- 20 Ağustos 2022
- 3.727
- 3.233
Kaç gün var kuzum adetineBenim test silik çıktı gebelik belirtisi bekliyorum hiçbiri yok. Test silik çıkmasa kesin bütün belirtileri yaşardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var kuzum adetineBenim test silik çıktı gebelik belirtisi bekliyorum hiçbiri yok. Test silik çıkmasa kesin bütün belirtileri yaşardım
12 gün varKaç gün var kuzum adetine
Merhaba, inşallah hepinizin gönlüne göre olur, güzel haberler alırsınız. :)
Eki Görüntüle 3476419
Bu testi bugün, yani ilişkiden 8 gün sonra, adete 6-7 gün kalmışken yaptım. İkinci çizgi hemen çıktı.
3 gündür aşırı gazım vardı. Sağ kasığımda taş varmış gibi ağırlık hissi vardı. Sabah da kremsi beyaz az bir akıntı olunca dayanamayıp yaptım ama güvenemedim de
Freely strip test. Kullanan var mı acaba? Yanlış pozitif veren testlerden midir?
Gözlerim beni yanıltmıyorsa orda ikinci çizgi var gibi görünüyorr8. Gün testi kızlar artımed strip
Ahhh benim de yaaa şu testleri hem yapıp hem de bi türlü güvenemiyoruzGözlerim beni yanıltmıyorsa orda ikinci çizgi var gibi görünüyorr
Piyasada o kadar çok yalancı pozitif çıkaran test varken güvenmek çok zor. İnşallah ilerleyen günlerde tekrar test yaptığında mükemmel bi koyuluk olur ordaAhhh benim de yaaa şu testleri hem yapıp hem de bi türlü güvenemiyoruz
Çokkk amin Allahım lütfen bu topikteki tüm arkadaşlarımlaPiyasada o kadar çok yalancı pozitif çıkaran test varken güvenmek çok zor. İnşallah ilerleyen günlerde tekrar test yaptığında mükemmel bi koyuluk olur orda
8. Gün testi kızlar artımed strip
Ben de öyle oluyorum testlerde silik görüp adet olmak.. Bu ay üşüyorum, vajen üstünde baskı gibi bir his var ve adet olacak gibi ağrı .. dün ve bugünde akıntı oldu az krem gibi.. o sebeple acaba mı diyorumSeninkinde de bir gölge çizgi var gibi. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Ben böyle pozitif görüp görüp sonra adet oluyorum genelde ama bu sefer biraz daha farklı hissediyorum.
Yarın birkaç farklı test alacağım. Doktora gidene kadar şaşı olana kadar test incelerim artık bu hafta
Canım yine yazıyorum bende olmuştu bir kere oldu iç camasirinda beyaz akıntı içinde minik nokta nokta pempelik ben işte onu yumurtluyorum sandım vajina ağrısı da vardı işte. Sonra bu akıntıdan iki gün sonra filan test yaptım pozitif çıktı. Ne kadar devam etmese de pozitiftimKızlar acil bi şey sorcam böyle minicik nokta şeklinde tutunma kanaması lekesi olur mu ? Karnım ağrıyor adet ya da yumurtlama döneminde değilim lavaboda farkettim şimdi böyle kırmızı uçlu kalemle değdirip çekmişim gibi bi nokta varda
Ayyyy bir tane kalem ucu pembe nokta vardı tek bir yaaa nasıl umutlandımCanım yine yazıyorum bende olmuştu bir kere oldu iç camasirinda beyaz akıntı içinde minik nokta nokta pempelik ben işte onu yumurtluyorum sandım vajina ağrısı da vardı işte. Sonra bu akıntıdan iki gün sonra filan test yaptım pozitif çıktı. Ne kadar devam etmese de pozitiftim
Kuzummm görüyorum ama ben8. Gün testi kızlar artımed strip
Kız hamilesin sen benceKızlar 9. Gün testi yaptım biliyorum erken ama aklımda kalacağına ….
Bende aynı şekildeyim yap bizi de bilgilendir çanımm17 agustos da adet olmuştum
Ama 28 veya 26 gün sürdüğünden 11 12 13 14 eylül bu aralar adet olmam lazım
Saglı sollu kramp seklinde başladı erken başladı belirti
3 gündür de adet olcam gibi agrı oluyo
Sabahları aç olduğum için mide bulantısı oluyodu
Bilmiyorum psıkolojık mi
Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum
Bebeğim renk yok kızarma yok pembelik yok , her zamanki gölge ama daha 9. Gün diye umudumu taze tutmaya çalışıyorum sen naptın ????Kız hamilesin sen bence
Bende yaptım bugün ama yine gölge var pembelik filan yok diye bende güvenmiyorum adet de olmadım olcak gibi oluyorum sulu akıntım oluyor anlamadım kuzumBebeğim renk yok kızarma yok pembelik yok , her zamanki gölge ama daha 9. Gün diye umudumu taze tutmaya çalışıyorum sen naptın ????