- 15 Aralık 2024
- 594
- 260
- 18
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
yumurtanız yeni çatladıysa onunla ilişkili olabilir. Veya ilişkiye girdikten sonra baktıysanız. 2 günde pozitif olmazki kuzum. Yani benim sözlerinizden anladığım 2 gün önce pik yaptı bugün hcg arttı dediyseniz eğer tabiKızlar çok değişik bir durum yaşıyorum. Normalde bugün adetimin 28. Günü bende Pcos var. Aşağıya koyucam ovulasyon testlerimin görüntüsünü.
Ben 2 gün önce pik gördüm. Bugün de çatladı yumurtam.
Ama bu zamana kadar ki testlerim hep koyu çıktı anca dün ve ondan önce ki gün pik oldu neyse değerlendirdik biz.
Bu sabah 2. İdrarla yine ovü testi yaparken şeytan mu dürttü nedir gebelik testi de yapayım dedim. Elimde bu testten bolca var şuan yeni yumurtladığım için testi bi kontrol edeyim dedim kuruma vs çıkıyor mu diye.
Neyse ben yaptım hafif gölge gördüm ama çok hafif dedim bunda da çıkıyor demek ki bat yaklaşınca yaparsam eğer ona göre aklımda olsun heveslenmiyim diyip koydum kenara.
Sonra akşam testi atayım diye aldım bi baktım gölge koyulaşmış şuan onu koysam göremezsiniz. Daha önce bu testte hiç böyle bi kurumayla karşılaşmadım.
Sonra çok az idrarla tekrar test yapayım dedim. Testi yaptım yine gölge gördüm teste falan kızıyorum ne biçim test bu diye.
Aradan yarım saat geçti çöpe atmak için aldığım da test bu şekildeydi yani ben kırmızılık görüyorum ama şok içerisindeyim inanın.
Kızlar çok değişik bir durum yaşıyorum. Normalde bugün adetimin 28. Günü bende Pcos var. Aşağıya koyucam ovulasyon testlerimin görüntüsünü.
Ama bu zamana kadar ki testlerim hep koyu çıktı anca dün ve ondan önce ki gün pik oldu neyse değerlendirdik biz.
Bu sabah 2. İdrarla yine ovü testi yaparken şeytan mu dürttü nedir gebelik testi de yapayım dedim. Elimde bu testten bolca var şuan yeni yumurtladığım için testi bi kontrol edeyim dedim kuruma vs çıkıyor mu diye.
Neyse ben yaptım hafif gölge gördüm ama çok hafif dedim bunda da çıkıyor demek ki bat yaklaşınca yaparsam eğer ona göre aklımda olsun heveslenmiyim diyip koydum kenara.
Sonra akşam testi atayım diye aldım bi baktım gölge koyulaşmış şuan onu koysam göremezsiniz. Daha önce bu testte hiç böyle bi kurumayla karşılaşmadım.
Sonra çok az idrarla tekrar test yapayım dedim. Testi yaptım yine gölge gördüm teste falan kızıyorum ne biçim test bu diye.
Aradan yarım saat geçti çöpe atmak için aldığım da test bu şekildeydi yani ben kırmızılık görüyorum ama şok içerisindeyim inanın.
Yok canım o şekilde demiyorum tabi ki de 2 gün de anca döllenebilir.yumurtanız yeni çatladıysa onunla ilişkili olabilir. Veya ilişkiye girdikten sonra baktıysanız. 2 günde pozitif olmazki kuzum. Yani benim sözlerinizden anladığım 2 gün önce pik yaptı bugün hcg arttı dediyseniz eğer tabi
Peki regl bittikten sonra hiç normal gebelik testi fln yaptinmi canımKızlar çok değişik bir durum yaşıyorum. Normalde bugün adetimin 28. Günü bende Pcos var. Aşağıya koyucam ovulasyon testlerimin görüntüsünü.
Buda bı ihtimal tâbi olurmu olurYok canım o şekilde demiyorum tabi ki de 2 gün de anca döllenebilir.
