hadi bakalim tedavin hayirla baslasin hayirla ve guzel sonuclansin.ben jel kullanmadim hic insallah faydali olur tedavin icin..opuyorumnanaktan
canim bende de ara ara umutsuzluk oluyor, bir sure sonra tekrar umutlaniyorum.bence testte negatif sonuc almayana kadar sansimiz var, belki bu defa bizim zamanimiz gelmistir uzme kendini...insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize dualarim bebis isteyen herkese, insallah senin kucaginda dolacak :Saruboceq:
sweet33 canım tedavin hayırlı olsun inşallah emeğin boşa gitmez tatlım darısı bizlere olsun opuyorumnanaktan
jeli opudan hemen sonra kullanmaya başlıyorsun ve hamileliğin devam ederse 12.haftaya kadar kullanıyorsun canımberyucum bana yazdıgını dusunurek cevap verıyorum :) sanırım jeli transferden sonra kullanıcakmısım ilk defa kullanıcam aslında bilmiyorum cok heyecanlıyım yaa hepimiz en güzel haberleri veririz inşallah burda
canımm inşallah Rabbim hepimize tedavi kolaylığı sağlasın tedavi için bol para,tedavi esnasında güzel yumurtalar,toplama sonrasında en kaliteli embriyolar veee transfer sonrası yapışıp bizi ömür boyu bırakmayacak bebişler nasip etsin inşallahhhhhh :Saruboceq:
aminnn inşallahhh canımm...canımm inşallah rabbim hepimize tedavi kolaylığı sağlasın tedavi için bol para,tedavi esnasında güzel yumurtalar,toplama sonrasında en kaliteli embriyolar veee transfer sonrası yapışıp bizi ömür boyu bırakmayacak bebişler nasip etsin inşallahhhhhh :saruboceq:
hayırlı olsun canım çok iyi.. korkacak hiçbirşey yok şöyle düşün uyuyacaksın ve uyandığında herşey bitmiş olacak bumuydu yani diyeceksin....ıyı geceler arkadaslar.yarın hayırlısıyla yumoşlarım toplanacak..17tane yumoşum oluşmus cok ıyı dedı doktor.cuma sabahı toplanacak .bu aksam catlatma ıgnemı vurdurdum.bastan hıc korku yoktu suan amelıyat korkusu sarmaya basladı.dualrınızı beklıyorum.herkesın emegını allah bos cıkarmasınn
canımm inşallah Rabbim hepimize tedavi kolaylığı sağlasın tedavi için bol para,tedavi esnasında güzel yumurtalar,toplama sonrasında en kaliteli embriyolar veee transfer sonrası yapışıp bizi ömür boyu bırakmayacak bebişler nasip etsin inşallahhhhhh :Saruboceq:
ıyı geceler arkadaslar.yarın hayırlısıyla yumoşlarım toplanacak..17tane yumoşum oluşmus cok ıyı dedı doktor.cuma sabahı toplanacak .bu aksam catlatma ıgnemı vurdurdum.bastan hıc korku yoktu suan amelıyat korkusu sarmaya basladı.dualrınızı beklıyorum.herkesın emegını allah bos cıkarmasınn
sekercim, witch arkadasimizin dedigi gibi korkacak hic bir sey yok..seni rahatlatmak icin degil gercekten dogru.ben de korkuyla gittim, serum falan takiliyor en zor kismi bu:)) ( saka tabi, o kadar kan ver hormon ignesi yaptir sinek isirigi gibi geliyor igneler artik) ona gore hesap et sen gerisi ne kadar kolay..guzel bir uyku cekiyorsun olup bitenden zerre kadar haberin olmuyor, islem cabuk bitiyor evine geliyorsun...benim tedavide en korktugum sey yumurta toplama ve transferdi(asilamalarim agrili oldugu icin) ama Allaha sukur o kadar rahat olduki insallah gerek kalmaz bir daha tup bebek yapmaya ama gerekirse hic korkmayacam artik:)))
cok tsk ederım tavsıyelerınız için.yumurta toplama işlemı bıttıkten sonra ıgneler hemen mı baslıyo kalcadan olanlar.bırde yatmam gerekecek sanırım.hepımızın allah yardımcısı olsun ve hepımızın kucakları bebıslerıyle dolsun
evett kızlar yarın ilk lucrinimi vurucam kısmet olursa bugun ilaçların gerı kalan kısmını aldım benim doktorum cleaxane iğnede vermiş önceki tedavimde kullanmamıstım bide jel vermiş crinone diye sizden varmı kullananlar
ıyı geceler arkadaslar.yarın hayırlısıyla yumoşlarım toplanacak..17tane yumoşum oluşmus cok ıyı dedı doktor.cuma sabahı toplanacak .bu aksam catlatma ıgnemı vurdurdum.bastan hıc korku yoktu suan amelıyat korkusu sarmaya basladı.dualrınızı beklıyorum.herkesın emegını allah bos cıkarmasınn
kızlar hurma da çok fazla lif oranı varmış bundan dolayı gaz ve hazımsızlığı kabızlık falan önlüyormuş,çoğumuz transfrden sonra gaz sancısı çekiyoruz ilaçlardan,ben dünden beri yiyorum gaz sancım daha hafifledi sizede tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?