Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

Temizliği bende severim ama herşeyin bir dozu var dimi ama?Ama bir taraftanda yeni evliyken bende senin gibiydim bir gün yapmasam kendimi çok suçlu hissederdim.kaydirigubbakcemile3 Ama çocuk olunca bi de çocuk ayaklanınca evi zar zor toparlayabiliyosun çünkü tam toplamışsın oturacam diyosun veled oyuncakları her tarafa saçmış sonra deli oluyosun.-tatlicadiarzu-

katılıyorum sana cicim
ah ah şu yumurcaklar yokmu:ecrin_bebek::roflol:

buyur canım

Eklentiler

• $seftali_suyu_144.jpg
    $seftali_suyu_144.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 56
valla ben geçen gün tam etrafı topladım dedim bide ne göreyim her yer oyuncakla dolu tam mutfağa geldim bi baktım oradada bizimkinin en sevdiği otobüs bende bir ders vereyim dedim şuna yavrum topla şu oyuncakları dedim toplamadı bende onu kırasıya kadar oyuncağını kırayımda bi daha böyle yapmasın dedim otobüsünü kırdım bir ağladı bir ağladı şimdi topla dediğim anda topluyo.Ama o oyuncağı kırınca benimde içim acıdı fakat ne yapayım bir şekilde bu sorunu halletmem gerekiyodu.

valla ben geçen gün tam etrafı topladım dedim bide ne göreyim her yer oyuncakla dolu tam mutfağa geldim bi baktım oradada bizimkinin en sevdiği otobüs bende bir ders vereyim dedim şuna yavrum topla şu oyuncakları dedim toplamadı bende onu kırasıya kadar oyuncağını kırayımda bi daha böyle yapmasın dedim otobüsünü kırdım bir ağladı bir ağladı şimdi topla dediğim anda topluyo.Ama o oyuncağı kırınca benimde içim acıdı fakat ne yapayım bir şekilde bu sorunu halletmem gerekiyodu.

canım keşke kırmasaydın ya kıyamam göz yaşlarına canım benim
anlatarak oyunlu bir şekilde toplatsaydın ya
şimdi onun aklından cıkmaz yer yapar aklında
üzüldüm bende
benim ufaklıkta dağıttıgını toplamaz ama biz konuşarak ve oyun şeklinde
toplattırıyorum
neyse olan olmuş senağlama

canım keşke kırmasaydın ya kıyamam göz yaşlarına canım benim
anlatarak oyunlu bir şekilde toplatsaydın ya
şimdi onun aklından cıkmaz yer yapar aklında
üzüldüm bende
benim ufaklıkta dağıttıgını toplamaz ama biz konuşarak ve oyun şeklinde
toplattırıyorum
neyse olan olmuş senağlama

Aslında normalde her şeyi konuşarak hallediyoruz çok güzelde dinliyordu.Ama komşumuzun çocuğundan huy kaptı bir aralar.Konuşarakta toplatmayı denedim ama yok en son çare olarak bunu denedim ne yapayım bende çok üzüldüm ama o an için tepem attı bir kere ona da zarar vermek istemedim kırılacaksa oyuncak kırılsın dedim.Ertesi gün ona bir otobüs daha aldım.

Aslında normalde her şeyi konuşarak hallediyoruz çok güzelde dinliyordu.Ama komşumuzun çocuğundan huy kaptı bir aralar.Konuşarakta toplatmayı denedim ama yok en son çare olarak bunu denedim ne yapayım bende çok üzüldüm ama o an için tepem attı bir kere ona da zarar vermek istemedim kırılacaksa oyuncak kırılsın dedim.Ertesi gün ona bir otobüs daha aldım.

çünkü çocuklar çok hassaslar bir şeyi asla unutmuyorlar ben bunu büyük oğlumda yaşadım
benden sogumak üzereydi
ve son dedim birdaha sorlamadan iş yaptırcam ve öyle devam ettim
eh arada işine gelirse küçük ya toplar ya toplamaz
bende toplamam oldugu gibi kalır ve sonunda ben kazanırım :roflol:

çünkü çocuklar çok hassaslar bir şeyi asla unutmuyorlar ben bunu büyük oğlumda yaşadım
benden sogumak üzereydi
ve son dedim birdaha sorlamadan iş yaptırcam ve öyle devam ettim
eh arada işine gelirse küçük ya toplar ya toplamaz
bende toplamam oldugu gibi kalır ve sonunda ben kazanırım :roflol:

Bende bunun farkındayım ama çok şükür oğlum bana çok düşkündür.Hep oyunlar oynarız oğluşumla.

evet nedense öyleler
benim iki oğlum var ikiside acayip bana düşkünlerdir
inşallah büyüdüklerinde de düşkünlükleri azalmaz

evet nedense öyleler
benim iki oğlum var ikiside acayip bana düşkünlerdir
inşallah büyüdüklerinde de düşkünlükleri azalmaz

Amin canım inşallah hep böyle olurlar.Ben mesela ikinci çocuğu sırf oğlum için 4 sene sonra düşünüyorum.Çünkü ilkokula başlıcak 2 sene sonra ben ilgileneyim diye erteledik.

Amin canım inşallah hep böyle olurlar.Ben mesela ikinci çocuğu sırf oğlum için 4 sene sonra düşünüyorum.Çünkü ilkokula başlıcak 2 sene sonra ben ilgileneyim diye erteledik.

oğlun kaç yaşında canım
benim b.oğlan 1998 doğumlu
k.oğlumda 2003 doğumlu
en iyisi aralarında 5 yaş olması
benim büyük okula ilk başladıgında küçüğüm 10 aylıktı

tm canım bende çıkıyorum da veda edeyim dedim sana görüşmek üzere by kib

selamlar, tuba topiğin hayırlı olsun...Ben bir Türk kahvesi alayım, orta olsun....:kahve:

millet slm
dün giremedim misafirim vardı ama çatladım vallah
kk da muhabetler ne alemdedir diye

X