- 27 Mayıs 2021
- 178
- 180
- 53
- Konu Sahibi Gizemliturk46
Fıkra gibi demi presn prensesi sevio ve on dakikalık yere kaçırıyor sonra prenses yapayalnız kalıyorBu ne fıkra mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıkra gibi demi presn prensesi sevio ve on dakikalık yere kaçırıyor sonra prenses yapayalnız kalıyorBu ne fıkra mı?
Allah daha uzun yıllar nasip etsn inserkek arkadaşımla aynı sınıftaydık ben ayarttım diyebiliriz ders notu isteme ders çalışalım bahanesi filan 8 yıl oldu hala birlikteyizzz ve ikimiz de öğretmen olduk beraber yaşıyoruz hala
Sadece prens kalıyor hayatındaFıkra gibi demi presn prensesi sevio ve on dakikalık yere kaçırıyor sonra prenses yapayalnız kalıyor
Uzun süreli beraberliğiniz olsn insBizde aynı sitede oturuyorduk. Kardeşi benim çocukluk arkadaşımdı. Dolayısıyla kendisi de dahil herkes beni tanıyordu. Pandemi dönemi tam çaprazda oturdukları için bizim evin mutfağını çok rahat görebiliyorlardı balkonlarından. Bir süre dikkatini çekmişim. Daha sonra çalıştığı iş dolayısıyla fatura vermek için kapımıza geldi. Akşamına da mesaj attı instagramdan.
Teşekkür ederim inşallahUzun süreli beraberliğiniz olsn ins
Teşekkür ederim inşallah
Konu dışı ama 17 yaşında niye kaçtın merak ettimFıkra gibi demi presn prensesi sevio ve on dakikalık yere kaçırıyor sonra prenses yapayalnız kalıyor
Prensesler 19 yaşında kocaya kaçmaz.Fıkra gibi demi presn prensesi sevio ve on dakikalık yere kaçırıyor sonra prenses yapayalnız kalıyor
Konu dışı ama 17 yaşında niye kaçtın merak etts
Sonu güzel biten cahilik diyelim
2 yıllık evliymiş. 17 yaşında kaçmış.Prensesler 19 yaşında kocaya kaçmaz.
Yeni üyesin ve her yerdesin
Konular üst üste geliyor
Siteyi tanıyorsun önceden üyeliğin varmıydı gizemli
Nick te gizemli
Uyuyan güzel kendisiPrensesler 19 yaşında kocaya kaçmaz.
Siz benim hayatımı bilmeden gülüp geçemesiniz keyfimden kaçmadkm heralde herkesin hayatında bir sorun var illaki biraz düşünüp konuşunKötü olmuş Gizemliturk46 keşke aileni düşünseydin. Ne diyim hayırlısı.
Gülüp geçmiyorum. Düşünerek konuştuğum için söylüyorum ya zaten 17 yaşında kocaya kaçılmaz. Ailenle problemliysen başka türlü halledersin, kocaya kaçarak değil. İyi forumlarSiz benim hayatımı bilmeden gülüp geçemesiniz keyfimden kaçmadkm heralde herkesin hayatında bir sorun var illaki biraz düşünüp konuşun
14 yasinda kacani gördümGülüp geçmiyorum. Düşünerek konuştuğum için söylüyorum ya zaten 17 yaşında kocaya kaçılmaz. Ailenle problemliysen başka türlü halledersin, kocaya kaçarak değil. İyi forumlar
Biliyorum 15 yaşında kaçanı gördüm ben de.14 yasinda kacani gördüm
Bir de kacarak evlenenler cogu zaman ailemden şöyle cektim boyle cektim diyor, e bakiyoruz bu seferde kocasinin ailesinden cekiyor. Ne anladim simdi ben bu işten, cocuk yapip derdi sıkıntıyı ikiye katlıyorlar ustelik. Evden ne yasiyor olabilirsin ki ozel hayatinin olmayacagi, 10 kisinin yasadigi eve kaciyorsunBiliyorum 15 yaşında kaçanı gördüm ben de.
Bir de bizim köyde 15 yaşında bir kız evlendi, bir düşükten sonra çocuğu oldu yine. Su an 17 yaşında kızı 8 aylık. Kocası ve kaynanası buna baskı uyguluyormuş. Doğumunda eltisinin eline 50 tl sıkıştırıp tek başına doğuma yollamıslar. Kızı dövüyormuş pislik adam. Kaynana da bir yere gidince üstüne kitliyormuş kapıyı. Kız da annesinin evine geldi, kızın amcası da baskı yapıyor seni öldürürüm kocanın evine geri dön diye. Kız polisi arıyor, sığınma evine götürüyorlar. 3 4 gün sonra geliyor annesine. Polis her gün arayacağız bu kız eceliyle bile ölse sizi mahv ederiz falan demişler.
Bu kızın pislik kocası da şey demiş kıza sen hele gel ben geçen kış nasıl dövdüm seni falan. Demiş kocasının evini terkedip giden kadın elalemin erkekleri ile de konusuyordur. Çıldırdım ya adama ağzıma geleni saydım. Kızın babası demiş sen kimsin kızımı tehdit ediyorsun falan biz kaç kardeşiz gelirsek senin ağzını burnunu dağıtırız diye. Tek temennim o kızın geri dönmemesi. Annesini gördüm perişan olmuştu, kız da instagram da sürekli acıklı şeyler paylaşıyordu. Bu yaşta sahip olduğu derde bak. Çocuk yaşta evleniyorlar sonra böyle oluyor.