kızlar dayanamadım bugün sabahta test yaptım negatif çıktı bugün 9.gün dün akşamda yapmıştım negatifti canım sıkılmaya başladı acaba tutmadımı e bakıyorum bazıları 9.günde 2 çizgiyi görmüşler silikte olsa ha bu arada adetim gecikti ordan biraz umudum var ama kasık ağrılarımda var adet olacakmış gibi bide ilaçlardanda gecikebilir offfffff ya cumartesi bi gelse kafam allak bullakkafamçokkarıştı.Cumartesi sonuç alacak bi kaç kişi varız burda inşallah hepimizinki tutar negatife kayan listeyi pozitife çeviririz Allahım:Saruboceq:
menagonu hap olarak içiyorum ama progesteron kalçadan igne çok acıtıyor oturamıyorum uyuyamıyorum aynı tepkilermi?
bence 9. günde sonuç alanların ikiz olma ya da testi yanlış değerlendirme şansları çok yüksek. İdrarda negatif çıkmış ve bunu çok stres yapmışsın, bana sorarsan kanda baktır, bir tek ona güvenebiliriz..onun için de çok erken onu da söyleyeyim..pozitif olsa da erken bir sevinme olur. Bence aşama aşama hedefleri koyalım. Birinci hedef test pozitifliği olsun. O zaman da hemen hamileyim dememeli hele etrafa hiç söylemeyin bakalım nasıl gelişecek?
O nedenle hamilelik şüphem var demek daha doğrusu. Bazen pozitiflik negatifleşebiliyor ve ya dış gebelik olabiliyor..başıma geldiği için söylüyorum..Sakin ve ketun olmalıyız..
merhaba arkadaşlar,
yeni üye oldum bu siteye .Bu konuyla ilgili bir kaç birşey bende yazmak istedim.
Cumartesi günü transferim yapıldı.3 embiryo.01 Ekim de test için çağırdılar.Merak ediyorum ancak çok fazla umudum yok sebebi ise ;
benden 9 adet yumurta toplandı,8 tanesi döllenmiş fakat bunların sadece 3 tanesi bölünmüş bu bölünen 3 embiryoyu da yerleştirdiler,ancak tabi kalitesine göre seçme şansımız olmadı.Bundan dolayı galiba 2.yi deneyeceğim gibi geliyor bana.Transferden sonra bu şekilde bölünme problemi yaşayan var mı diye merak ettim açıkçası.
Arkadaşlar merhaba,
Benim de ilk tüp bebek tedavim, transferim gerçekleşti, bugün 2. günüm beklemedeyim.
Hakkımızda hayırlısı inş.
Ben crinone jel, elevit, coraspin ve progynex iğne kullanıyorum,
Transfer yaptıran arkadaşlar ilaçlarımız aynı değil mi?
menagonun hap olanını hiç duymadım. estrofem olmasın o? neyse progestorone normal. yağlı ve bir süre sonra sertleşiyor ve çok acıtıyor. progynex mi oluyorsun günde 2 ampul? geçen denememde progesterone vermişlerdi günde 2 kere 2şer ampul aynı şeymiş o daha beter etmişti
Merhaba kızlar, eylül ayında benden başka Yeditepe Üniversitesinde tedavi gören var mı? Hastane doluydu da kimseye soramıyorsun...
evet. keşke erkenden öğrenebilsek sonucu ama olmuyor işte. benim 8. gün kan testi değerim 5,52 çıktı mesela. var ama çok düşük. büyük olasılık kimyasal olacak 2. denemem de. tabii geç döllenme ise sonradan aniden artabilir de. böyle arkadaşlar da var. yani test yapan salak ben iyice canı sıkılmış cumartesiyi bekliyorum
Merhaba ! İlaçlarımız aynı, sadece yumurta toplamadan sonra bana antibiyotik ve bir ilaç daha verdiler, 4 gün kullanacakmışım, onun dışında hepsi aynı..
dona canım erkenden ümitsizliğe kapılma daha 4 günün var inşallah bebişlerin annelerine tutunmuşlardır ümüdini hiçbir zaman kesme derim canım
şimdi deniz ablacım şöyle bir hesap yaptım.benim 5. gün kan testim 1.40 idi.iki günde bir katlandığını düşünürsek 13. gün ortalama 25 gibi bir değer olması gerekiyordu ki 12. gün 355 ti.yani ablacığım bence ilk zamanlarda sadece ikiye katlamıyor daha çok artıyor.inşallahhhhh seninde öyle olacak ve çokkkk güzel bir değerle hamile olduğunu öğreneceğizopuyorumnanaktan
ay ben bunu şimdi okudum. yani halen bir umut var mı? ama göğüslerim yumuşadı gibi :1no2:valla ilk denememde göğüslerim yumuşamıştı 10. gün ve 20 ile kimyasal sonucu almıştım. yani ben de hesaplayıp belirtilere bakıp karaları bağladım. ama olabilir öyle mi? sağol bu yazdıkların bana gerçekten moral verdi canım kaydirigubbakcemile3bu sefer tek fark belim ve kasıklarım daha çok ağrıyor ama bunlar da ilaçlardan vs olabilir sonuçta her deneme vücut ayrı tepki veriyor. hayırlısıysa olsun gerçekten çünkü yaş 42 ve 3. tüpü deneyecek maddi gücüm kalmadı. sinir de kalmadı ayrı. hoş para olsa sinir düzelir de. gerçekten hayırlısı allahtan :Saruboceq: tekrar teşekkürler a.s.
ay ben bunu şimdi okudum. yani halen bir umut var mı? ama göğüslerim yumuşadı gibi :1no2:valla ilk denememde göğüslerim yumuşamıştı 10. gün ve 20 ile kimyasal sonucu almıştım. yani ben de hesaplayıp belirtilere bakıp karaları bağladım. ama olabilir öyle mi? sağol bu yazdıkların bana gerçekten moral verdi canım kaydirigubbakcemile3bu sefer tek fark belim ve kasıklarım daha çok ağrıyor ama bunlar da ilaçlardan vs olabilir sonuçta her deneme vücut ayrı tepki veriyor. hayırlısıysa olsun gerçekten çünkü yaş 42 ve 3. tüpü deneyecek maddi gücüm kalmadı. sinir de kalmadı ayrı. hoş para olsa sinir düzelir de. gerçekten hayırlısı allahtan :Saruboceq: tekrar teşekkürler a.s.
canim moralini yuksek tut, bak az kalmis insallah cok guzel haberler verirsin bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şimdi deniz ablacım şöyle bir hesap yaptım.benim 5. gün kan testim 1.40 idi.iki günde bir katlandığını düşünürsek 13. gün ortalama 25 gibi bir değer olması gerekiyordu ki 12. gün 355 ti.yani ablacığım bence ilk zamanlarda sadece ikiye katlamıyor daha çok artıyor.inşallahhhhh seninde öyle olacak ve çokkkk güzel bir değerle hamile olduğunu öğreneceğizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?