• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

hamilelik haberleri çok sevindirici. doktorum bana dedi ki, 9. gün kanda negatif olup 11. gün pozitif olan durumlar görmüşler. Umudumu yitirmiştim ama şimdi yeniden umutlandım ve bu bence iyi olmadı, sonuç yarın yien negatif olursa yine üzüleceğim..

canım inşallah 12.gün pozitif çıkar bekle 12.güne kadar sakin ol bol bol dua edelim senin için inşallah Allahım kabul eder ve pozitif çıkar.

kızlarrrr sonucum 170.5.çok mutluyum allahım bu mutlulgumu daim eder.hepınıze cok tsk ederım .doktorum 10gun sonra ultrasona cagırdı buarada kan sulandırıcı hapı kestı bundan olabılır dedı.korkulu belam ıgnelere 40trane daha ılave ettı..:)
ama olsun sonuc pozıtıf ya ıgne agrısı hıc umrumda degıl.allah hepınıze pozıtıf sonuc almayı nasıp etsınn

canım ınan çokl sevındım allahım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın

pozitif sonuç alan arkadaşlar benim göğüslerimin ağrısı çok azaldı neredeyse geçti gibi. çok az sızlıyor. az kasık ve bel ağrım kaldı. onlar da bir gidiyor bir geliyor. böyle olup da özellikle şu göğüs apğrısı azalıp pozitif sonuç alan oldu mu? allah tüm bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun ....

canım bende hiç göğüs ağrısı yoktu onu bırak kasık bel ağrısıda yoktu benim arefe günü adet olmam gerekiyodu o gün adet olacak gibi şiddetlendi kasık sancım ondan sonra çok rahattımn ne belimde ne kasıklarımda ne göğsümde en ufak belirti yoktu 3-4 gün ama ben dinlenemedim kardeşimin yüzüğü vardı kız istemeye nişana gittim okadar çok merdiven çıktımki anlatamam bide nişanda oynadım azda olsa 2 gün sonra kasık ağrısı kanama başladı.Yani kısacası belirtilere fazla kafana takma bende yoktu bence öylede gidecekti ben kendimi çok yordum belkide düştü pazartesi belli olacak herkeste beliti olcak diye bişey yok canını sıkma ve fazla kendini dinleme belirtileri olupta hamile olmayanda çok var Allah büyüktür inşallah pozitif sonuç alırsın

kızlarrrr sonucum 170.5.çok mutluyum allahım bu mutlulgumu daim eder.hepınıze cok tsk ederım .doktorum 10gun sonra ultrasona cagırdı buarada kan sulandırıcı hapı kestı bundan olabılır dedı.korkulu belam ıgnelere 40trane daha ılave ettı..:)
ama olsun sonuc pozıtıf ya ıgne agrısı hıc umrumda degıl.allah hepınıze pozıtıf sonuc almayı nasıp etsınn

canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin seninde kanaman olmuş transferin kaçıncı günü başladı daha devam ediyomu benim 2 gündür devam ediyo pazartesi testi tekrar edecekler düştü diye çok korkuyorum.Bide bu değerin kaçıncı gün değerin

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim herkese tek tek cevap yazacam ama eşim aradı kapat git yat diye belli bi süre giremem heralde bi bakar hemen çıkarım zırt pırt arıyo Allah hepinizden razı olsun ve inşallah hepimize bir gün anne olmayı nasip etsin pazartesi kesin sonucu yazarım hepinizi kocaman öpüyorum

canım bende hiç göğüs ağrısı yoktu onu bırak kasık bel ağrısıda yoktu benim arefe günü adet olmam gerekiyodu o gün adet olacak gibi şiddetlendi kasık sancım ondan sonra çok rahattımn ne belimde ne kasıklarımda ne göğsümde en ufak belirti yoktu 3-4 gün ama ben dinlenemedim kardeşimin yüzüğü vardı kız istemeye nişana gittim okadar çok merdiven çıktımki anlatamam bide nişanda oynadım azda olsa 2 gün sonra kasık ağrısı kanama başladı.Yani kısacası belirtilere fazla kafana takma bende yoktu bence öylede gidecekti ben kendimi çok yordum belkide düştü pazartesi belli olacak herkeste beliti olcak diye bişey yok canını sıkma ve fazla kendini dinleme belirtileri olupta hamile olmayanda çok var Allah büyüktür inşallah pozitif sonuç alırsın

