Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Kızlaaar hellöö bugün itibariyle kasıklarımda inceden bi sızlama iğne batması gibi hafif bi ağrı var belirti midir ki sizce?
Gerçekten şizofren olduum belirti aramaktaan sizde de var mıı bu ince ağrı?

Valla grupta negatifiz şuan. Bir kaç gün bekleyip tekrarlıycaz testleri
Ben se bu sabah yaptım test arkadaşlar resmen gözle görülemeyecek kadar silik bir çözgü gördüm ama unıtlenmek istemiyorum
Tamam tatlım yapacağım benim şuan dizlerim öyle bir ağrıyor ki sızı girmiş resmen
giliz hanım şaka mı benim de dizlerim ağrıyor ya hahahaja

Ben se bu sabah yaptım test arkadaşlar resmen gözle görülemeyecek kadar silik bir çözgü gördüm ama unıtlenmek istemiyorum

giliz hanım şaka mı benim de dizlerim ağrıyor ya hahahaja
Göğüslerimde bir ağrı var vücudum yanıyor avuçlarımın içi ağzımın içi resmen sanki ateşin üstündeyim aşırı gaz kabız diz ağrısı bunlar var yani bariz var ben daha önce hiç böyle halden düşmedim Allahım inşallah hepşmizinki güzel sonuçlanır

Benim sol kaşık sol arka bel boşluğu diz kapağım uyandığından beri sabah 9 dan beri ağrıyor ve test yaptım sabah gözle görülmez bir cızık akşam 2 tane test yaptım onlarda da çıkmadı sanıp balkona çıktım geldim 15-20 dk sonra gözle görülür cızırtı ama ne çiziği işi bilmiyorum kuruna cıGısı nı bilmiyorum

Ah canım ilk 5 dk önemli testte

Gördüm ben valla gördüm hadi bakalım inşallah bizde böyle görürüz adet günün ne zaman ne zaman canııım inşallah seninde bebiş vardır kanda da çıkar
16 pik 17 çatlama tam 10 gün geçti ovulasyondan adetim 2 Mart gösteriyor ya çok silik bir çizgi aşırı heyecanlıyım

Ay 10 gün geçince çift çizgiyi gördün demek he, heyecanlandım yaa bi daha ne zaman yapcaksın testtt
Ya sabah yapacağım hep cızgı çok cılız çıktı kafam çok karıştı hanımlar da var diyorlar içimden bir ses de var diyor bilmiyorum arkadaşım umarım buradaki herkes kıpkırmızı iki çizgi bol artışlı hcg ler görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…