Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Senin silik çizgi flaşsız mlaşsız gözüküyor millet görmek için ışık yakıyorr Allahım neler yapıyoruz sjwkjs

Benim şuan hiç bi belirti yok mlsf. Akıntı var gibi sadece. Yumurtlamadan 10 gün geçti Regle bir hafta var test yapsam kesin negatif görürüm şuan o yüzden 3-4 gün daha beklemem lazım ama günler geçmiyo

Senin silik çizgi flaşsız mlaşsız gözüküyor millet görmek için ışık yakıyorr Allahım neler yapıyoruz sjwkjs
Aslında flaş yaktım ama görüntüyü karartarak çektim fotoyu inşallah şeninde sağlıklı bebegın olur burda ki herkesin her isteyenin ben 4 ay bekledim insanlar senelerce bekliyor zorluğunu öyle iyi anladım ki rabbim isteyen herkese çabucak versin

Canım henüz daha çok yeni bir kaç gün geçince emin olun yavaş yavaş o kırmızılıklar artacak bende regl gelmeden hep böyle yapıyordumn ama sonra hüsrana uğruyordum en iyi sonuç bat ve bat geçince yapılan sonuç simdi siz kendinize dikkat edin ani hareketler yapmayın güzel beslenin uzanın dinlenin inşallah bebişinizin kalp sesini duyunca her şey unutacaksınız zaten

Teşekkür ederim çiçeğim
Benim süt gibi akıntım var adet yaklaşınca kürtaj öncesi kuru olurdum ya kürtaj düzenimi değiştirdi ya da hamilelik belirtisi mi ki ya kaşığımda ağrıyor ama bilemiyorum göğüslerimde de yanma oluyor Arada ama işte hepsi adet belirtisi de

Canım günün geçti mi yoksa daha var mı

19 unda yumurtam çatladı 4 martta adet olmam lazım 14 gün sayarsam daha var
Bat gününe kadar kafandan çıkar bu konuyu rahatla düşünmeye çalış bat günü gelince kan ver direkt test falan yapma tavsiyem daha sonra varsa gebelik onu düşünürsün şimdi stres falan olunca olmaz o yüzden diyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…