Hadi herkes yazsın eşinizle nasıl tanıştınız?

Gizemliturk46

Maraslı🤘🏻🇹🇷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
178
180
53
Herkes söylesin bakalım eşler sevgililer nişanlılar ile nasıl tanışıldı?

Önce siz yazmalısınız
Benimki çok klasik instagramdan tanıştık uzaktan aile dostuyuzbu arada babam kaza yapmıştı geçmiş olsun yazdı bnde sağol dedim sonra bir anda bende askerden geldim işte dedi ne alaka dedim evlilikle alakası var bence benimle çıkar mısın dedi aniden yok fln dedim sonra bir baktımki sevgiliyiz on ay hiç görmeden konuştuk çünkü o maraşta ben kayserideydim ondn snrada kaçarak evlendk ztn

Eşimin aynı labaratuvarda çalışan arkdaşı benim resmimi eşime gösterip valla tam senlik çok hoş kız falan deyivermiş tabi ben o zamanlar üni okuyup bir taraftan da çalışıyordum o yüzden reddettim görmeden, meğerse eşim de benim üni de yüksek lisans yapıyormuş, bir yıl sonra tekrardan ısrarla kapımı çalınca kayıtsız kalamadım ve evlendik daha uzun ama kısaca anlattım

Ağız tadınız bozulmasın hep mutlu olun

Bizde aynı sitede oturuyorduk. Kardeşi benim çocukluk arkadaşımdı. Dolayısıyla kendisi de dahil herkes beni tanıyordu. Pandemi dönemi tam çaprazda oturdukları için bizim evin mutfağını çok rahat görebiliyorlardı balkonlarından. Bir süre dikkatini çekmişim. Daha sonra çalıştığı iş dolayısıyla fatura vermek için kapımıza geldi. Akşamına da mesaj attı instagramdan.

Yeni üyesin ve her yerdesin
Konular üst üste geliyor
Siteyi tanıyorsun önceden üyeliğin varmıydı gizemli
Nick te gizemli

Son düzenleme:
Üniversitede tanıştık. Arkadaş ortamına onu da davet ettiler, ama ben hiç sevmedim, bihter ziyagilin ölüm yıldönümüydü üzgündüm baya. O da tam tersi Behlülü savunmaya başladı. Bir Bihter Behlül tartışması yaptık. Hukuk okuyoruz bide tabi, tartışma meraklısıyız. herkesin içinde sinir oldum. Çağırmayın bir daha bunu buraya ya falan dedim o gittikten sonra. Ama o benden hoşlanmış baya, sonra ben dersteyken bunlar buluşmuş benimki nerde falan demiş beni kast ederek. Sonra öyle devam etti işte. Ama bütün ilişkimiz boyunca aşkı memnu kavgası yaptık. Ve hikayenin sonunda ben bihter gibi çok sevip üzüldüm, o Behlül gibi nankörlük yapıp terketti.

Aferin kız sana en iyisini yapmışın ayakları öpülesi annesin

Bu ne fıkra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…