benim marmaraya başvurmamdaki neden bebek istemi tüp bebek için gitmedim oraya beni muayene etmeden tahliller istediler eger ultrasona girmiş olsaydım kist ortaya çıkardı ama benim kistim tesadüf eseri ortaya cıktı başka doktor buldu.sanada cok geçmiş olsun benim iğnelerim günde 4 kez iki göbekten 450-150 iu ikide koldan sabah akşam yarın kontrole gidicem bu arada doktorum yeditepe üniversitesi hastanesi kadın dogum klinik şefi prof.dr.cem fıçıcıoğlu cok insancıl bir doktor sıkılmadan karşısındakini dinleyip herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ekibide cok iyi. inşallah seninde herşey yolunda gider.canım çok geçmiş olsun. bu işler zor işler pek öyle üniversite hastanelerinde olmuyor ne yazık ki. az rezer olunca en yüksek doz uygulanıyor. benim de yaş nedeniyle az günde 450 iu oluyorum. 6 yumurtam gelişiyordu ama 3 tanesi önde gitmeye ve güzel gelişmeya başladı. yarın son kontrolüm. merak etme tek yumurta ile de hamile kalan çok kişi var. bir de benim bir arkadaşımda miyom var. 1 doktor açık ameliyat dedi. 1 dr kapalı dedi. 1 dr zararı yok daha dursun dedi. senin doktorun adını yazar mısın bir de ona gitsin? istersen buraya yaz bir sakıncası yok istersen özelime mail at.