• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Çok Erken bence ya niye böyle acele edip kendni ümitsizliğe soktun kii😕 ben ilk geveligi regl iki gün geçince öğrenmiştim şuan 17 aylık yarın da regl günüm ikinciyi istiyoruz dün yaptım negatifti yani düşün 2 gün kala bile negatif senin daha 8. Günün en azından regle 2 kala tekrarla çünkü dün olmayan yarın çıkabiliyor çünkü Beta iki günde bir yükseliyor ☺️ sen beklee Cook erkenn 😊😍
desteğin için çok teşekkürler🌸

Ay hiç bilmiyorum ya hatta Femometer diye uygulama benim ısıma vs göre 18 şubata atmıştı yumurtlamamı ama ben hastalandım falan diye doğru ısı ölçümü olmadığı için değiştirdim ısımı o zaman hatta üzülmüştüm düzenim de bozuldu diye. Umarım kendi kendime gelin güvey olmuyorumdur ya 😬
Başka test yokmu canım elinde

Evet fotoğrafta siyah gibi duruyor bende çok hafif kırmızılık görüyorum umarım kuruma değildir bu testte hiç böyle kuruma görmedim çok az idrarla yapmıştım zaten. Yarın sabah belli olur varsa ilk idrarla kesin çıkar zaten 🙈
Evet ilk idrarla yapın birde adetiniz gecikti mi

Ya ovulasyon da da gebelik tespit eden var siliklesmiyo köyü çıkıyor ondada inşallah tutunmuştur yaa☺️ çokta heveslnedirmek istemiyorm 18 i olsa yarın 10 üncü gün olur tekrarlarsin en kotu yaa insallh vardır senide umitlendiriorum ama olurmu olur 💞 🤲
Yok kuzucum ya ben zaten ümitlendim yumurtlama sayacakken neyin içine düştüm hala şaşkınım eğer yarın çıkmazsa sakin kalıp devam edicem bat beklemeye kuzum hiç sorun değil zaten şuan gebe değilsem de günlerimi de değerlendirmiş oldum 🥰🙏

Yok eğer önce yumurtladıysam 8 gün falan oldu yumurtlama olalı. Ama yeni yumurtluyorsam da zaten bugün çatladı diyebilirim benim de kafam karıştı 🙈😅
Anladım ondan da silik çıkıyor adet gününüz olduğu için varsa da henüz daha çok erken bir gebelik 🤰 bence bir kaç güne tekrarlayın testinizi dilerim hamilelik vardır inşallah 🙏

Kuzum şuan bu var bir de bu markanın normal erken gebelik testi gibi olanı var ama o da 10 ml hcg algılıyor. Bu yaptığım da öyle aynı yani bi değişiklik yok. Ama yarın ilk idrarda çizgi görürsem başka testte alırım zaten. 🥰
Eğer imkanınız olursa clearbluenun digitalli olanı alın onlar %99 kesin sonuç veriyor

Kuzum şuan bu var bir de bu markanın normal erken gebelik testi gibi olanı var ama o da 10 ml hcg algılıyor. Bu yaptığım da öyle aynı yani bi değişiklik yok. Ama yarın ilk idrarda çizgi görürsem başka testte alırım zaten. 🥰
Kasette daha iyi anlaşılır ya şu içme durumun nasıl idrarin vsr mi tekrarlasan şimdiiii🤤
Bu testi sen sabah mi yaptın akşam mi orasini anlayamadım :)

Ah ah bu testleri verdiğimiz parayla köşelik olmuştuk 🤪
Ya sorma cidden bide niye kuruma vs var mı diye bakıyorsam varsa var yani hep sağlı solu kasık ağrılarım var zaten bi türlü çözemedim nerden yumurtladığımı da 8 gün önce sağ kaşığım çok ağrıdı 2 gündür de sol kaşığım çok ağrıdı dedim sağ da ki yumurtlamaya çalıştı gelişmedi herhalde pik göremediğim için. 🙈 ya da belki de cidden öyle testte bi sıkıntı var 😅

Kasette daha iyi anlaşılır ya şu içme durumun nasıl idrarin vsr mi tekrarlasan şimdiiii🤤
Bu testi sen sabah mi yaptın akşam mi orasini anlayamadım :)
Kaset testim yok kuzum elimde. Bu testi ben akşam yaptım çok az idrarla bunu da yarım saat sonra çektim

Ya sorma cidden bide niye kuruma vs var mı diye bakıyorsam varsa var yani hep sağlı solu kasık ağrılarım var zaten bi türlü çözemedim nerden yumurtladığımı da 8 gün önce sağ kaşığım çok ağrıdı 2 gündür de sol kaşığım çok ağrıdı dedim sağ da ki yumurtlamaya çalıştı gelişmedi herhalde pik göremediğim için. 🙈 ya da belki de cidden öyle testte bi sıkıntı var 😅
Normalde ben yıllardır yaparım bende hiç kuruma çizgisi çıkmamıştır bence gebelik olduysa muhtemelen 10 gün önce falan yumurtladınız Rabbim nasip etsin inşallah dilerim heyecanınız boşa çıkmaz 🤲🥰

Back
X