- 1 Şubat 2024
- 458
- 156
- 31
Balım ben bişey göremedim ama sen görüyorsan kan versene az da olsa çıkar eğer varsaKızlar çok dikkatli bakıldığın da bi karartı var görüyorum teste ama adetime 4 gün kaldı olsaydı daha net olmadı gerekmiyor muydu bilemiyorum bi bakar mısınız ?
O OBM95LunaLovegoodd Arzurana
Kaç günde bir adet oluyorsun kuzum sen ona göre hesap edeyim ben 28 27 günde birKuzum çok göremiyorum ama 4 gün kala yaptığın için olabilir. 2 gün sonra tekrarla bitanem. Ben de 3 gün kala early yaptım silikti
Ya kan vermeyi de eşimden dolayı istemiyorum umutlanır sonra çıkmazsa üzülürBalım ben bişey göremedim ama sen görüyorsan kan versene az da olsa çıkar eğer varsa
Benim 27 günde 1 canım. Betam arttı zaten ama sağlıklı artacak mı diye kontrol halindeyimKaç günde bir adet oluyorsun kuzum sen ona göre hesap edeyim ben 28 27 günde bir
Söylemeden git en azından kafan rahat eder canımYa kan vermeyi de eşimden dolayı istemiyorum umutlanır sonra çıkmazsa üzülür
predictor alsam mı acaba onda çıkar mı yarın sabah denesem ?Benim 27 günde 1 canım. Betam arttı zaten ama sağlıklı artacak mı diye kontrol halindeyim
Ayy kuzum ben evden çıkarken ona haber veriyorum hepSöylemeden git en azından kafan rahat eder canım
Predictor early al canım. Sabah ilk idrarla yap silik de olsa belli olurpredictor alsam mı acaba onda çıkar mı yarın sabah denesem ?
Tamam kuzum alayım bugün sabah yaparımPredictor early al canım. Sabah ilk idrarla yap silik de olsa belli olur
Bende göremedim canım üzgünüm eğer bu ay da olmazsa soğan suyu mu denesen ben bu ay onu denemiştim vesile oldu herkeste işe yaramıyor biliyorum ama bi doktoruna danışıp denesen? Düzenli de kullanmadım 5 6 gün içe bildim aklıma geldikçeTamam kuzum alayım bugün sabah yaparım
Kuzum adet olursam 2 günü doktor çağırdı zaten ona gidicem bakalım ne dicekBende göremedim canım üzgünüm eğer bu ay da olmazsa soğan suyu mu denesen ben bu ay onu denemiştim vesile oldu herkeste işe yaramıyor biliyorum ama bi doktoruna danışıp denesen? Düzenli de kullanmadım 5 6 gün içe bildim aklıma geldikçe
Bak Buda biraz beklemiş hali efektte yaptım belli olsun diye görebiliyor musun acaba ?Predictor early al canım. Sabah ilk idrarla yap silik de olsa belli olur
İnşallah güzel sonuçlar alırsınKuzum adet olursam 2 günü doktor çağırdı zaten ona gidicem bakalım ne dicek
Anladım kuzummm o zaman biraz daha bekle balım sen inşallah pozitifleri görürüz bu ayAyy kuzum ben evden çıkarken ona haber veriyorum hep
Çok çok silik var gibi ama emin olamadım hayalet çizgi mi bilemedimBak Buda biraz beklemiş hali efektte yaptım belli olsun diye görebiliyor musun acaba ?
Sağol kuzum inşallah bekliyorum testim de kalmadı artık bakalım 3 gün kaldıAnladım kuzummm o zaman biraz daha bekle balım sen inşallah pozitifleri görürüz bu ay
Hemen çıktı kuzum yapar yapmaz o gölgelik vardı böyle derinlerde gördüm bendeÇok çok silik var gibi ama emin olamadım hayalet çizgi mi bilemedim
Ayak üşümesi bir belirti hadi bakalım inşallah bebiş seninledirSelaaaamlar kızlar son ilişki ve tahmini yumurtlamanın 7.günündeyim.
Belirti mi bilmiyorum ama dünden beri alt karnım çok fena ağrıyor her an adet olacak gibi ve ayaklarım üşüyor ..kalın çorap giydim şu mevsimde ..
Ayy hadi inşallah güzel haberler bekliyorum canımın içiiiHemen çıktı kuzum yapar yapmaz o gölgelik vardı böyle derinlerde gördüm bendeaynı markası bir gün öncesinde yaptım kuruyunca bile çıkmadı ondan şey ettiydim bende zaten acaba mı dedim