• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Eklentiler

• IMG_0115.webp
    IMG_0115.webp
    118,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0116.webp
    IMG_0116.webp
    141,8 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah canım zaten daha bu ay normal deniyecegiz olmasa tekrardan tüp bebek 👶 tedavisi yolu görünüyor o da o kadar zor bir süreç ki hiç kolay değil yani çok sagol güzel düşüncelerin için nasip olsun cümlemize isteyen herkese inşallah 🤲
İnşallah bu ay nasıp olur canım soğan kürü fln yapıp gebis kalan var biraz araştır istersen denemedigsen 😍

Neyse sabah yine bi yaparım test bat beklerim sakince artık 🥹
Bence birkaç gün bekle en az dört gün geçsin ondan sonra kesin sonuç alırsın inşallah 🙏 Rabbim gönlüne göre versin inşallah Clearbluenun ovulasyon testini denedin mi hiç gülen yüz çıkan onlarda garanti sonuç veriyor bende kullandım geçen ay tabi benim negatif tutmadı belki sende işe yarar inşallah 🥰🤲

Bence birkaç gün bekle en az dört gün geçsin ondan sonra kesin sonuç alırsın inşallah 🙏 Rabbim gönlüne göre versin inşallah Clearbluenun ovulasyon testini denedin mi hiç gülen yüz çıkan onlarda garanti sonuç veriyor bende kullandım geçen ay tabi benim negatif tutmadı belki sende işe yarar inşallah 🥰🤲
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım 🙏 yok denemedim onu bi daha ki döngüde onu denerim bu ay olmazsa teşekkür ederim 🤩🙏

Back
X