Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

desteğin için çok teşekkürler

Başka test yokmu canım elinde

Evet ilk idrarla yapın birde adetiniz gecikti mi

Yok kuzucum ya ben zaten ümitlendim yumurtlama sayacakken neyin içine düştüm hala şaşkınım eğer yarın çıkmazsa sakin kalıp devam edicem bat beklemeye kuzum hiç sorun değil zaten şuan gebe değilsem de günlerimi de değerlendirmiş oldum

Kız belkide gebesin yaa ay biran önce sabah olsun

Yok eğer önce yumurtladıysam 8 gün falan oldu yumurtlama olalı. Ama yeni yumurtluyorsam da zaten bugün çatladı diyebilirim benim de kafam karıştı
Anladım ondan da silik çıkıyor adet gününüz olduğu için varsa da henüz daha çok erken bir gebelik bence bir kaç güne tekrarlayın testinizi dilerim hamilelik vardır inşallah

Eğer imkanınız olursa clearbluenun digitalli olanı alın onlar %99 kesin sonuç veriyor

Kasette daha iyi anlaşılır ya şu içme durumun nasıl idrarin vsr mi tekrarlasan şimdiiii
Bu testi sen sabah mi yaptın akşam mi orasini anlayamadım :)

Ah ah bu testleri verdiğimiz parayla köşelik olmuştuk
Ya sorma cidden bide niye kuruma vs var mı diye bakıyorsam varsa var yani hep sağlı solu kasık ağrılarım var zaten bi türlü çözemedim nerden yumurtladığımı da 8 gün önce sağ kaşığım çok ağrıdı 2 gündür de sol kaşığım çok ağrıdı dedim sağ da ki yumurtlamaya çalıştı gelişmedi herhalde pik göremediğim için. ya da belki de cidden öyle testte bi sıkıntı var

Kasette daha iyi anlaşılır ya şu içme durumun nasıl idrarin vsr mi tekrarlasan şimdiiii
Bu testi sen sabah mi yaptın akşam mi orasini anlayamadım :)
Kaset testim yok kuzum elimde. Bu testi ben akşam yaptım çok az idrarla bunu da yarım saat sonra çektim

Normalde ben yıllardır yaparım bende hiç kuruma çizgisi çıkmamıştır bence gebelik olduysa muhtemelen 10 gün önce falan yumurtladınız Rabbim nasip etsin inşallah dilerim heyecanınız boşa çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…