- 31 Ocak 2025
- 676
- 175
- 18
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Ahaha inşallah yaaaEveet hepimiiz hamileyiiiz bu konu boşuna açılmadııbundan sonra mart ayı çıtır hamileler diye açarıız ordan devam ederiiz
Attığım konuyu okurmusun canım bı sende deneEveet hepimiiz hamileyiiiz bu konu boşuna açılmadııbundan sonra mart ayı çıtır hamileler diye açarıız ordan devam ederiiz
Benim de 7 ay oldu. Hadi inşallahTabikiiihepimiz güzel haberler veririz inşallaah 8 ay oldu artık burada son olur ya nasiiip
Benim 2.ayBenim de 7 ay oldu. Hadi inşallah
Allah analı babalı büyütsüün kızına bi kardeş nasip etsiin canıımBenim 2.ay
17 aylık kızım var çok şükür ikinciyi istiyoruz hayırlısı ile
Dur bakalım deniyiim yapabilecek miyim acabaaAttığım konuyu okurmusun canım bı sende dene
Oh maşallah Allah analı babalı büyütsün kuuzumBenim 2.ay
17 aylık kızım var çok şükür ikinciyi istiyoruz hayırlısı ile
Amin inşallah canımsınAllah analı babalı büyütsüün kızına bi kardeş nasip etsiin canıım
Sağol canimm senin ilk miOh maşallah Allah analı babalı büyütsün kuuzum
Evet balım inşallah ilk olsun diye heyecanla bekliyoruzSağol canimm senin ilk mi
Ayy Hadi inşallah yaa sen o parmak testini iyce yaptinmi canım yaaaEvet balım inşallah ilk olsun diye heyecanla bekliyoruz
İnşallah balımAyy Hadi inşallah yaa sen o parmak testini iyce yaptinmi canım yaaagaliba eline yuvarlak bsiiy gelmemesi lazım heraldekii yada çok yumos yumos olması lazım
Ay ne demek ki simdii bu benimde 3 gün öncesinden baya yumuşak sert değildi benimde orta karar heralde ki regl 2 Mart miyfi seninİnşallah balım
Valla yaptım da orta karardı aşırı yumuşak veya aşırı sert hissetmedim hahah
Bi tane evde test var aslında yarın yapsam mu bilemedim. Yapıp negatifi görünce moralim bozuluyo. Regl günümü de tahmin edemiyorum o yüzden kararsızca bekliyorum anca
28 şubat- 3 mart arası herhangi bir gün balım. Tam emin değilim bazen düzensiz oluyor hehheAy ne demek ki simdii bu benimde 3 gün öncesinden baya yumuşak sert değildi benimde orta karar heralde ki regl 2 Mart miyfi senin
Ay inşallah ya benimde yarın kesim regl günüm değişmez ya önce ya sonra olmaz ama inşallah hamileyiz bizde28 şubat- 3 mart arası herhangi bir gün balım. Tam emin değilim bazen düzensiz oluyor hehheinşallah bebişlerimiz bizimledir şuaan
İnşallah balımmAy inşallah ya benimde yarın kesim regl günüm değişmez ya önce ya sonra olmaz ama inşallah hamileyiz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?