Hadi Hanımlar Birikim Yapmaya.

Bekleriz Ben pek sevmiyorum 7. caddeyi ya, öğrenci gençlik olarak favori mekanımız kızılay-yüksel caddesi ve karanfil sokak Hangi bölüm acaba?

İnşallah Size Meşrutiyet'teki Burger King'den King boy bir menü yedirmek isterim malum öğrenciyiz ikimiz de yemeğe çıkmak çok para ister Biz hep oralarda takılıyoruz el mahkum, üçer beşer lira harcayıp tıpış tıpış eve dönüyoruz

Tamam tamam bana uyar burgerın 2 menu kampanyasından yararlanırız daha ıyı.Kız ben essegın yasında bır ögrencıyım 2 ögrencı annesı bır ögrencıyım yanı neyse bız geldıgımızde ev tutuyozda evde kendımız yapıyoz yemegı sonra onu 2 gun yıyoz

İki menü kampanyası daha iyi

Öğrenci öğrencidir dünyanın her yerinde kural aynıdır ne yaşta öğrenci olursan ol çulsuzluk bi yerde yakana yapışıyor mutlaka

slm güzeller benide aranıza aalın ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır garanti bankasında bireysel emekliilik adına para biriktiriyorduk 4 yıldır borçlardan kurtulamadık şuan oturduğumuz eve 20 bin(tadilata harcadığımız) aldığımız koltuk vs lerede 5 bin ödedik ortalama herşeyi
eşim karşıladı ailesindn destek görmedik onlarında eli dardı çünkü fakat bu ay garantideki parayı çekip kredi kartındaki bütün taksitleri kapatmaya karar verdik fakat çoook büyük bi süprizle karşılaştık birikimimiz 5 bin olmasına rağmen banka bize 4 bin 40 tl verdi neden dedimizde şu kesintisi bu kesintisi falan dediii bıla bıla bıla neyse söyledikçe çıldırıyorum
işte eşimle karar verdik kartı düzenli bi şekilde kullanıcaz ben evde o dışarda artık birikimi kendimizz yapıcaz gene bankada durucak fakat normal hesapta ben 1 hafta olmadı başlıyalı eşimin evde bıraktığı bozuklukları biriktiriyorum şuan 15 tl 25 kuruşum var artık allah ne verdiyse kenara koyucam akmasada damlar en azından hadi bismillah bu arada bide kızım var ama o daha küçük ayda 15 tl bez masrafı var bu aydan sonra bezide bırakıcaz 15 ordan kar ohh

Son düzenleme:

Hoşgeldiniz. 15 tl bez masrafı az değil mi nasıl o kadar az tutuyor? :S

birikime başlayamadım daha,tüm ödemeleri yaptık elime 20 tl kaldı ayın 20 sine kadar
sigaram yok içkim yok yeter bize

canım kızım 2 yaşında ve ara ara tuvalete alıştımaya çalışıyorum yani şöyle söyliyim normaldede fazla kirletmiyodu 2 ayda 3 paket bez kullanmıyodum yani şimdi ayda 1 paket bile bitmiyo...

beni de ekle bende varım :)

selam kızlar bende 2 gün önce başladım biriktirmeye 10 tl attım şimdilik kavanozdan da kumbara yaptım kendime siz biriktirip altınmı alıyorsunuz

selam kızlar bende 2 gün önce başladım biriktirmeye 10 tl attım şimdilik kavanozdan da kumbara yaptım kendime siz biriktirip altınmı alıyorsunuz

Hayırlı olsun bol bol bozukluğunuz deste deste kağıt paralarınız olsun inşallah.Valla ay sonu bir açalım kumbaraları uzun vadelı yada kısa vadeli tutumlara göre değerlendirmeye alırız yorum yapıp ama benım şuandaki düşüncem borsa Pek seviyorum keratayı

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. bankadan kredi çekip araba almıştık. sonra arabayı sattık bazı borçlar vardı onları ödedik kalanıyla cumhuriyet altını aldık. aldık birgün sonra altın dibe vurdu resmen. 10.000 tl lik altın almıştık şu ana altınları bozdurursam 8.000 tl ediyor ( malesef böyel bi hatamız şanssızlığımız olmuştu bizde bu durumda araba almaktan vazgeçtik eşim diyorki o altınları ver kuyucuya karşılığında kaç tane bilezik oluyorsa al diyor. bende emin değilim. eşimin banka kredisi borcunun bitmesine 6 ay var. bende diyorum ki madem araba paramızı bilezik yapıcaz o zaman 6 ay sonra kredi borcumuz bitince tekrar kredi çeker araba alırız dedim. her neyse annemde diyor ki cumhuriyetleri bozdurup bileizk yaprasan daha çok zarar ederisn diyor o altınlar öylece kalsın diyor napsam sizce sonuçta çok zor bi durum olmadıkça bilezikleri bozdrumayacağım. sizcede zarar mı ederim?

bencede zarar edersin canım, bir iki ay daha bekle altın yükselecek cumhuriyet kaç liraydı aldığında

bencede zarar edersin canım, bir iki ay daha bekle altın yükselecek cumhuriyet kaç liraydı aldığında

aldığımda 720 tl idi ( yaniçok zarardayım eşimde zarardayız ben bu altınları araba için satmam dedi. kendine bilezik al en azından takarsın diyor o yüzden kararsız kaldım :)

aldığımda 720 tl idi ( yaniçok zarardayım eşimde zarardayız ben bu altınları araba için satmam dedi. kendine bilezik al en azından takarsın diyor o yüzden kararsız kaldım :)

off tam tavandayken almışsınız, kuyumcu tanıdıksa zarar ettirmeden satış fiyatına belki cumhuriyetleri değiştirir bileziklerle yoksa cumhuriyet başına 10 tl kadar bişe kesiyorlar galiba alış-satış arası fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…