sağol birtanem opuyorumnanaktancanım eğer negetife dönerse sonucun sakın kendini hırpalama. ben ilk denemem kimyasal olunca tamamen kendimi dövmüştüm olacaktı ben çok kendimi yordum inanmadım olacağına ondan olmadı diye. ama sanırım yaş nedeniyle embriyo çok sağlıklı değildi tutunmayı denemiş ama başaramamış. burada benim gördüğüm eğer tutunacaksa 12 gün yatsan da oluyor 12 gün ev işi yapıp (tabii halı silmeyeceksin ya da elektrik süpürgesi çalıştırmayacaksın) merdiven çıkıp insen de oluyor. doğal olarak sadece ne iş yaparsan yap ani ve sert hareket etmemen ve hoplaya zıplaya yürüyüp merdiven inip çıkmaman lazım. ben çok kişi gördüm devamlı yattığı halde kanaması olan. yani emriyo sağlıklı ise ve tutunacaksa sen ne yaparsan yap (olağanüstü zorlamadığın sürece) tutunuyor. yalnız bir de sıcak suyla duş almamak lazımmış. bu da her daim kanama ve düşük nedeniymiş. buna dikkat et canım. inşallah tutunacaktır. dualarım seninle a.s.

Son düzenleme:
canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin seninde kanaman olmuş transferin kaçıncı günü başladı daha devam ediyomu benim 2 gündür devam ediyo pazartesi testi tekrar edecekler düştü diye çok korkuyorum.Bide bu değerin kaçıncı gün değerin

canım benımtransferın 8.gunu bı kahverengı akıntı gıbı geldı sonra kesıldı.dun aksam saat22.30da kanama basladı ama sadece bıkac damla.gece hıc uyumadım butun gece dua ettım.sabahta işte kan verıp mutlu haberı aldım.suan kanama devam etmıyo ama yıne kahverengı akıntı devam edıyo.bugun hastanede hemsıre cok kanaman olsa dahı tahlıl yaptırmalısın dedı.11.gun degerım .kanamam olunca yaptırdım aslında doktorum carsamba gunu ıcın ıstemısstı ben gıtmedım negatıf cıkar dıye.korkma sadece dınlen ben dınlenmedım oyuzdn sımdı 10gun yataktan cıkmam asıl sımdı korumak gerek.uzulme rahat ol allah buyuk

Canim cokkkk tebrikler...Allah tamamini getirsin, cok sevindim gercekten boyle guzel haberler hep devam eder insallah..Darisi bebis isteyen herkese insallaaaaaaaaah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öncelikle öyle oynamakla veya merdiven çıkmakla bebek düşmez.bu konuda sakın kendini suçlama.kanaman kırmızı renkli yani taze kan ise problem olabilir.iki gün sürmesi elbette iyi değil ama inan neler duyuyoruz.ben 3 kere düşük yaptım.ama hiç yılmadım .şuan tekrar hamileyim.7 aylık oldu.ne olursa olsun hep önüne bak.pazartesi umarım iyi haberlerini alırıız.

tebrikler umarım sorunsuz bir hamilelik yaşarsınnzemuszemus

tebrikler... hihoyyyt Allah kucağına almayı nasip etsin....:nazar:

kızlar sonucum 54,5. hamilelik var aama düşük. pazartesi artarsa devam edecek demek. hakkımda hayırlısı bakalım :Saruboceq:

Hamile olanlar Allah tamamina erdirsin...

Kanama olanlar hemen kendini uzmesin,bendede oldu.. Her kanama dusuk tehlikesi degildir..

kızlar sonucum 54,5. hamilelik var aama düşük. pazartesi artarsa devam edecek demek. hakkımda hayırlısı bakalım :Saruboceq:

canım tbr ederım .merak etme sonunda zafer senın olcak bol bol dınlen ve dusunme .ben bu durumu dusunmeyeyım dıye dantel oruyorum.ıyı gelıyo tavsıye ederım:)yattıgım yerden ama zor oluyo ama baska vakıt gecmıyo ınankı

Back