- 20 Ağustos 2022
- 3.727
- 3.233
Baksana kuzum gerçi bu beklemiş hali ama son hali bu testinBebeğim renk yok kızarma yok pembelik yok , her zamanki gölge ama daha 9. Gün diye umudumu taze tutmaya çalışıyorum sen naptın ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baksana kuzum gerçi bu beklemiş hali ama son hali bu testinBebeğim renk yok kızarma yok pembelik yok , her zamanki gölge ama daha 9. Gün diye umudumu taze tutmaya çalışıyorum sen naptın ????
Ayyy aynı benim innovita gibi , ama işte olsa bi tık değişmeleri artmaları gerekmez miBaksana kuzum gerçi bu beklemiş hali ama son hali bu testin
Benim sanki bugün bi tık daha gölgemsi ama kızarmıyor nedense gelen giden de yok hala adet günü hiç böyle olmazdı yaAyyy aynı benim innovita gibi , ama işte olsa bi tık değişmeleri artmaları gerekmez mi
Gelmesin lütfen yaaa yaptın mı bu sabah test ?Benim sanki bugün bi tık daha gölgemsi ama kızarmıyor nedense gelen giden de yok hala adet günü hiç böyle olmazdı ya
Yok yapmadım kuzum testim yoktu zaten dün iki tane aldım test bozuk gibi geldi diğerini de yapmıştım elimde test kalmadı beklemedeyim artık bugün de gelmezse yarın bakarım artıkGelmesin lütfen yaaa yaptın mı bu sabah test ?
Canım kanda çıkart yumurtlamanın 10 günüyse ama test için aynı şeyi söyleyememKızlar gece karnım daha doğrusu vajina üzeri ve kasık bölgesi çok ağrıdı belimle beraber .. Sabah kalktım test yaptım bi şey diyemiyorum…
Bugün ilişkinin 10. Günü acaba kanda beta çıkar mı varsa ? Ağrı kesici , sıcak su vs yapıcam yapamıyorum ..
Kuzum Buda bugün ki testlerim bakar mısın bi değişiklik var mı sence LunaLovegoodd ArzuranaSelam kızlar. Benim sat 9 ağustos. Bat 6 eylül.
Geçen ay aşırı belirti ile negatifi gördüm. Bu ay sıfıra yakın belirti inşallah bebişi görürüz heheh
Sadece 2 gündür kabızlık. Arada çok hafif kasık ağrısı. Başja da bir şey yok. Bakalım hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah
Test yaptım dayanamadım sence ?Gelmesin lütfen yaaa yaptın mı bu sabah test ?
Ahhhh bilsem kuzum bilsemmmm aynı sen gibiyim işte ama en azından tertemiz değil az da olsa bi şey var diye kendimizi avutabiliriz :)))Test yaptım dayanamadım sence ?
Sen görebiliyor musun canlı olarakTest yaptım dayanamadım sence ?
Belki fotoğraftan kaynaklıdır ben göremedim canımTest yaptım dayanamadım sence ?
Ahhhh bilsem kuzum bilsemmmm aynı sen gibiyim işte ama en azından tertemiz değil az da olsa bi şey var diye kendimizi avutabiliriz :)))
Yükleyince kalitesi bozuluyor fotoğrafların aslında daha belli bekleyelim dedi eşim bir kaç gün dahaAhhhh bilsem kuzum bilsemmmm aynı sen gibiyim işte ama en azından tertemiz değil az da olsa bi şey var diye kendimizi avutabiliriz :)))
Görüyorum kuzum yükleyince kalitesi bozuluyor testin canımBelki fotoğraftan kaynaklıdır ben göremedim canım
Gününe az kaldıysa kan ver istersenGörüyorum kuzum yükleyince kalitesi bozuluyor testin canım
Bebeiim. Bir gün gecikmede belirgin bi çizgi görmek daha iyi olabilirdii. Ama yine de bekle geç döllenme olabilirr
Canım 1 gün geciktim bugün de gelen giden yok saat kaç olduGününe az kaldıysa kan ver istersen
Ama kimyasalın üstüne hemen hamile kalmıştım ben geçen sene daha kolay oluyormuş kuzum denemeye devam et bence hakkımızda hayırlısı olsunBebeiim. Bir gün gecikmede belirgin bi çizgi görmek daha iyi olabilirdii. Ama yine de bekle geç döllenme olabilirr
Bu arada benim beta düştü. Kimyasal gebelikmiş. Adet de oldum. Sağlık olsun her şeyden önemliisi
Aa e kuzum sen geçen sene doğum yaptın mı yaniiAma kimyasalın üstüne hemen hamile kalmıştım ben geçen sene daha kolay oluyormuş kuzum denemeye devam et bence hakkımızda hayırlısı olsun