- 4 Şubat 2025
- 307
- 107
- 18
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Bence bekleyin siz daha erken sizin içinBelki ben acelle ettim test için ve adet beklemeden ilişki yasadk ama kurtagin uzerinde üç hafta geçti bir ay nerdeyse
ettim test için ve adet beklemeden ilişki yasadk ama kurtagin uzerinde üç hafta geçti bir ay nerd
İki günde bir işte ilişki yaşandıPeki günaşırı mı yoksa pik olan günü tek mi değerlendirdiniz
ettim test için ve adet beklemeden ilişki yasadk ama kurtagin uzerinde üç hafta geçti bir ay nerd
İki günde bir işte ilişki yasadikPeki günaşırı mı yoksa pik olan günü tek mi değerlendirdiniz
İşte heralde ben acele ettimBence bekleyin siz daha erken sizin için
Allah bize yardım etsin delirdik yaKızlaaar hellööbugün itibariyle kasıklarımda inceden bi sızlama iğne batması gibi hafif bi ağrı var belirti midir ki sizce?
Gerçekten şizofren olduum belirti aramaktaan sizde de var mıı bu ince ağrı?
Son delirmelerimiiz son belirti arayışlarımız olur inşallaahAllah bize yardım etsin delirdik ya
Ben se bu sabah yaptım test arkadaşlar resmen gözle görülemeyecek kadar silik bir çözgü gördüm ama unıtlenmek istemiyorumValla grupta negatifiz şuan. Bir kaç gün bekleyip tekrarlıycaz testleri
giliz hanım şaka mı benim de dizlerim ağrıyor ya hahahajaTamam tatlım yapacağımbenim şuan dizlerim öyle bir ağrıyor ki sızı girmiş resmen
Göğüslerimde bir ağrı var vücudum yanıyor avuçlarımın içi ağzımın içi resmen sanki ateşin üstündeyim aşırı gaz kabız diz ağrısı bunlar var yani bariz var ben daha önce hiç böyle halden düşmedimBen se bu sabah yaptım test arkadaşlar resmen gözle görülemeyecek kadar silik bir çözgü gördüm ama unıtlenmek istemiyorum
giliz hanım şaka mı benim de dizlerim ağrıyor ya hahahaja
Benim sol kaşık sol arka bel boşluğu diz kapağım uyandığından beri sabah 9 dan beri ağrıyor ve test yaptım sabah gözle görülmez bir cızık akşam 2 tane test yaptımGöğüslerimde bir ağrı var vücudum yanıyor avuçlarımın içi ağzımın içi resmen sanki ateşin üstündeyim aşırı gaz kabız diz ağrısı bunlar var yani bariz var ben daha önce hiç böyle halden düşmedimAllahım inşallah hepşmizinki güzel sonuçlanır
Ah canım ilk 5 dk önemli testteBenim sol kaşık sol arka bel boşluğu diz kapağım uyandığından beri sabah 9 dan beri ağrıyor ve test yaptım sabah gözle görülmez bir cızık akşam 2 tane test yaptımonlarda da çıkmadı sanıp balkona çıktım geldim 15-20 dk sonra gözle görülür cızırtı ama ne çiziği işi bilmiyorum kuruna cıGısı nı bilmiyorum
Şimdi yaptım böyle silik bir çizgi var 5 dk içinde foto çektim atıyorum bakar mısınız acilll çok çok acillAh canım ilk 5 dk önemli testte
Test gelmemiş foto ekliyorum tekrarAh canım ilk 5 dk önemli testte
Gördüm ben valla gördümTest gelmemiş foto ekliyorum tekrar
Evet var maşallah darısı bizeeTest gelmemiş foto ekliyorum tekrar
16 pik 17 çatlama tam 10 gün geçti ovulasyondan adetim 2 Mart gösteriyor ya çok silik bir çizgi aşırı heyecanlıyımGördüm ben valla gördümhadi bakalım inşallah bizde böyle görürüz adet günün ne zaman ne zaman canııım inşallah seninde bebiş vardır kanda da çıkar
Filiz hanım eşime gösterdim umutlanalım istemiyorum olmadığında geçen ay çok üzülmüştüm diye öyle söyledi ya belki 4 ayda toplamda 30 tane farklı farklı test yaptım hiç böyle bir çizgi görmemiştimEvet var maşallah darısı bizee
Allah razı olsun dua edelim bizlerde heppÖyle dua ediyorum kii bak mesela şuan burda ezan okunuyor kalkıp namaz kılacağım çok dua edeceğim hepimizeeee
Ay 10 gün geçince çift çizgiyi gördün demek he, heyecanlandım yaa bi daha ne zaman yapcaksın testtt16 pik 17 çatlama tam 10 gün geçti ovulasyondan adetim 2 Mart gösteriyor ya çok silik bir çizgi aşırı heyecanlıyım
Ya sabah yapacağım hep cızgı çok cılız çıktı kafam çok karıştı hanımlar da var diyorlar içimden bir ses de var diyor bilmiyorum arkadaşım umarım buradaki herkes kıpkırmızı iki çizgi bol artışlı hcg ler görürAy 10 gün geçince çift çizgiyi gördün demek he, heyecanlandım yaa bi daha ne zaman yapcaksın testtt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?