- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
inci taneeeemdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
avatarına bayıldımmm bu kadardı:1closedeyes:
kate ben internetten ekledin sandım resmi:)sen yapmışsın madem öle eklesene tariflereellerine sağlık ayrıca
eklicem tatlım aklımda opuyorumnanaktan
:jeyyar:ben ve yerim dar demekk ha kapi gicirtisina oynuyorum kizimda bana cekmiskaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis
alkisalkisalkisevvet ekl balim süper olur vallaopuyorumnanaktan
davetsiz misafir kabul ederlermi acaba?:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım kafemiz herkese açık senin gibi cici insanlara ise 7/24 açık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
davetsiz misafir kabul ederlermi acaba?:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hepicinize iyi geceler sultanlar.eeee ne var ne yok?opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım avatar süpper ne kelime mükemmel olmuş opuyorumnanaktan
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:etmezlerse kimsecikler görmeden sıvışayım.:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hepicinize iyi geceler sultanlar.eeee ne var ne yok?opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ne yokki kk nın tüm güzel bayanları burada muhabbet ediyos kaydirigubbakcemile5
Bide çay var kurabiye var gazoz var ama gazoz bakanı duymasın kola var dondurma var zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
vayyy tam bana göreymiş yavf.ağzınızdan bal damlıyor.şöle buzlu bi kola iyi olurdu da,mümkünse inciden olmasın.neme lazım.ben tedbirimi alem de.dimi ama.
:mymeka:ne etmeemesi yakarim yikarim hüleynnnnnnnn zuzum gelmis ne icerse benden oga göreopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbenim yeni avatarim varopuyorumnanaktansardusum saolsunopuyorumnanaktan
gazoz baskaniyim gazozcu güzeliyimopuyorumnanaktan
ee sende nevar neyok zuzumopuyorumnanaktan
buyur balımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan