• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

merhaba lar bende bu ay transfer yaptırdım yarın kan tahlili yaptırıcam 11. günüm olacak çok heyecanlıyım dün dayanamayıp su evde yapılan ucuz idrar testlerinden yaptım sonuc negatif ama kahrolmadım çünkü cokta inandırıcı degil yarını sabırsızlıkla beklıyorum fazla bir belirtim yok suan ara ara kasıklarda kasılma oluyo ve sürekli gogüste bir sislik ve hassasiyet ayrıca akıntım var sanırım kullandığımız progesteron jelinden kaynaklanıyo offf :( heyecanlıyım yaaaa
yüce rabbim bizi en kısa sürede hayırlı evlat sahibi yapsın inssaallah

kızlar benım kanamam basladı.test yaptırmaya gıdıyorum olumsuz olcak ama yınede gıdıyorumm
kanamaya rağmen pozitif sonuç alanlar oluyor. inşallah pozitifdir

merhaba lar bende bu ay transfer yaptırdım yarın kan tahlili yaptırıcam 11. günüm olacak çok heyecanlıyım dün dayanamayıp su evde yapılan ucuz idrar testlerinden yaptım sonuc negatif ama kahrolmadım çünkü cokta inandırıcı degil yarını sabırsızlıkla beklıyorum fazla bir belirtim yok suan ara ara kasıklarda kasılma oluyo ve sürekli gogüste bir sislik ve hassasiyet ayrıca akıntım var sanırım kullandığımız progesteron jelinden kaynaklanıyo offf :( heyecanlıyım yaaaa
yüce rabbim bizi en kısa sürede hayırlı evlat sahibi yapsın inssaallah

ucuz testler asla doğru sonuç vermiyor. ancak ikiz veya ücüzse ve değerin çok yüksek çıkacaksa. yoksa önemli değil. inşş pozitif olur sonucun

benim göğüslerim aynı geçen seferki gibi yumuşadı ağrısı hemen hemen hiç yok. kasık ağrısı vs de çok azaldı. negatif olacak yani düşük ihtimal kimyasal ama hiç olmasın negatif olsun bari. ümitsizim mafoldumben

kızlar dün kahverengi akıntım geldi 1saat sonra artmaya başladı bende bu iş olmadı i
yice emin oluyum diye hastaneye test yaptırmaya gittim çünkü adet kanaması gibi geliyodu emindim tutmadığından elimi kolumu sallaya sallaya gittim test verdim artık ikinciyi şurda yaptırırız diye düşünüyorum test bi çıktı pozitif okadar şaşırdımki ağladım sevinçten bu arada kanamamda arttı doktorla görüştüm doktor gebelik oluşmuş bu kanama tutunma kanamasıda olabilir düşme kanamasıda dedi düşebilirmiş yarın yine test yaptıracağım düşücek diye çok korkuyorum ne olur bana dua edin ama tutunma kanamsına benzemeyo adet gibi olmaya başladı ümidim de azalıyo bana transferi adetime 5 gün kala yapmışlardı adetim 5gün gecikmişti ilaçlardanmı derken tuttuğundan gecikmiş.tutunma kanamsı adet gibi çok olan varmı bu arada lütfen bana bişeyler söylesin

kızlar dün kahverengi akıntım geldi 1saat sonra artmaya başladı bende bu iş olmadı i
yice emin oluyum diye hastaneye test yaptırmaya gittim çünkü adet kanaması gibi geliyodu emindim tutmadığından elimi kolumu sallaya sallaya gittim test verdim artık ikinciyi şurda yaptırırız diye düşünüyorum test bi çıktı pozitif okadar şaşırdımki ağladım sevinçten bu arada kanamamda arttı doktorla görüştüm doktor gebelik oluşmuş bu kanama tutunma kanamasıda olabilir düşme kanamasıda dedi düşebilirmiş yarın yine test yaptıracağım düşücek diye çok korkuyorum ne olur bana dua edin ama tutunma kanamsına benzemeyo adet gibi olmaya başladı ümidim de azalıyo bana transferi adetime 5 gün kala yapmışlardı adetim 5gün gecikmişti ilaçlardanmı derken tuttuğundan gecikmiş.tutunma kanamsı adet gibi çok olan varmı bu arada lütfen bana bişeyler söylesin

:nazar:tebriklerrrrr canim...burda normal adet gibi kanamasi olup hamileligi devam eden kisiler var canim..canini sikma insallah hic biseycikler olmaz bebisine/bebislerine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrrr sonucum 170.5.çok mutluyum allahım bu mutlulgumu daim eder.hepınıze cok tsk ederım .doktorum 10gun sonra ultrasona cagırdı buarada kan sulandırıcı hapı kestı bundan olabılır dedı.korkulu belam ıgnelere 40trane daha ılave ettı..:)
ama olsun sonuc pozıtıf ya ıgne agrısı hıc umrumda degıl.allah hepınıze pozıtıf sonuc almayı nasıp etsınn

kızlarrrr sonucum 170.5.çok mutluyum allahım bu mutlulgumu daim eder.hepınıze cok tsk ederım .doktorum 10gun sonra ultrasona cagırdı buarada kan sulandırıcı hapı kestı bundan olabılır dedı.korkulu belam ıgnelere 40trane daha ılave ettı..:)
ama olsun sonuc pozıtıf ya ıgne agrısı hıc umrumda degıl.allah hepınıze pozıtıf sonuc almayı nasıp etsınn

Hayırlı uğurlu olsun, çok sevındim, allah kucağına almayı da nasip etsin inş.
Darısı da bizlerin başına...

canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim Allah inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip eder:emir_bebek:

:nazar: hayırlı olsun canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlerede dua et emi.opuyorumnanaktan

tebrikler inşş sağlıkla kucağına alırsın. ben her kanama olmadı demek değil demişti. seninki de buna iyi bir örnek oldu. sorunsuz bir hamilelik dilerim :CüvCüv:

çok sevindim canım tebrik ederim , bundan sonrasıda çok güzel devam edecek , içini ferah tut,stress yok artık

tebriklerrr a.s.,darısı hepimizin başına,çok sevindim .Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

kızlar yarın 11. gnüm ve kan tahlili yaptırıcam fakat suan adet olucakmısım gibi karnımda sancı var offf korkuyorum ya tutunamamıssa bebislerim :(

bak skrnsmn nin de kanaması olmuş ama hamile. çok hamile de oluyor bu kanama. hatta tekrarlayıp uzun süren de oluyor. bazen doktorlar progesteronu arttırıp belki başka iğne de verip yatak istirahati veriyorlar. sakın bir iş yapma, dolaşma. hep yat. bol bol dinlen. inşallah sağlıkla kucağına alırsın

kızlar yarın 11. gnüm ve kan tahlili yaptırıcam fakat suan adet olucakmısım gibi karnımda sancı var offf korkuyorum ya tutunamamıssa bebislerim :(

benim de yarın 12. günüm. 8. gün sonucum 5,5 çıkmıştı. belirtiler hemen hiç kalmadı. ben olmadı diye ağlıyorum. hakkımızda hayırlısı canım. yalnız karın ağrısı adet belirtisi olduğu gibi gebelik belirtisi de bu bakımdan endişe etme.

pozitif sonuç alan arkadaşlar benim göğüslerimin ağrısı çok azaldı neredeyse geçti gibi. çok az sızlıyor. az kasık ve bel ağrım kaldı. onlar da bir gidiyor bir geliyor. böyle olup da özellikle şu göğüs apğrısı azalıp pozitif sonuç alan oldu mu? allah tüm bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun ....

tebrikler inşş sağlıkla kucağına alırsın. ben her kanama olmadı demek değil demişti. seninki de buna iyi bir örnek oldu. sorunsuz bir hamilelik dilerim :CüvCüv:

hamilelik haberleri çok sevindirici. doktorum bana dedi ki, 9. gün kanda negatif olup 11. gün pozitif olan durumlar görmüşler. Umudumu yitirmiştim ama şimdi yeniden umutlandım ve bu bence iyi olmadı, sonuç yarın yien negatif olursa yine üzüleceğim..

Back