Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

hadi bakalim tedavin hayirla baslasin hayirla ve guzel sonuclansin.ben jel kullanmadim hic insallah faydali olur tedavin icin..opuyorumnanaktan

çok teşekkür ediyorum canım cok sağol hepimiz için en hayırlısı olur inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin opuyorumnanaktan

inşallah bitanem rabbim hepimize nasip etsin

sweet33 canım allahım guzel haberler vermenı nasip etsin jel bende kullanıyorum transfer oncesı baslamıstım hala devam edıyorum

beryucum bana yazdıgını dusunurek cevap verıyorum :) sanırım jeli transferden sonra kullanıcakmısım ilk defa kullanıcam aslında bilmiyorum cok heyecanlıyım yaa hepimiz en güzel haberleri veririz inşallah burda

sweet33 canım tedavin hayırlı olsun inşallah emeğin boşa gitmez tatlım darısı bizlere olsun opuyorumnanaktan

canımm inşallah Rabbim hepimize tedavi kolaylığı sağlasın tedavi için bol para,tedavi esnasında güzel yumurtalar,toplama sonrasında en kaliteli embriyolar veee transfer sonrası yapışıp bizi ömür boyu bırakmayacak bebişler nasip etsin inşallahhhhhh :Saruboceq:

jeli opudan hemen sonra kullanmaya başlıyorsun ve hamileliğin devam ederse 12.haftaya kadar kullanıyorsun canım

innnnşşşşşaaalllaaahhhh canım

ıyı geceler arkadaslar.yarın hayırlısıyla yumoşlarım toplanacak..17tane yumoşum oluşmus cok ıyı dedı doktor.cuma sabahı toplanacak .bu aksam catlatma ıgnemı vurdurdum.bastan hıc korku yoktu suan amelıyat korkusu sarmaya basladı.dualrınızı beklıyorum.herkesın emegını allah bos cıkarmasınn

aminnn inşallahhh canımm...

hayırlı olsun canım çok iyi.. korkacak hiçbirşey yok şöyle düşün uyuyacaksın ve uyandığında herşey bitmiş olacak bumuydu yani diyeceksin....

bu guzel dileklere baska ne denir AMINNNNNNNNNNNN.

sekercim, witch arkadasimizin dedigi gibi korkacak hic bir sey yok..seni rahatlatmak icin degil gercekten dogru.ben de korkuyla gittim, serum falan takiliyor en zor kismi bu:)) ( saka tabi, o kadar kan ver hormon ignesi yaptir sinek isirigi gibi geliyor igneler artik) ona gore hesap et sen gerisi ne kadar kolay..guzel bir uyku cekiyorsun olup bitenden zerre kadar haberin olmuyor, islem cabuk bitiyor evine geliyorsun...benim tedavide en korktugum sey yumurta toplama ve transferdi(asilamalarim agrili oldugu icin) ama Allaha sukur o kadar rahat olduki insallah gerek kalmaz bir daha tup bebek yapmaya ama gerekirse hic korkmayacam artik:)))

cok tsk ederım tavsıyelerınız için.yumurta toplama işlemı bıttıkten sonra ıgneler hemen mı baslıyo kalcadan olanlar.bırde yatmam gerekecek sanırım.hepımızın allah yardımcısı olsun ve hepımızın kucakları bebıslerıyle dolsun

yumurtalar toplandiktan sonra anestezinin etkisi gecene kadar kaliyorsun hastanede, ben 5 dakkada kendime gelmistim..esin yaninda olur tabi seni eve goturmek icin...ben igne degil de vajinal tablet kullaniyorum transferden sonraki gun basladim kullanmaya ayni zamanda 3gun de antibiyotik kullandim.umarim sorunu cevaplayabilmisimdir canim...

evet cnm ben crinone kullanıyorm bel ağrısı ve gaz yapıyor bana çok inşallah sana yapmaz

oh maşallah canım yumoşlarına,hayırlı olsun,hiç korkma sen zaten hiçbirşey hissetmiyorsun yatağında uyanıyorsun.

kızlar hurma da çok fazla lif oranı varmış bundan dolayı gaz ve hazımsızlığı kabızlık falan önlüyormuş,çoğumuz transfrden sonra gaz sancısı çekiyoruz ilaçlardan,ben dünden beri yiyorum gaz sancım daha hafifledi sizede tavsiye ederim.

kızlaaarr napıyosunuz beklemek çok zor yaaa bir ara pozitif düşünüyorum sonra negatif düşünüyorum ....günlerim kendi kendimi teselli etmekle geçiyo vallahi ...bi test yapayım diyorum sonra yok bekle bugün daha 9.gün sabret diyorum gün yaklaştıkça sabırsızlanıyorum...psikolojim bozuldu sabah yatakta uyanınca gerinirken korkuyorum acaba zararı olurmu diye...yaaa sabııırrrr yaa sabbbbııııdelikafadulden

canım ya benimde 1-2gündür gaz sancım da azalma vardı ve bende 2 gündür bisürü hurma yiyodum demekki azalma nedeni oymuş sağol canım o zaman tahlile kadar bırakmayayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…