Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebiş uyandı ben kaçıyorum.herkeze iyi geceler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bebiş uyandı ben kaçıyorum.herkeze iyi geceler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ne yokki kk nın tüm güzel bayanları burada muhabbet ediyos kaydirigubbakcemile5
Bide çay var kurabiye var gazoz var ama gazoz bakanı duymasın kola var dondurma var zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
vayyy tam bana göreymiş yavf.ağzınızdan bal damlıyor.şöle buzlu bi kola iyi olurdu da,mümkünse inciden olmasın.neme lazım.ben tedbirimi alem de.dimi ama.
iyi geceler hayirli sabahlar canlar ,artik gelecegim bir topigim daha oldu öptüm hepinizi KATE cim cok tatlisin cok ictensin cok misafirperversin canim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1shok:duydumda geldim:1shok:
iyi akşamlarrr topikin hayırlı olsun kate
iyi akşamlarrr topikin hayırlı olsun kate
burfurum asil ev sahibi gazoz verirse alma onunki cakma :)))))))))))
a.s.a.s.
topin hayırlı ossun yavrim.a.s.. gece karanlıkta terasta korkarım ben
sen müsait bi odaya al beni..:jeyyar:
zaten ben karıştırdım sandım:bbo:ben başka isim görmüştüm yoksa o incitanemmiydi die gittim eski sayfalara baktım:)sonra alıntımı görünce sardunya oldunu anladım..ama tek keli,me süperropuyorumnanaktanbayildinmi bende asik oldum yeni avatarimaopuyorumnanaktan
made by sardusum zakkumumopuyorumnanaktansaolsunopuyorumnanaktan
işte hayat bu:asigim:kızlar ben su içemiyorom sevmiyorumda:dilcikar:kola ve meşrubatçıyım sizde ölesinizmidir:icecream:
buyur balımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hoş geldiiin zemusummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şuan içerideyiz tatlım pencereleri kapattım sorun yok no problem tamam