selam arkadaşlar, doktorumuz tüp bebek yerine 2.defa aşılamayı deneyelim deyince olur dedik , iğnelere başladım bugün kontrol var ona görede aşılama günüm belli olacak.. Allahım hepimizee hayırlısıyla bebiş nasip etsin.. sebepsiz infertilite bizimkide.. listeye o şekilde yazabilirsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım
- Konu Sahibi DrGunay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya arkadaşlar diğer linkleri falan okuyorumda şu transferdeki evre çok zor yaa.kimi ağrısı var acaba olmadımı diyo.. kimi bütün gece rüyasında sabaha kadar gebelik testi yaptırmış ....kimi daha bir kaç günüm daha var nasıl geçicek zaman diyoo...Allahım ben bu dönemi nasıl geçiririm?sonuç pozitif olsa tamam da.ben aşılama yaptırmıştım bir kez bu kadar gerilmemiştim ama bilmiyorum ya.ben çok panik evhamlı bir insanım.bebeğin tutunacağı varsada tutunmaz.Allah bir çok deneyipte tutmamış olanlara güç versin....
ağrı falan yok canım aşılamanın benzeri oluyor transfer beklemek falan kötü de yumurtalar toplanınca ben de ağrı oldu o kadar dayanılmaz değildi
ağrı falan yok canım aşılamanın benzeri oluyor transfer beklemek falan kötü de yumurtalar toplanınca ben de ağrı oldu o kadar dayanılmaz değildi
canım benim ağrıdan falan korktuğum yok.bebeğin tutunup tutunmadığının belirtisi olan ağrı beni ürkütüyo.yani o ara bekleyip ümit edip hayal kırıklığına uğramak beni korkutan.maddi durum çok iyi değil... bir kızım var diye sigortada ilaçları ödemiyo.birde ben bunun için strese giriyorum.herşey boşunamı diye..
slm kızlar
şimdi benim adetim eylül 15 gibi oluyor.bu durumda toplama bayrama denk gelebilir. bu yüzden biraz tedirgin oldum.bayramda olsa merkezler çalışıyor dimi.
slm.senacım.benimde adetim o tarihe denk geliyo.bazı yerlerde nöbetçi dr lar bırakılıyormuş .ama benim herşeyimle kendi dr um ilgilensin istiyorum.sırf buyüzden ekime kalabilir benimkisi.dr unla bir görüş yine de sen..
- 13 Şubat 2009
- 1.006
- 20
- 358
slm kızlar
şimdi benim adetim eylül 15 gibi oluyor.bu durumda toplama bayrama denk gelebilir. bu yüzden biraz tedirgin oldum.bayramda olsa merkezler çalışıyor dimi.
bu soruyu bende merak edıyordum dun aradım sordum hastaneme acıgız dedı mutlu oldum tabi öbür aya kalmasını istemiyorum çünkü benımde tam olarak adetim bayrama denk gelicek umaırım sorunsuz bi şekilde başlar ve devam eder
- 13 Şubat 2009
- 1.006
- 20
- 358
canım benim ağrıdan falan korktuğum yok.bebeğin tutunup tutunmadığının belirtisi olan ağrı beni ürkütüyo.yani o ara bekleyip ümit edip hayal kırıklığına uğramak beni korkutan.maddi durum çok iyi değil... bir kızım var diye sigortada ilaçları ödemiyo.birde ben bunun için strese giriyorum.herşey boşunamı diye..
bir belirti beklememek gerekir çünkü olmazmış belirti
Merhaba arkadaslar bende dun uye oldum bu siteye Eylul ayinda tup bebek yaptirmak isteyenleri toplamak istedim baslik actim megerse zaten varmis.. ama silemedim o basligi :)
Allah izin verirse bizde ilk tup bebek denemesini eylulun basinda basliyacagiz. bilgi almak deneyimlerinizi okumak istedim. dun abartisiz 150 sayfa okudum :) faydali olacaktir eminim. fakat bana dr. 8-12 gun arasinda igne vurulacagimi soyledi. Yurtdisinda olacagim bu tedaviyi daha mi farkli acaba herkesin igne sayisi daha mi degisik?
Allah izin verirse bizde ilk tup bebek denemesini eylulun basinda basliyacagiz. bilgi almak deneyimlerinizi okumak istedim. dun abartisiz 150 sayfa okudum :) faydali olacaktir eminim. fakat bana dr. 8-12 gun arasinda igne vurulacagimi soyledi. Yurtdisinda olacagim bu tedaviyi daha mi farkli acaba herkesin igne sayisi daha mi degisik?
- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Merhaba arkadaslar bende dun uye oldum bu siteye Eylul ayinda tup bebek yaptirmak isteyenleri toplamak istedim baslik actim megerse zaten varmis.. ama silemedim o basligi :)
hoşheldin.a.s.hayırlı olsun tedavin. seninki kısa protokol olacak sanırım. adetin 2. veya 3. günü başlanıyor ve bünyeye göre yumurtalar belli bir büyüklüğe gelene kadar yaklaşık 8-12 gün arası iğne oluyorsun. ben 9 gün olmuştum. ah bir de 5. gün sanırım yumurtalar erken çatlamasın diye 2. bir iğne daha veriliyor ben 4 kere de onu olmuştum. sonra yumurta çatlatma iğneni olup 36 saat sonra yumurta toplamaya gidiyorsun. bundan genelde 3-5 gün sonra da transfer oluyor. bir de uzun protokol var ona da adetin 21. günü başlanıyor. yumurtalar lucrin ile baskılandıktan sonra adetin 2. veya 3. günü yine yumurta stimüle edici iğnelere geçiliyor lucrin devam ederken. sonrası aynı a.s
- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
ilk beni 4 gün sonra çağırmiştı sonra 3 ve 2 hatırladığım kadarıyla sonra da çatlatma iğnesini verip yumurta toplamaya çağırmiştı. tabii yine bünyeye yaşa göre değişiyordur ama normali 3-4 kere sanırım. sonra toplama ve trnsfer ile en zor kısmı başlıyor. iğneler ve beklemek :1no2:
Kizlar beni de ekleyin listeye yas 30 aciklanamayan infertilite 5 asilamadan sonra bu ilk tup bebek denememiz olacak.Bana adetinin 1. gunu ara randevu verecez dediler, bendeki sans da kimsede yok herhalde duzenli olan adetim ilk kez sasti ve 11 gun gecikti . hala da olmadim hamilelik testi falan yaptim bir umut belki mucize olmustur diye ama nerdeeee ben de o sans.simdi adetimi bekliyorum acaba sokturucu bi seyler mi icsem sabirsizlaniyorum...
imoje bu arada ben de amerikada yaptiricam hayirlisiyla new yorktayim sen nerdesin ne kadara yaptircan.bizim eyalette bi fon ayirmis devlet infertilite hastalarina yardim icin biz ondan yararlanacaz Allahima sukurler olsun, yoksa $10.000 mis bu fon sayesinde $800a mal olcak yoksa yaptiramazdik ve turkiyeyi dusunuyorduk..:))
imoje bu arada ben de amerikada yaptiricam hayirlisiyla new yorktayim sen nerdesin ne kadara yaptircan.bizim eyalette bi fon ayirmis devlet infertilite hastalarina yardim icin biz ondan yararlanacaz Allahima sukurler olsun, yoksa $10.000 mis bu fon sayesinde $800a mal olcak yoksa yaptiramazdik ve turkiyeyi dusunuyorduk..:))
B
beryu
Ziyaretçi
Kizlar beni de ekleyin listeye yas 30 aciklanamayan infertilite 5 asilamadan sonra bu ilk tup bebek denememiz olacak.Bana adetinin 1. gunu ara randevu verecez dediler, bendeki sans da kimsede yok herhalde duzenli olan adetim ilk kez sasti ve 11 gun gecikti . hala da olmadim hamilelik testi falan yaptim bir umut belki mucize olmustur diye ama nerdeeee ben de o sans.simdi adetimi bekliyorum acaba sokturucu bi seyler mi icsem sabirsizlaniyorum...
Merhaba Dragonlily, biz California tarafindayiz San Diego, bize cikarilan butce 9 bin kusur, ilaclar 3000 tutuyormus ilaclarda 9 binin icindeymis.. bakalim neler yasiyacagiz kismet artik. karamsar olup sadece hamile kalmaya odaklanmicam. yoksa cok uzuluruz. gunluk rutinimize devam etmemiz daha dogru gibi geliyor bana.. Kismet diyorum...
cok dogru canim fazla takmamaya calismaliyiz, hamile kalmakla bitmiyor hersey saglikli bir sekilde devam etmesi lazim.hamile kalip kaybedenleri duyunca cok uzuluyorum, ben de hamile kalirsam herhalde sevincim bebisimi kucagima alana kadar tam olmayacak...Allahim insallah 2009 da hepimiz hamile kaliriz ve saglikli devam eder.:Saruboceq: