Hadi Hanımlar Birikim Yapmaya.

off tam tavandayken almışsınız, kuyumcu tanıdıksa zarar ettirmeden satış fiyatına belki cumhuriyetleri değiştirir bileziklerle yoksa cumhuriyet başına 10 tl kadar bişe kesiyorlar galiba alış-satış arası fark

10 tl ile düzelmezki bizim durum :) şu anda ne kadar alıyorlar cumhuriyeti?

10 tl ile düzelmezki bizim durum :) şu anda ne kadar alıyorlar cumhuriyeti?

alış 604 satış 626 diyor :KK43:( 20 tl fark var... arkadaşım ben olsam beklerdim uzun vadeli düşünürdüm.. mutlaka çıkacak bu altın.. ama zarar ettirmeden takas şeklinde bilezikte alabilirsin eğer hiç bozdurmayacaksan.. çünkü cumhuriyet çıkarken bilezikte çıkar

alış 604 satış 626 diyor :KK43:( 20 tl fark var... arkadaşım ben olsam beklerdim uzun vadeli düşünürdüm.. mutlaka çıkacak bu altın.. ama zarar ettirmeden takas şeklinde bilezikte alabilirsin eğer hiç bozdurmayacaksan.. çünkü cumhuriyet çıkarken bilezikte çıkar

zarar etmeden nasıl bilezik nasıl alabilirim ki ? mesela devamlı gittiğimiz kuyumcu var bizi tanıyor. cumhuriyetleri 620 den alır mı bizden karşılığında bilezik alacağımız için . böyle yapabiliyorlar mı kuyumcular ?

Peki arkadaşlar alındınız bundan sonra başvuranlar haziran ayına başvurmuş olacaklar 24-30 mayıs arası bildirim yapmayı unutmayın :)

bende akşam kumabara yapımına başlıyorum.. bugün epey bir birikim yapma hevesim geldi... Sigarayı da bırakmak istiyorum... Destek olun kızlar haydı.. Cüzdanım sürekli para taşıyorum... sanki cüzdanımda ne kadar para varsa ben o kadar güvendeyim.. Bu akşam kuyumcuya gidip bi yarım altın alıcam...

Akşamda evdeki sağda solda atılmış bozuk paralarımı toplıyacağım... Sigarayaıda bırakabilirsem her gün 6,5 TL garanti.. :) hem sağlığım için hem cüzdanım için...

Annem de beni çocukluğumdan beri annemden kumbara kültürüyle büyüdüğüm için ben de hep biriktiriyorum::))

Kavanoza koyuyorum paralarımı:)) Cidden bir süre sonra da çok zevkli bir hale gelmeye başlıyor:))

Ama asla içini açıp bakıp saymamak lazım:)) Bu en önemli biriktirme kamçısı çünkü..

Bakmak yok:))

uzun süredir birikim yapamadım artık evdeyim işten ayrıldım
eşimde daha iyi bir işe girdi artık bende biriktiricem inşallah yuppi:KK52:
ayda 1 çeyrek atmakta fena değil ay sonu gelsin kararımı veririm artık:KK1:

Kızlar bende 2 ay önce kumbarada para biriktirmeye karar vermiştim hatta eşiminde yardımıyla 1 ayda 180 lira birikmişti:) Ama bu ay eşim hergün 20 lira veriyor bende hiç dokunmadan saklıyorum :) Bu yüzden kumbaraya atacak bozukluğum pek olmuyor :KK43: Yinede elime bozukluk geçtikçe 25 kuruşta olsa atıyorum tabi:) azimliyim :KK70:
Buda benim bozukluklarım ne çok birikmiş demi:KK70:

yazıdan çok etkilendim yaa :KK52: güzelmiş burası devam etmiyomu pek ilerlememiş :26:
gaza gelip bende az çok bişi yapmak isterim yaa :KK53:

$29102012474.jpg

kızlar buda benım kumbaram bugun basladım. bugunde tum bozukluklarımı attım 10.75 kurus oldu:)) sevgılım de baslayacak bu aksam bız evlenmeyı dusunuoz onun ıcın para bırıktırıoruz:-):KK9::KK52:

kızlar bugün goldaştan 22 ayar gram altın aldım 100 tlye iyimidir çok mu vermişim ?

Sanırım fiziki altın her zaman 2-3 TL daha fazla oluyor ve fiyatıda normal eğer altın hesabından alsaydın en az 97 TL ye alırdın canım..Pektü büyük fark yok hayırlı birikimler..

Sanırım fiziki altın her zaman 2-3 TL daha fazla oluyor ve fiyatıda normal eğer altın hesabından alsaydın en az 97 TL ye alırdın canım..Pektü büyük fark yok hayırlı birikimler..
teşekkürler canım evet fiziki aldım sana da hayırlı birikimler =)

aldığımda 720 tl idi :KK43:( yaniçok zarardayım eşimde zarardayız ben bu altınları araba için satmam dedi. kendine bilezik al en azından takarsın diyor o yüzden kararsız kaldım :)

Konuya yazalım çok olmuş ama bu konuda diyeceklerim var. 10bintl'nin hepsiyle altın alacagınıza bir kısmıyla aldın, bir kısmıyla dolar bir kısmıyla euro alsaydınız keşke. Yatırımcılar her zaman böyle söyler, yani paranın hepsi sadece bir yatırım aracına yatırılmamalı. Bence satmayın artmasını bekleyin, satarsanız bir de ordan zarar edersiniz

Eki Görüntüle 541203

kızlar buda benım kumbaram bugun basladım. bugunde tum bozukluklarımı attım 10.75 kurus oldu:)) sevgılım de baslayacak bu aksam bız evlenmeyı dusunuoz onun ıcın para bırıktırıoruz:-):KK9::KK52:

10 kuruş ve 5 kuruşları da atıyormusunuz. Merak ettıgım daha sonra bu bozuklukları nerden bütünleştirebiliriz. Ben de 1 liraları biriktiriyorum ama cüzdanımda 10,25 ve 50 kuruş dolu. 1 liraları kuyumculara verıyorum ama kuruşları ne yapıcam nerden bütünlettiririm

X