- 11 Şubat 2025
- 20
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
desteğin için çok teşekkürlerÇok Erken bence ya niye böyle acele edip kendni ümitsizliğe soktun kiiben ilk geveligi regl iki gün geçince öğrenmiştim şuan 17 aylık yarın da regl günüm ikinciyi istiyoruz dün yaptım negatifti yani düşün 2 gün kala bile negatif senin daha 8. Günün en azından regle 2 kala tekrarla çünkü dün olmayan yarın çıkabiliyor çünkü Beta iki günde bir yükseliyor sen beklee Cook erkenn
Başka test yokmu canım elindeAy hiç bilmiyorum ya hatta Femometer diye uygulama benim ısıma vs göre 18 şubata atmıştı yumurtlamamı ama ben hastalandım falan diye doğru ısı ölçümü olmadığı için değiştirdim ısımı o zaman hatta üzülmüştüm düzenim de bozuldu diye. Umarım kendi kendime gelin güvey olmuyorumdur ya
Evet ilk idrarla yapın birde adetiniz gecikti miEvet fotoğrafta siyah gibi duruyor bende çok hafif kırmızılık görüyorum umarım kuruma değildir bu testte hiç böyle kuruma görmedim çok az idrarla yapmıştım zaten. Yarın sabah belli olur varsa ilk idrarla kesin çıkar zaten
Yok kuzucum ya ben zaten ümitlendim yumurtlama sayacakken neyin içine düştüm hala şaşkınım eğer yarın çıkmazsa sakin kalıp devam edicem bat beklemeye kuzum hiç sorun değil zaten şuan gebe değilsem de günlerimi de değerlendirmiş oldumYa ovulasyon da da gebelik tespit eden var siliklesmiyo köyü çıkıyor ondada inşallah tutunmuştur yaaçokta heveslnedirmek istemiyorm 18 i olsa yarın 10 üncü gün olur tekrarlarsin en kotu yaa insallh vardır senide umitlendiriorum ama olurmu olur
Nedemek canım her zmn ama çok erken bekle biraz daha 12. Gün fln yaparsın testidesteğin için çok teşekkürler
Kız belkide gebesin yaaYok kuzucum ya ben zaten ümitlendim yumurtlama sayacakken neyin içine düştüm hala şaşkınım eğer yarın çıkmazsa sakin kalıp devam edicem bat beklemeye kuzum hiç sorun değil zaten şuan gebe değilsem de günlerimi de değerlendirmiş oldum
Yok eğer önce yumurtladıysam 8 gün falan oldu yumurtlama olalı. Ama yeni yumurtluyorsam da zaten bugün çatladı diyebilirim benim de kafam karıştıEvet ilk idrarla yapın birde adetiniz gecikti mi
Ahaha ortaya attın bombayıYok eğer önce yumurtladıysam 8 gün falan oldu yumurtlama olalı. Ama yeni yumurtluyorsam da zaten bugün çatladı diyebilirim benim de kafam karıştı
Anladım ondan da silik çıkıyor adet gününüz olduğu için varsa da henüz daha çok erken bir gebelikYok eğer önce yumurtladıysam 8 gün falan oldu yumurtlama olalı. Ama yeni yumurtluyorsam da zaten bugün çatladı diyebilirim benim de kafam karıştı
Kuzum şuan bu var bir de bu markanın normal erken gebelik testi gibi olanı var ama o da 10 ml hcg algılıyor. Bu yaptığım da öyle aynı yani bi değişiklik yok. Ama yarın ilk idrarda çizgi görürsem başka testte alırım zaten.Başka test yokmu canım elinde
Çok teşekkür ederim evet varsa henüz erken olur. Nerden test yaptım bilmiyorum yaAnladım ondan da silik çıkıyor adet gününüz olduğu için varsa da henüz daha çok erken bir gebelikbence bir kaç güne tekrarlayın testinizi dilerim hamilelik vardır inşallah
Eğer imkanınız olursa clearbluenun digitalli olanı alın onlar %99 kesin sonuç veriyorKuzum şuan bu var bir de bu markanın normal erken gebelik testi gibi olanı var ama o da 10 ml hcg algılıyor. Bu yaptığım da öyle aynı yani bi değişiklik yok. Ama yarın ilk idrarda çizgi görürsem başka testte alırım zaten.
Ah ah bu testleri verdiğimiz parayla köşelik olmuştukÇok teşekkür ederim evet varsa henüz erken olur. Nerden test yaptım bilmiyorum ya
Kasette daha iyi anlaşılır ya şu içme durumun nasıl idrarin vsr mi tekrarlasan şimdiiiiKuzum şuan bu var bir de bu markanın normal erken gebelik testi gibi olanı var ama o da 10 ml hcg algılıyor. Bu yaptığım da öyle aynı yani bi değişiklik yok. Ama yarın ilk idrarda çizgi görürsem başka testte alırım zaten.
Ay bilmiyorum kuzum nerden yaptım test hiç aklım ermedi deli dürttü resmenKız belkide gebesin yaaay biran önce sabah olsun
Şeytan durtmedi Allah dediki kulum üzülmeÇok teşekkür ederim evet varsa henüz erken olur. Nerden test yaptım bilmiyorum ya
Ya sorma cidden bide niye kuruma vs var mı diye bakıyorsam varsa var yani hep sağlı solu kasık ağrılarım var zaten bi türlü çözemedim nerden yumurtladığımı da 8 gün önce sağ kaşığım çok ağrıdı 2 gündür de sol kaşığım çok ağrıdı dedim sağ da ki yumurtlamaya çalıştı gelişmedi herhalde pik göremediğim için.Ah ah bu testleri verdiğimiz parayla köşelik olmuştuk
Kaset testim yok kuzum elimde. Bu testi ben akşam yaptım çok az idrarla bunu da yarım saat sonra çektimKasette daha iyi anlaşılır ya şu içme durumun nasıl idrarin vsr mi tekrarlasan şimdiiii
Bu testi sen sabah mi yaptın akşam mi orasini anlayamadım :)
Normalde ben yıllardır yaparım bende hiç kuruma çizgisi çıkmamıştır bence gebelik olduysa muhtemelen 10 gün önce falan yumurtladınız Rabbim nasip etsin inşallah dilerim heyecanınız boşa çıkmazYa sorma cidden bide niye kuruma vs var mı diye bakıyorsam varsa var yani hep sağlı solu kasık ağrılarım var zaten bi türlü çözemedim nerden yumurtladığımı da 8 gün önce sağ kaşığım çok ağrıdı 2 gündür de sol kaşığım çok ağrıdı dedim sağ da ki yumurtlamaya çalıştı gelişmedi herhalde pik göremediğim için.ya da belki de cidden öyle testte bi sıkıntı var
Ovulasyon la gebelik yap bakalım tekrar elinde fazla varsa tabiiiKaset testim yok kuzum elimde. Bu testi ben akşam yaptım çok az idrarla bunu da yarım saat sonra çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?