Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

iyi de anam buranın müşterileri nirde körler sağırlar birbirini ağırlar durumu oldukkaydirigubbakcemile3

sherinim bak tatlım buranın müşterileri telefon ettiler bana rezevasyon yaptırdılar canem

:1shok: aaa şuna bak sen varsın ben varım tatlım yetmiyomu anacım sana :mymeka:

iyi de hayatım para gelsin diye yoksa biz bize iyiyiz o ayrı keklerin çayların parası cebimziden çıkıyosüprizzzzz

iyi de hayatım para gelsin diye yoksa biz bize iyiyiz o ayrı keklerin çayların parası cebimziden çıkıyosüprizzzzz

Para kazanmaktansa teras kafede dost kazanmayı tercih ederum senağlamasenağlama

ben bu lafı nerden duymuştum la :uhm:

:roflol::roflol::roflol:

iyi geceler kate cim nasılsın canım çocukları yatırdım cafenize buyur ettim ..

benim ilk atamam burası canım memur olarak ama daha önce mersin üniversitesi tıp fakültesi hastanesindeydim orda uzunca bir süre çalıştım pardon süründüm allahıma çok şükür tayinim çıktıda kurtuldum ..

senin adına sevindim tatlım sen kpss ye mi girdin tatlım kaç puanla atandın?

evet canım kpss yle atandım .. 99 mezunuyum 2004 de atandım 3 yıl boyunca kpss kabusunu yaşadım malesf.ben bir önceki senenin puanını yakalıyom sonraki sene puan artıyo ama en sonunda 79 .5 puanla atandım ama benim atandıgım sene atamalar tam fiyaskoydu belki duymuşşunuzdur 0 puan çeken bile atandı mahkemeye felan verdiler atamalar durdurulduama bakan çıktı herkes yerine yerleşecektir dedi biz öylece kaldık ocaktı sanırım bizide marttaatadılar işte ..ama çakılı personelim eşimde meb de memur oda eş durumundan mersinden geldi ..işte böyle canım burdan çıkamıyoruz aslında çıkmakta pek istemiyorum açıkçası çok alıştım birde çık seviyorum köyü hem çocuklarımda elimin altında büyüyor kreşle bakıcıyla felan ugraşmıyorum ..o yüzden gidesimde pek yok zaten istesemde gidemiyorumkii..en iyisi sevmek diyorum ..

Ne güzel tatlım ama gerçekten o sene tam bir fiyaskoydu benim bir arkadaşımda senin gibi girmişti kpss ye o da 72 puanla atanamamıştı.Mardin nasıl bir yer biraz anlatır mısın tatlım?

peki sizin bulunduğunuz köyde doktorunuz yok mu tatlım mutlaka doktorda vardır tahminimce

mardinin en büyük özelligi bir çok kültürün bir arada yaşaması hani derlerya dinler ve diller diyarı diye .gerçektende öyle süryani kürt arap hepsi içiiçe yaşıyor mesela ben kürt köyündeyim benden önceki köy arap ondan önceki köyse süryani özellikle süryanilerin de bulunması mardine (ben midyattayım )ayrı bir modernlik katıyor araplarıda ununtmamak lazım onlarda acayip jet sosyeteler yani midyat sıradan bir ilçe degil gerçektende çok güzel bir yer gezip görülecek yerlerin başında geliyor .zaten mardin dünyada sit alanı ilan edilmiş nadir şehirlerden işaret konmuş yerlerin hiçbiryerinde bir gram oynama yapamıyorsun ..mesela burda mahalle aralarındaki sokaklar çok dardır bir araba bile zor geçiyor ama oda ayrı bir hava katıyor ..yani ben aslen mersinliyim ilk atamam oldugunda çok agladım ama şimdi inanın mersinden daha çok seviyorum ilk önce insanları çok iyi gelirseniz nasıl misafirperverler sizde anlarsınız ..çok başka br kültür ...cebinizde 5 kuruş paranız olmadan milyarlarca alışverişi rahatlıkla yaparsınız ne kefil isterler ne başka birşey ...gelin canlarım gezdireyim sizi atlarız arabaya hasankeyfe bilem götürürüm sizi valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…