Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Canım ne yaptıın ?
Dün test yaptım negatif canım yarın regl günüm bakalım nasıp normalde regle yakın Vel agrisindan durmazdm ama şimdi bel ağrısı Yok alt karnım ağrıyor regl olacak gibi bekliyorum Parmak testi ile hamilelik belirtisi

Bir de ben parmakla hamilelik testini denedim kendinde 3-4 gün öncesine kadar böyle o parmağımı soktuğumda ucuna gelen kısım yuvarlak olan yani baya sertti bugün ise o yuvarlak olan top gibi kızım dışı yumuşamış böyle bir de etrafı sönmüş balon gibi parmağıma geliyordu ayakta iken bakıyorum ben öyleydi yani hani sertse o parmağına gelen kısım hamile değilmişsin ama yumuşaksa hamileymişsin öyle diyorlar yani ki 2-3 kişi de bu attığım posta zaten hamileyim bu tez doğru diye konuşmuşlar İnşallah benimki de doğru çıkmıştır ya da doğru yapabilmişimdir bilmiyorum ya da öyle istediğim için öyle düşünüyorum herhalde

Ay inşallah öylediiir umarım reglii olmazsıın. Birlikte alırız hamişlik haberini Bende yarın kan vericeeem sabahtaan alt karın ağrın nasııl pekii

Ay inşallah öylediiir umarım reglii olmazsıın. Birlikte alırız hamişlik haberini Bende yarın kan vericeeem sabahtaan alt karın ağrın nasııl pekii
İnşallah canım ara ara giriyor gidiyo iğne batırır gibi bı doluluk hissi var sankii

Sende yapsana bı canım merak ettim senin nasıl attım bı kaç yere ama hiç yazan olmadı tuhafladilar galiba

Kızlaar gününüz nasıl geçti?
Var mı bir belirti
Benim karın şişliği ve ağrısıyla devam

Ya tam anlamadım onun yapılışını. Yoksa deniycem dee

Canım ellerini güzelce temizce yıkıyorsun sonrasında ayakta dikilir vaziyette ne vücudun öne atarak hani eğiliyorsun ya yani şu Orta parmağını vajinaya sokuyorsun sonrasında rahim ağzı yuvarlak bir kısım geliyor zaten elime top gibi böyle fark edersin zaten ilk yaptığımda ben de korkmuştum bu ne ya falan diye korkacak bir şey yokmuş ama rahim ağzımizmiz öğrenmiş oldum işte iyi diyorsun parmağını vajinaya sokuyorsun parmağın ucuna değen o top gibi olan kısım eğer sertse gebelik yokmuş eğer yumuşaksa böyle hani dudağımızın yumuşaklığında ise gebelik var deniyormuş hani yukarıda attığım posta da zaten birkaç kişi de doğru sonuç vermiş birkaçi da zaten hamile değilmiş

Ay bi kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı valla hahahah
Denedim şimdi yumuşak gibi yani sert olsa anlar mıydım bilmiyorum ama orta karar hahhaha

İnşallah canım ara ara giriyor gidiyo iğne batırır gibi bı doluluk hissi var sankii

Sende yapsana bı canım merak ettim senin nasıl attım bı kaç yere ama hiç yazan olmadı tuhafladilar galiba
Test almadım yarın kan vericem onu bekliyorum heyecanı kaçmasıın diye testini mi attıın ben nasıl kaçırdım onuu

Ay bi kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı valla hahahah
Denedim şimdi yumuşak gibi yani sert olsa anlar mıydım bilmiyorum ama orta karar hahhaha
Âhaha sert nasıl diyeyim sana burun ucu gibi sert oluyor ama yumuşak da dudağımız gibi hani biraz daha yumuşak Ben 3-4 gün öncesine yaptığımda burun sertliğindeydi şimdi ise daha bir yumuşak yani etrafı da böyle sonmüş balon gibi

Test almadım yarın kan vericem onu bekliyorum heyecanı kaçmasıın diye testini mi attıın ben nasıl kaçırdım onuu
Yok test değil canım parmakla gebelik testi ni dedim
Dün sabah test yaptım işte bayağı tertemiz bembeyazdı hiçbir çizgi yok yarın da işte adet günüm elimde bir tane set vardı zaten o da prodektör erken gebelik testiydi hani varsa onu da çıkar diye umuyordum ama çıkmadı demek ki negatif yani yine de bekliyorum işte bı Umut

Hiç kaybetme umudunu benim önceki gebeliğmide 2 gün gecikmiştim test yaptım negatifti 4. Gün bir daha yaptığımde öğrenmiştiim. Regli gelene kadar yolumuz var

Hiç kaybetme umudunu benim önceki gebeliğmide 2 gün gecikmiştim test yaptım negatifti 4. Gün bir daha yaptığımde öğrenmiştiim. Regli gelene kadar yolumuz var
Testim kalmadı zaten regl gelmezse yarın akşam 3 de diğer gün test alır yaparım normalde günü gününe saati saatine olurm belki sabaha doğru olurum belki akşama doğru ( kiii insalllh olmiycam hamileyim çünkü)
Hamjle değilim pozitif enerji hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Eveet hepimiiz hamileyiiiz bu konu boşuna açılmadıı bundan sonra mart ayı çıtır hamileler diye açarıız ordan devam ederiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…