• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Normalde ben yıllardır yaparım bende hiç kuruma çizgisi çıkmamıştır bence gebelik olduysa muhtemelen 10 gün önce falan yumurtladınız Rabbim nasip etsin inşallah dilerim heyecanınız boşa çıkmaz 🤲🥰
Bu yaptığım testten mi yapıyorsunuz sizde 😌 çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olur tüm isteyenlere inşallah 🥰🙏🙏

Merhaba sizin ne zmn regl yumurtlama vs :)
Merhaba ben şu an regl oldum iki ay yumurtlama takip ettim ama olmadı zaten üç tüp bebek yaptım onlarda negatif oldu birinde hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm de alındı bende şu an boşlukta dedim yumurtlama testleriyle deniyeyim dedim içimde kalmasın tek tüple ne kadar şans olursa artık tüm tuşlara bastım tık yok 😂 ama ben zaten 4. Tüp bebeğe hazırlanıyorum 🤗

Merhaba ben şu an regl oldum iki ay yumurtlama takip ettim ama olmadı zaten üç tüp bebek yaptım onlarda negatif oldu birinde hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm de alındı bende şu an boşlukta dedim yumurtlama testleriyle deniyeyim dedim içimde kalmasın tek tüple ne kadar şans olursa artık tüm tuşlara bastım tık yok 😂 ama ben zaten 4. Tüp bebeğe hazırlanıyorum 🤗
Öyle deme ya tek bir damla sperm bile neler yapıyor küçücük bı sıvı dersin nelere kadir dimi sende tek tüpünle gebe de olabilirsin 😊 bu ay nasip olsun inşallah hepimize birden 🤲😍

Eklentiler

• IMG_5676.webp
    IMG_5676.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 27
Öyle deme ya tek bir damla sperm bile neler yapıyor küçücük bı sıvı dersin nelere kadir dimi sende tek tüpünle gebe de olabilirsin 😊 bu ay nasip olsun inşallah hepimize birden 🤲😍
Ay çok teşekkür 😍 ederim güzel dileklerin için orası öyle Rabbim yeter ki ol desin Allah razı olsun cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲💕

Amin inşallah canım benim ümidini yitirme bu ay da tüp Bebek siz deneyin birde vücudun biraz dinlensin stres yapma insallh nasip olur en kısa sürede 🤲😊
İnşallah canım zaten daha bu ay normal deniyecegiz olmasa tekrardan tüp bebek 👶 tedavisi yolu görünüyor o da o kadar zor bir süreç ki hiç kolay değil yani çok sagol güzel düşüncelerin için nasip olsun cümlemize isteyen herkese inşallah 🤲

Back
X