Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

bebiş uyandı ben kaçıyorum.herkeze iyi geceler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bebiş uyandı ben kaçıyorum.herkeze iyi geceler.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

öp minigimi benim icin annesi sanada iyi geceler tatli rüyalarrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

iyi geceler hayirli sabahlar canlar ,artik gelecegim bir topigim daha oldu öptüm hepinizi KATE cim cok tatlisin cok ictensin cok misafirperversin canim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
vayyy tam bana göreymiş yavf.ağzınızdan bal damlıyor.şöle buzlu bi kola iyi olurdu da,mümkünse inciden olmasın.neme lazım.ben tedbirimi alem de.dimi ama.:nazar:

:çok üzgünüm:askolsun zuzum kalbimi kirdin gazozdan uzak durmani söyleyen kimdi bakem seni uyaran kimdi sana kiyabilirmiyim bende o göz varmi hiccccccmafoldumben

iyi geceler hayirli sabahlar canlar ,artik gelecegim bir topigim daha oldu öptüm hepinizi KATE cim cok tatlisin cok ictensin cok misafirperversin canim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım o senin içtenliğin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1shok:duydumda geldim:1shok:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

topin hayırlı ossun yavrim.a.s.. gece karanlıkta terasta korkarım ben
sen müsait bi odaya al beni..
:jeyyar:

topin hayırlı ossun yavrim.a.s.. gece karanlıkta terasta korkarım ben
sen müsait bi odaya al beni..
:jeyyar:

Hoş geldiiin zemusummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şuan içerideyiz tatlım pencereleri kapattım sorun yok no problem tamam

opuyorumnanaktanbayildinmi bende asik oldum yeni avatarimaopuyorumnanaktan
made by sardusum zakkumumopuyorumnanaktansaolsunopuyorumnanaktan
zaten ben karıştırdım sandım:bbo:ben başka isim görmüştüm yoksa o incitanemmiydi die gittim eski sayfalara baktım:)sonra alıntımı görünce sardunya oldunu anladım..ama tek keli,me süperr
8086colaglass015cvj9.jpg

buyur balımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işte hayat bu:asigim:kızlar ben su içemiyorom sevmiyorumda:dilcikar:kola ve meşrubatçıyım sizde ölesinizmidir:icecream:

Hoş geldiiin zemusummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şuan içerideyiz tatlım pencereleri kapattım sorun yok no problem tamam

iyi ozaman sen gazozlaro dolaptan çıkar geliyom:jeyyar:
limonlusundan ossun başkasını içemem mümkünse çamlıca:içelim:
üzerine ırahat bişiler giy gelim ben ..:jeyyar:

X