal. TSH 5.74 çıkmıştı. Dr 25 mg yazdı. Sonra 50 mg a çıkardı. 0.8 oldu değerim. Öyle olunca bıraktım. Evlenmeden önce adet gecikmem hiç olmazdi. 40 gün olmaya başladı düzenli olarak. Dr a gidince TSH sonucun öyle çıktı. İlacı kullanmaya başladıktan sonra adetlerim eski düzenine girdi. 30 gün de bir olmaya başladım. İlacı bırakınca şimdi gecikmiş olabilir mi diye düşünüyorum. Dahiliciye sorduğumda bana olabilir de olmayabilir de demişti. Net cevap vermedi. Haa gebelik düşündüğüm için 2.2.5 arasında olmalı değer dedi. Ona sebep yazdı. İlaç da yazmayacakti.
Gerçekten mi benim ağlayasım var yaaa.. ben ilk defa gecikmedim bende PCO var dönem dönem ufak çaplı gecikmelerim olurdu ama değişik belirtelerim olmazdı yada bir hissim olmazdi boş gibi hissederdim. Bu ay bir tuhafGerçekten hissediyorsun hamile olduğun zaman tekrar bi test yap istersen ☺
İşte olabilir.Ayyy acaba yerleşme kanamasımıydı inşallah amin
Sabahı mı beklemeliyim peki canım şimdi yapsam çıkar mı bilgin var mıGerçekten hissediyorsun hamile olduğun zaman tekrar bi test yap istersen ☺
Bende de polikistik över vardı bir tüpüm tıkalıydı ve bu ay komedi dizisinde bile ağlamıştımGerçekten mi benim ağlayasım var yaaa.. ben ilk defa gecikmedim bende PCO var dönem dönem ufak çaplı gecikmelerim olurdu ama değişik belirtelerim olmazdı yada bir hissim olmazdi boş gibi hissederdim. Bu ay bir tuhaf
Bence çıkar ama sen bilirsin kuzum ben ilk idrarla yapmamıştım öylesine almıştım testi ablam arayıp hamile olduğunu söylemişti dedim bende yapayım şok olmuştumSabahı mı beklemeliyim peki canım şimdi yapsam çıkar mı bilgin var mı
Tebrik ederim bu arada sağlıkla gelsin inshallahBende de polikistik över vardı bir tüpüm tıkalıydı ve bu ay komedi dizisinde bile ağlamıştım
Geleceği varsa oluyor işteBence çıkar ama sen bilirsin kuzum ben ilk idrarla yapmamıştım öylesine almıştım testi ablam arayıp hamile olduğunu söylemişti dedim bende yapayım şok olmuştum
Amin canım inşallahTebrik ederim bu arada sağlıkla gelsin inshallah
Peki bir şey sorucam, benim adetim biter bitmez bir iki gün sonra müthiş ağrım oldu rahim bölgesinde özellikle sanki yeniden sökülecek mis gibi sonra hep ara ara ağrı oldu takı bugüne kaadar bir haftadır da sağ kasık batma ağrıma oluyor bazns hareket ederken sende nasıldı
Bence test yap sen baya geçikmen olmuş ben 4 haftalıkken öğrendim yarın 5 hafta oluyo ilk kontrolüme gidicem inşallahGeleceği varsa oluyor iştekaçıncı haftanda öğrendin canım. Benim 30. Günüm bugün. Ama döndüm 24 olduğu için 6 gün geci
Tek taraflı kasık batması mi ?Amin canım inşallahbenim çok ağrım yoktu hafif batma oluyo hala da var ama özellikle ilişki esnasında çok ağrım olmuştu 2 defa
Evet tek taraflı canım senin gecikmen oldu muTek taraflı kasık batması mi ?
İşte benimde böyle değişik bir şeyler olunca anladım. Daha önce de düşük yaptığım için ama tabi daha farkli bu sefer her zaman ayni olmaz.
Evet şu sıralar olmam lazımdı olmadım. Bekliyorum o yüzden sonuçta bir hfta filan ileri atabiliyor benim adet ama sat 27 temmuz normalde en fazla bir kaç gün ileri atardıEvet tek taraflı canım senin gecikmen oldu mu
Hayırlısı olsun İnşallah pozitifi görürsün canım benimEvet şu sıralar olmam lazımdı olmadım. Bekliyorum o yüzden sonuçta bir hfta filan ileri atabiliyor benim adet ama sat 27 temmuz normalde en fazla bir kaç gün ileri atardı
İnshallah son testim bu 1 EylülHayırlısı olsun İnşallah pozitifi görürsün canım benim
Hafif bi gölge var gibi ama bilemedim canımİnshallah son testim bu 1 Eylül
Eki Görüntüle 3474774
Biraz beklemiş halide bu
Eki Görüntüle 3474775