Demek istediğim benim 18 şubatta sağ kaşığım çok ağrıdı biz o zaman da değerlendirdik ama pik göremedim ben ve yaklaşık 10 gündür çok fazla kremsü akıntım vardı acaba o zaman tuttu mu diye düşündüm
Yok canım yapmadım. Hep yumurtlama testi yaptım normalde döngüm 36 gündü benim ama dediğin gibi de olabilir. Neyse ben sakin kalayım o zamanPeki regl bittikten sonra hiç normal gebelik testi fln yaptinmi canım
Ya sanki senin 9 uda pik gibi duruyor koyu çıkmış sonra siliklesmis ? Ay bilemedim kiiiYok canım yapmadım. Hep yumurtlama testi yaptım normalde döngüm 36 gündü benim ama dediğin gibi de olabilir. Neyse ben sakin kalayım o zaman
Görebildin mi canım yoksa benim gözüm görmek için mi görüyor yaYa sanki senin 9 uda pik gibi duruyor koyu çıkmış sonra siliklesmis ? Ay bilemedim kiii
Test bozuk gibi canımKızlar benim yumurtlama 18 çatlama 19. Dün kan testi verdim beta hcg 0.20 çıktıbugün de bir gebenin günlüğünden aldığım testi yaptım. Aynısından başka yok elimde yorumlamama yardımcı olur musunuz biraz önce yaptım
Evet kan içinde erken değil mi? Dün 0.20 çıkınca canım çok sıkıldı. İhtimal sona erdiğin içinTest bozuk gibi canımbirde 19 u çatlama ise 8 gün geçmiş catlama üzerinden erken değilmi canım yaa
19 uda pik gibi duruyor ya ama ben pcos olduğu için hiç önemsemedim. Hatta geçen cuma cumartesi ateşim çıktı 37.5 kere hastalandık ailecek şimdi de yumurtlama testi yaptım asla silikleşmiyor normalde silik olması lazımdı artık bilemedim ki yaYa sanki senin 9 uda pik gibi duruyor koyu çıkmış sonra siliklesmis ? Ay bilemedim kiii
Yok yok gördüm şimdiGörebildin mi canım yoksa benim gözüm görmek için mi görüyor ya
Ay hiç bilmiyorum ya hatta Femometer diye uygulama benim ısıma vs göre 18 şubata atmıştı yumurtlamamı ama ben hastalandım falan diye doğru ısı ölçümü olmadığı için değiştirdim ısımı o zaman hatta üzülmüştüm düzenim de bozuldu diye. Umarım kendi kendime gelin güvey olmuyorumdur yaYok yok gördüm şimdievet var ama baya silik canım belki de 18 indeki pik mi tuttu naptii
Çok Erken bence ya niye böyle acele edip kendni ümitsizliğe soktun kiiEvet kan içinde erken değil mi? Dün 0.20 çıkınca canım çok sıkıldı. İhtimal sona erdiğin için
Bende çok silik gördüm siyah gibi duruyor inşallah gebelik olmuşturGörebildin mi canım yoksa benim gözüm görmek için mi görüyor ya
Evet fotoğrafta siyah gibi duruyor bende çok hafif kırmızılık görüyorum umarım kuruma değildir bu testte hiç böyle kuruma görmedim çok az idrarla yapmıştım zaten. Yarın sabah belli olur varsa ilk idrarla kesin çıkar zatenBende çok silik gördüm siyah gibi duruyor inşallah gebelik olmuştur
Ya ovulasyon da da gebelik tespit eden var siliklesmiyo köyü çıkıyor ondada inşallah tutunmuştur yaa19 uda pik gibi duruyor ya ama ben pcos olduğu için hiç önemsemedim. Hatta geçen cuma cumartesi ateşim çıktı 37.5 kere hastalandık ailecek şimdi de yumurtlama testi yaptım asla silikleşmiyor normalde silik olması lazımdı artık bilemedim ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?