Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

bence 9. günde sonuç alanların ikiz olma ya da testi yanlış değerlendirme şansları çok yüksek. İdrarda negatif çıkmış ve bunu çok stres yapmışsın, bana sorarsan kanda baktır, bir tek ona güvenebiliriz..onun için de çok erken onu da söyleyeyim..pozitif olsa da erken bir sevinme olur. Bence aşama aşama hedefleri koyalım. Birinci hedef test pozitifliği olsun. O zaman da hemen hamileyim dememeli hele etrafa hiç söylemeyin bakalım nasıl gelişecek?
O nedenle hamilelik şüphem var demek daha doğrusu. Bazen pozitiflik negatifleşebiliyor ve ya dış gebelik olabiliyor..başıma geldiği için söylüyorum..Sakin ve ketun olmalıyız..

menagonu hap olarak içiyorum ama progesteron kalçadan igne çok acıtıyor oturamıyorum uyuyamıyorum aynı tepkilermi?

menagonun hap olanını hiç duymadım. estrofem olmasın o? neyse progestorone normal. yağlı ve bir süre sonra sertleşiyor ve çok acıtıyor. progynex mi oluyorsun günde 2 ampul? geçen denememde progesterone vermişlerdi günde 2 kere 2şer ampul aynı şeymiş o daha beter etmişti

evet. keşke erkenden öğrenebilsek sonucu ama olmuyor işte. benim 8. gün kan testi değerim 5,52 çıktı mesela. var ama çok düşük. büyük olasılık kimyasal olacak 2. denemem de. tabii geç döllenme ise sonradan aniden artabilir de. böyle arkadaşlar da var. yani test yapan salak ben iyice canı sıkılmış cumartesiyi bekliyorum

onu bulamayanlar var. 1 tane toplanıp döllenip hamile kalan çok kişi var. yani herşey mümkün. böyle düşünürsen baştan kaybedersin.

arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bende psikolojik açıdan çok güzel etkiler yarattı.Daha çok umudum arttı, İnşallah hepimiz için hayırlı olur, bende herkesin güzel haberlerini bekliyorum .Duydukça da gerçekten çok seviniyorum.01 Ekimde inşallah bende burdan sizlere güzel haberler veririm.

dona canım erkenden ümitsizliğe kapılma daha 4 günün var inşallah bebişlerin annelerine tutunmuşlardır ümüdini hiçbir zaman kesme derim canım

Merhaba ! İlaçlarımız aynı, sadece yumurta toplamadan sonra bana antibiyotik ve bir ilaç daha verdiler, 4 gün kullanacakmışım, onun dışında hepsi aynı..

Merhaba kızlar, eylül ayında benden başka Yeditepe Üniversitesinde tedavi gören var mı? Hastane doluydu da kimseye soramıyorsun...

kusura bakma evet estrofemmiş progynex günde 1 defa akşam 6 da vurduruyorum ama cok acıtıyor senin güzel haberlerini bekliyorummm

şimdi deniz ablacım şöyle bir hesap yaptım.benim 5. gün kan testim 1.40 idi.iki günde bir katlandığını düşünürsek 13. gün ortalama 25 gibi bir değer olması gerekiyordu ki 12. gün 355 ti.yani ablacığım bence ilk zamanlarda sadece ikiye katlamıyor daha çok artıyor.inşallahhhhh seninde öyle olacak ve çokkkk güzel bir değerle hamile olduğunu öğreneceğizopuyorumnanaktan

Merhaba ! İlaçlarımız aynı, sadece yumurta toplamadan sonra bana antibiyotik ve bir ilaç daha verdiler, 4 gün kullanacakmışım, onun dışında hepsi aynı..

Benim transferim 6. gün yapıldığı için ben bitirdim o ilaçları.
Yeditepe gerçekten başarılı bir merkez, özellikle de Cem Bey, ben de tavsiye ederim arkadaşlara.
Senin kaç embriyo transferin gerçekleşti ve ne zaman test günün?

ay ben bunu şimdi okudum. yani halen bir umut var mı? ama göğüslerim yumuşadı gibi :1no2:valla ilk denememde göğüslerim yumuşamıştı 10. gün ve 20 ile kimyasal sonucu almıştım. yani ben de hesaplayıp belirtilere bakıp karaları bağladım. ama olabilir öyle mi? sağol bu yazdıkların bana gerçekten moral verdi canım kaydirigubbakcemile3bu sefer tek fark belim ve kasıklarım daha çok ağrıyor ama bunlar da ilaçlardan vs olabilir sonuçta her deneme vücut ayrı tepki veriyor. hayırlısıysa olsun gerçekten çünkü yaş 42 ve 3. tüpü deneyecek maddi gücüm kalmadı. sinir de kalmadı ayrı. hoş para olsa sinir düzelir de. gerçekten hayırlısı allahtan :Saruboceq: tekrar teşekkürler a.s.

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:inşallahhh cumartesi günü çoooookkkk güzel bir değerle öğreneceksin hamileliğini canımhihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt

canım benım dualarımız senınle inşallah bu sefer pozitifi goreceksın ve saglıkla bebısını kucagına alacaksın allahım bu mutlulugu isteyen herkese yasatsın allahım kucaklarımızı doldursun ve bundan sonra hep pozitıf sonuclar almayı gormeyı nasıp etsın amın

canim moralini yuksek tut, bak az kalmis insallah cok guzel haberler verirsin bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben herkse bakmayı bekleyin dedikten sonra kendim dayanamayarak dün baktım, hem de kanda 9. günümdü, ve sonuç negatif..kanda negatif olunca sanırım pek umut yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…