- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
selam cıtırlarım hava mıss gıbıı ah şimdi arabam olcaktı hepınızı arkaya atıp oh alemleree akıcaktım:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 akardık dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam cıtırlarım hava mıss gıbıı ah şimdi arabam olcaktı hepınızı arkaya atıp oh alemleree akıcaktım:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 akardık dimi?
Kızlar bugün kısır yapıciğiz hadi gelin bekliyorum hepiciğinizi :teytey:
hhe boğazdan haliçe akardıkk:dance::asigim:
hıı bızde yarın gelınımızn bahcesındeeurfa kepap partısı yapıcaz gelmek ısteyenlere duyurulur:)
essem sen çalışıyomusun biraz tanıt anacım kendini B]
oh negüzel kız bende gelem mi?
evet ben yas 25 2.5yıllık evlı 47 kılodan 83 cıkmıs daha once gonullu ders veren evlenınce artık ev rahatlıgı gormek ıstedıgı ıcn eve kapanan ama yakın zamanda yıne ders vermeye baslıcak olan delı dolu kıncı olmuyan acelecı koyu bjklii esıne delı gıbı asık bırıyım yarısmacı arkadaslara basarılar trabzon oflu oldugumuda belırtırım:)
gle senı bas konugum yapıyım sekerrr sonrada bızım eve gecerızz ehuehu:)
Yorgunlukdan ölüyorum.
Yokmu bı kahve ıkramı ya
Bu sıcakda geldım teras cafeye
Ayyyyyy yorgunluk atmam gerekkk...
Yorgunlukdan ölüyorum.
Yokmu bı kahve ıkramı ya
Bu sıcakda geldım teras cafeye
Ayyyyyy yorgunluk atmam gerekkk...
canım çok isterim ama yarın deÖğretmen misin canım sen ne dersi veriyosun?Oh ne güzel ya karadenizli gelinimiz var bizimde kardeşim nişanlı giresunlu gelinimiz. hihoyyythihoyyyt
ğil salı günü olsaydı keşke :çok üzgünüm:
oo gururlu annemızde gelmişşşş vay vay vay topııgnde tbrıgımı ettım cnmm tekrardna tbrk edeyım seniiiii
cnm bıızım gelınd egıresunlu alah sabır vere maddıyat yonunden :)
cnm ozelden derım gonullu bırııym iştee :)) salı gunu maalesef uymuyo
Bizim gelinin akrabaları çok iyiler canım nişan yapılırken hiç bişey istemediler bizimkiler
kendi gönüllerince yapıyolar her şeyi ama 10 geline yapılacak masraf yaptılar bi de ilk kez
nişan olunca evde içlerinden ne geliyosa yapıyolar işte rabbim herkese bol kazanç versin.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aaaa kendımı mı tanıtıcam :1shok:
buyur tatlım.Kedijikim sende tanıtırmısın kendini bacımmm opuyorumnanaktan
oo gururlu annemızde gelmişşşş vay vay vay topııgnde tbrıgımı ettım cnmm tekrardna tbrk edeyım seniiiii