- 20 Şubat 2025
- 89
- 35
- 3
- 27
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Senin silik çizgi flaşsız mlaşsız gözüküyorYa sabah yapacağım hep cızgı çok cılız çıktı kafam çok karıştı hanımlar da var diyorlar içimden bir ses de var diyor bilmiyorum arkadaşım umarım buradaki herkes kıpkırmızı iki çizgi bol artışlı hcg ler görür
Aslında flaş yaktım ama görüntüyü karartarak çektim fotoyu inşallah şeninde sağlıklı bebegın olur burda ki herkesin her isteyenin ben 4 ay bekledim insanlar senelerce bekliyor zorluğunu öyle iyi anladım ki rabbim isteyen herkese çabucak versinSenin silik çizgi flaşsız mlaşsız gözüküyormillet görmek için ışık yakıyorr Allahım neler yapıyoruz sjwkjs
Canımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinTest gelmemiş foto ekliyorum tekrar
Canım regl gelmeyene kadar umut vardırCanımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin
Valla kızlar benim bugün aşırı ağrım var regl oldum olucam gibi yani. F Filiz Filiz sabah yine yaptım ovülasyon bu sefer silik çıktı. Dün beni heyecanlandırdı bugün duvardan duvara vurdu öff
Evet balım bekliyoruz bakalımCanım regl gelmeyene kadar umut vardır
Canım henüz daha çok yeni bir kaç gün geçince emin olun yavaş yavaş o kırmızılıklar artacak bende regl gelmeden hep böyle yapıyordumn ama sonra hüsrana uğruyordum en iyi sonuç bat ve bat geçince yapılan sonuç simdi siz kendinize dikkat edin ani hareketler yapmayın güzel beslenin uzanın dinlenin inşallah bebişinizin kalp sesini duyunca her şey unutacaksınız zatenFiliz hanım eşime gösterdim umutlanalım istemiyorum olmadığında geçen ay çok üzülmüştüm diye öyle söyledi ya belki 4 ayda toplamda 30 tane farklı farklı test yaptım hiç böyle bir çizgi görmemiştim
Yok henüz yapmadım sanırım bekleyeceğim korkuyorum görememektennEvet balım bekliyoruz bakalımsen naptın yaptın mıı
He valla sabah ben de pişman oldum yaptığıma hahahaYok henüz yapmadım sanırım bekleyeceğim korkuyorum görememektenn
İşte ben o yüzden cesaret edemiyorumHe valla sabah ben de pişman oldum yaptığıma hahaha
Boşver bekleyelim biz en iyisiİşte ben o yüzden cesaret edemiyorum
Bat gelsin de ona göre hareket edeceğimBoşver bekleyelim biz en iyisi
Allah Allah o niye kızzBat gelsin de ona göre hareket edeceğimay dün gece ölümden döndüm gibi oldum ya yüzüm her yerim ateş bastı sanki ateşin üstünde gibiydim ilk kez böyle bir şey yaşadım o beni. Çok korkuttuuu
Valla bilmiyorum ama çok korkuttu beni havale geçiriyorum sandım bir araAllah Allah o niye kızz
Geçmiş olsun balımmValla bilmiyorum ama çok korkuttu beni havale geçiriyorum sandım bir ara
Teşekkür ederim çiçeğimGeçmiş olsun balımm
Benim süt gibi akıntım var adet yaklaşınca kürtaj öncesi kuru olurdum ya kürtaj düzenimi değiştirdi ya da hamilelik belirtisi mi ki yaTeşekkür ederim çiçeğim
Canım günün geçti mi yoksa daha var mıBenim süt gibi akıntım var adet yaklaşınca kürtaj öncesi kuru olurdum ya kürtaj düzenimi değiştirdi ya da hamilelik belirtisi mi ki yakaşığımda ağrıyor ama bilemiyorum göğüslerimde de yanma oluyor Arada ama işte hepsi adet belirtisi de
19 unda yumurtam çatladı 4 martta adet olmam lazım 14 gün sayarsam daha varCanım günün geçti mi yoksa daha var mı
Bat gününe kadar kafandan çıkar bu konuyu rahatla düşünmeye çalış bat günü gelince kan ver direkt test falan yapma tavsiyem19 unda yumurtam çatladı 4 martta adet olmam lazım 14 gün sayarsam daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?