- 4 Şubat 2025
- 304
- 105
- 18
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Maşallah tebrik ederimHayırlı uğurlu olsun diz kapağı ağrınızdan ikimizinde hamile olduğumuzu anlamıştım Benim beta hcg dün 84 çıktı
Canım benim seninde akıntın var mı afedersin iç çamaşırı ıslatacak gibiHayırlı uğurlu olsun diz kapağı ağrınızdan ikimizinde hamile olduğumuzu anlamıştım Benim beta hcg dün 84 çıktı
Kaç gün geçti günün çiçeğimHayırlı uğurlu olsun diz kapağı ağrınızdan ikimizinde hamile olduğumuzu anlamıştım Benim beta hcg dün 84 çıktı
Ben şimdi regl oldum söküldü maalesefHayırlı uğurlu olsun diz kapağı ağrınızdan ikimizinde hamile olduğumuzu anlamıştım Benim beta hcg dün 84 çıktı
inşallah bir sonraki ayda alırsınız mutlu haberiBen şimdi regl oldum söküldü maalesef
Bi dahaki ay çift çizgiyi görücez inşallahhBen şimdi regl oldum söküldü maalesef
benimde bugün adetimin gecikmesinin 3. günü iki gündür hem kaset hem erken gebelik testi yapıyorum ama her hangi bir silik çizgi bile çıkmadıBenimde testim böyle inşallah bende böyle haber veririm
Tatlım benimde gecikti ama sonradan regl söküldübenimde bugün adetimin gecikmesinin 3. günü iki gündür hem kaset hem erken gebelik testi yapıyorum ama her hangi bir silik çizgi bile çıkmadıkan testinde mi belli olur acaba 2 gündür böyle damla damla lekelenmem olmuştu ama bugün hiç lekelenmemde olmadı yumurltma ve catlama günüm 16-17-18 subattı
inşallah allah hepimize istediğini sağlıkla kolaylıkla versin. ben şimdi napmalıyım sabah gidip kanmı versem yoksa beklesemmi hiç adetimde gecikme yaşamam normalde hep gününde olurum ama heveslenmekte istemiyorum 2 gündürde sanki adet olmuşum gibi ağrım var ve göğüs uçlarım çok acıyorTatlım benimde gecikti ama sonradan regl söküldüinşallah seninki pozitiftir
Ben olsam kan verirdim muhtemeleninşallah allah hepimize istediğini sağlıkla kolaylıkla versin. ben şimdi napmalıyım sabah gidip kanmı versem yoksa beklesemmi hiç adetimde gecikme yaşamam normalde hep gününde olurum ama heveslenmekte istemiyorum 2 gündürde sanki adet olmuşum gibi ağrım var ve göğüs uçlarım çok acıyor
Selam canım ben bunu denedim parmak baya ileri gitti yuvarlak top gibi sert bi şey var ama etrafı dediğin gibi sönmüş balon gibi yumuşak. 3-4 günüm kaldı ve yumurtlamadan beri kasık batması yaşıyorum eğer hamileysem bunu doğrulıcam ama sanırım hamilelik ilerledikçe yukarı cıkıyor rahim hani 5.hafta falan diye düşünüyorum. Tabi regl olacağım zamanda da aşağı iniyormuş parmak ileri gitmezmiş diye okudum. Bakalım bekleyeceğim haberdar ederimCanım sen git bazen kesenin etrafında kanlanma görülüyor doktor ilaç veriyormuş sen eşeğini sağlama kazıga bağla zırt pırt gitmezsin zaten sonrasında ben bir hafta önce gittim sadece...Amin inşallah kuzum yaçok teşekkür ederim hep burda destek oldun moral oldun Allah razı olsun işte ama dr biraz düşük deyince Pazartesi Dr ra gidip tekrar beta hcg yaptırıcam eltimin kızı ve kuzenim evli yenge gitme daha erken diyorlar 15 gün sonra git diyorlar kese görünmez diyor eşimde git diyor en azından kadın doğumcu görsün bi diyor tekrar bi kan verirsin bakarlar diyor bilemedimki
Canım ellerini güzelce temizce yıkıyorsun sonrasında ayakta dikilir vaziyette ne vücudun öne atarak hani eğiliyorsun ya yani şu Orta parmağını vajinaya sokuyorsun sonrasında rahim ağzı yuvarlak bir kısım geliyor zaten elime top gibi böyle fark edersin zaten ilk yaptığımda ben de korkmuştum bu ne ya falan diye korkacak bir şey yokmuş ama rahim ağzımizmiz öğrenmiş oldum işte iyi diyorsun parmağını vajinaya sokuyorsun parmağın ucuna değen o top gibi olan kısım eğer sertse gebelik yokmuş eğer yumuşaksa böyle hani dudağımızın yumuşaklığında ise gebelik var deniyormuş hani yukarıda attığım posta da zaten birkaç kişi de doğru sonuç vermiş birkaçi da zaten hamile değilmiş
O yuvarlak kısım hiç ele gelmemesi gerekiyormuş heralde canım benimde elime geldi etrafı yumuşaktı regl oldum zaten ben bı arkadaşta da bomboşdu kan verdi gecikmesi vardı negatifti bu tez yanlış galiba bilemiyormSelam canım ben bunu denedim parmak baya ileri gitti yuvarlak top gibi sert bi şey var ama etrafı dediğin gibi sönmüş balon gibi yumuşak. 3-4 günüm kaldı ve yumurtlamadan beri kasık batması yaşıyorum eğer hamileysem bunu doğrulıcam ama sanırım hamilelik ilerledikçe yukarı cıkıyor rahim hani 5.hafta falan diye düşünüyorum. Tabi regl olacağım zamanda da aşağı iniyormuş parmak ileri gitmezmiş diye okudum. Bakalım bekleyeceğim haberdar ederim
Amin inşallahamin inşallah çok teşekkür ederim, inşallah sizlere de nasip olur
Anladım canım Allah büyük ya vakti ne zamansa o zaman hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Ne diyimO yuvarlak kısım hiç ele gelmemesi gerekiyormuş heralde canım benimde elime geldi etrafı yumuşaktı regl oldum zaten ben bı arkadaşta da bomboşdu kan verdi gecikmesi vardı negatifti bu tez yanlış galiba bilemiyorm
İnşallah hayırlı haberler alırız bu ayKızlar ben de dün regl oldum elendim maalesef ve inanılmaz bel ve kasık ağrım vardı pıt pıt atıyordu kasığım. Hatta normalde adetim gelmeden asla kahverengi lekelenmem olmaz o bile oldu acaba yerleşme mi diye düşündüm. Bence cidden psikolojik olarak kendimizi etkiliyoruz kendimizi çok dinlediğimiz için belirtiler var zannediyoruz keşke kasmasak ama elde değil biliyorum.Ayrıca prolaktinim olması gereken değerden 10 daha fazla yüksek çıktı çok aman aman bir yükseklik değil ama çarşambaya randevu aldım endokrolonojiye gideceğim ve acaba hamile miyim diye düşünmek bile bu değeri yükseltebiliyormuş o yüzden elinizden geldiğince oluruna bırakmaya çalışın inşallah hepimiz en hayırlı zamanda bebiş haberi alırız dualarınızda bana da yer verirseniz çok çok mutlu olurum
Haberlerini bekliyorum canımAnladım canım Allah büyük ya vakti ne zamansa o zaman hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Ne diyim
bugün gecikmemim 4. günü kan vermeyede cesaret edemedim ya yoksa üzülürsem diye napsam yaBen olsam kan verirdim muhtemelenen geç çarşamba perşembe
İnşallahİnşallah hayırlı haberler alırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?