- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Benim de dün 111 çıktı 28 günde gecikmeden27 Ocak son reglim catlama 17 Şubat ben 1 martta test verdim hcg 84 çıktı benin reglim 2-3 Mart gibi başlaması gerekıyordu yumurtlamam geç oldu çünkü 17 si olunca regl tarihi de kaydı
Evet benim 6 şubattı son regl sizin bir hafta geç olmuş heralde27 Ocak son reglim catlama 17 Şubat ben 1 martta test verdim hcg 84 çıktı benin reglim 2-3 Mart gibi başlaması gerekıyordu yumurtlamam geç oldu çünkü 17 si olunca regl tarihi de kaydı
28 hün mü geciktiniz 28 Şubat mydı regl tarihinizBenim de dün 111 çıktı 28 günde gecikmeden
Yok dün tam 28 gündeydim regl olmak için28 hün mü geciktiniz 28 Şubat mydı regl tarihiniz
Ona rağmen testte 111 cıktıysa ne güzel çok erken öğrenmişsiniz demek ki maşallah doktorunuz zaten 2 günde bir 2 katına çıkıyor mu diye bakacak öyle artınca sorun olmuyor allahın ıznıyleEvet benim 6 şubattı son regl sizin bir hafta geç olmuş heralde
Anladım gebeliğiniz hayırlı uğurlu olsun ınsallah harika geçirirsinizYok dün tam 28 gündeydim regl olmak için
Evet ama korkuyorum erken öğrenmek iyi birsey değil bence acaba artacakmı diye endişeleniyorumOna rağmen testte 111 cıktıysa ne güzel çok erken öğrenmişsiniz demek ki maşallah doktorunuz zaten 2 günde bir 2 katına çıkıyor mu diye bakacak öyle artınca sorun olmuyor allahın ıznıyle
Çok teşekkür ederim sizin de inşallah güzel haberler alırsınızAnladım gebeliğiniz hayırlı uğurlu olsun ınsallah harika geçirirsiniz
Bence artık korkmayın açıkçası ben 4 ay boyunca (elbette daha fazla bekleyen var rabbim tez zamanda bebek müjdesini aldırsın.Evet ama korkuyorum erken öğrenmek iyi birsey değil bence acaba artacakmı diye endişeleniyorum
Yaa inşallah bende 3 aydır bekliyorum çevre de olmayan çok olunca insan etkileniyor inşallah herkes hamile kalır kimse evlatsızlıkla sınanmazBence artık korkmayın açıkçası ben 4 ay boyunca (elbette daha fazla bekleyen var rabbim tez zamanda bebek müjdesini aldırsın.)gebe kalabilecek mıyım acaba diye korktum Allah nasip etti bu ay gebe kaldım gerçekten artık korkmuyorum rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin artacaksa artacak zaten ben hiç kafaya takmamaya başladım kendinizi motive edin mutlu olacağım harika geçecek gebelik, artacak hcg, sağlıklı olacak sağlıkla doğacak diye doktor 380 falan çıkması gerekiyor dedi 567 çıktı yani yeter ki mutlu olun umut edin
Ay amin inşallah tadını çıkarın artacaktır allahın izniyle doktora başvurun isterseniz folik asit bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum beni hemen başlattı doktor folik asiteYaa inşallah bende 3 aydır bekliyorum çevre de olmayan çok olunca insan etkileniyor inşallah herkes hamile kalır kimse evlatsızlıkla sınanmaz
Ben bayadır kullanıyorum folik asit fayda sağlar umarımAy amin inşallah tadını çıkarın artacaktır allahın izniyle doktora başvurun isterseniz folik asit bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum beni hemen başlattı doktor folik asite
Bu sayıyı gördün ya gerisini düşünmene cidden gerek yok. O yükselixek kendi kendine, sen kendlne dikkat et güzel şeyler düşün artıkEvet ama korkuyorum erken öğrenmek iyi birsey değil bence acaba artacakmı diye endişeleniyorum
Yaa inşallahBu sayıyı gördün ya gerisini düşünmene cidden gerek yok. O yükselixek kendi kendine, sen kendlne dikkat et güzel şeyler düşün artık
benim ovülasyon testinde 16-17 şubat pozitifti bat tarihim 2-3 marttı 2-3 gün gecikti ilk iki gün kırmızı leke leke akıntım oldu ve çok sarı akıntım olmuştu. adet olucam gibi kasık ağrısıda cabası. birde diz kapaklarım çok ağrıyordu sürekli uyku hali böyle olunca gittim kan verdimHayırlı olsun ☺belirti var mıydı acaba varsa ne zaman basladı? Benim çatlama üzerinden 10 gün sonra test yaptım negatifti. Şimdi sizi görünce umutlandım. Çatlamadsn sonra baya gecmiş herhalde testin pozitif çıkması
Aminnnbenim ovülasyon testinde 16-17 şubat pozitifti bat tarihim 2-3 marttı 2-3 gün gecikti ilk iki gün kırmızı leke leke akıntım oldu ve çok sarı akıntım olmuştu. adet olucam gibi kasık ağrısıda cabası. birde diz kapaklarım çok ağrıyordu sürekli uyku hali böyle olunca gittim kan verdimallah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah. benim çatlama üzerinden 15 gün falan geçmişti
bişey sorucam 5 mart 54.8 6 mart 71.8 bugün yaptıgım değerdede 583 çıkmış 4 günde iyi bir rakammı acaba bu şekilde artmasıBenim de dün 111 çıktı 28 günde gecikmeden
Evet hızlı büyümüş sorun yokbişey sorucam 5 mart 54.8 6 mart 71.8 bugün yaptıgım değerdede 583 çıkmış 4 günde iyi bir rakammı acaba bu şekilde artması
Evet hızlı büyümüş sorun yok
Doktorlar söylüyor zaten iki katı ve fazlası olabilir diyebişey sorucam 5 mart 54.8 6 mart 71.8 bugün yaptıgım değerdede 583 çıkmış 4 günde iyi bir rakammı acaba bu şekilde artması
yumurtanız ne zaman çatlamıştı erken yumurtlamış olabilir misinizEvet ama korkuyorum erken öğrenmek iyi birsey değil bence acaba artacakmı diye endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?