Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

hehehe canım artık servisi ben yapmıyorum açık büfe kendiniz alıyosunuz. kaydirigubbakcemile3

kız tuba nerdesin kaç gündür kafe böyle mi işletilir -tatlicadiarzu-

bahar geldi ya canım senin için bahçemden topladım daze daze :CüvCüv:

Valla dışarıda hava çok güzel insanın çıkıp gezesi geliyor ama yapılacakta bir sürü iş güç var.

sorma yaaaa şimdi çıkıcam zatenn üfff hiç canım istemiyo

Sen yeni evliydin dimi?E senin zaten temizdir evin çocuk falanda yoksa işin kolaydır.

ya canım öylede kıyı köşe temizlik değil zaten günlük temizlik, bendeniz de birazda titizlik vardır rahatsız olurum azcık dağınıklıktan birde akşam misafirliğe gitcez kendime biraz bakım yapıyım kokoş oluyum az kaydirigubbakcemile3

Temizliği bende severim ama herşeyin bir dozu var dimi ama?Ama bir taraftanda yeni evliyken bende senin gibiydim bir gün yapmasam kendimi çok suçlu hissederdim.kaydirigubbakcemile3 Ama çocuk olunca bi de çocuk ayaklanınca evi zar zor toparlayabiliyosun çünkü tam toplamışsın oturacam diyosun veled oyuncakları her tarafa saçmış sonra deli oluyosun.-tatlicadiarzu-

doğru diyosun canım çocukla zor benim zaten hastalık düzeyinde değil temiz dursun evim hoşuma gidiyo yapıyorum işte kendimi oyalıyorum senin çocuk kaç yaşında?

doğru diyosun canım çocukla zor benim zaten hastalık düzeyinde değil temiz dursun evim hoşuma gidiyo yapıyorum işte kendimi oyalıyorum senin çocuk kaç yaşında?

5 yaşında teyzesi.Ama allah tan bazı çocuklar gibi lafımı dinlememezlik yapmıyo ne söylersem dinliyo beni.:CüvCüv:

ohh ne güzel büyütmüşsün sen şanslısın çok severim öyle anne sözü dinleyen çocukları iyi yetiştirmissin aferin kız sanaa kaydirigubbakcemile5 ben de çıkıyorum canım artıkın öğlen oldu aboooo uyuşuk hatun oldum ben

niye kendine haksızlık edeyon kız eminim evin mis gibidir sen kuruntu ediyon kendine dur işte biraz daha muhabbet edek. :1no2:

dururum yawyum da makinada çamaşır var asıyım kırışmadan bugün burda mısın arada yoklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…