- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 34
off tam tavandayken almışsınız, kuyumcu tanıdıksa zarar ettirmeden satış fiyatına belki cumhuriyetleri değiştirir bileziklerle yoksa cumhuriyet başına 10 tl kadar bişe kesiyorlar galiba alış-satış arası fark
10 tl ile düzelmezki bizim durum :) şu anda ne kadar alıyorlar cumhuriyeti?
alış 604 satış 626 diyor( 20 tl fark var... arkadaşım ben olsam beklerdim uzun vadeli düşünürdüm.. mutlaka çıkacak bu altın.. ama zarar ettirmeden takas şeklinde bilezikte alabilirsin eğer hiç bozdurmayacaksan.. çünkü cumhuriyet çıkarken bilezikte çıkar
yazıdan çok etkilendim yaagüzelmiş burası devam etmiyomu pek ilerlememiş :26:
gaza gelip bende az çok bişi yapmak isterim yaa
kızlar bugün goldaştan 22 ayar gram altın aldım 100 tlye iyimidir çok mu vermişim ?
teşekkürler canım evet fiziki aldım sana da hayırlı birikimler =)Sanırım fiziki altın her zaman 2-3 TL daha fazla oluyor ve fiyatıda normal eğer altın hesabından alsaydın en az 97 TL ye alırdın canım..Pektü büyük fark yok hayırlı birikimler..
aldığımda 720 tl idi( yaniçok zarardayım eşimde zarardayız ben bu altınları araba için satmam dedi. kendine bilezik al en azından takarsın diyor o yüzden kararsız kaldım :)
Eki Görüntüle 541203
kızlar buda benım kumbaram bugun basladım. bugunde tum bozukluklarımı attım 10.75 kurus oldu:)) sevgılım de baslayacak bu aksam bız evlenmeyı dusunuoz onun ıcın para bırıktırıoruz