• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar doktorumla gorustum akıntı normal dedı ama kasıktakı batmalar ıcı mıde bulantım ıcın bugunde devam ederse bı gorım senı dedı inşallah kotu bısey cıkmaz

canım benimde kasıkta özellikle sağ tarafımda kramp gibi batmalar var az evvel dr aradım yumurta toplama işleminden kaylanıyor normal dedi...ne bileyim bana çok tatmin edici bir cvp gibi gelmedi çünkü yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar hiç bi ağrım yoktu ne olduysa transferden sonraki gün başladı ne bileyim umarım öylesine batmalardır

canım benimde kasıkta özellikle sağ tarafımda kramp gibi batmalar var az evvel dr aradım yumurta toplama işleminden kaylanıyor normal dedi...ne bileyim bana çok tatmin edici bir cvp gibi gelmedi çünkü yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar hiç bi ağrım yoktu ne olduysa transferden sonraki gün başladı ne bileyim umarım öylesine batmalardır

ilaçlardan ve transferden dolayı oluyor. zaten inşş bebekler tutunursa hamilelik ağrısı olarak devam da ediyor. güzel ağrılar bunlar. bende de olmuştu ama kimyasal oldu korkulacak birşey yok

ilaçlardan ve transferden dolayı oluyor. zaten inşş bebekler tutunursa hamilelik ağrısı olarak devam da ediyor. güzel ağrılar bunlar. bende de olmuştu ama kimyasal oldu korkulacak birşey yok

canım ya inşallah ağzından bal damlıyooo...inşallah hamilelik ağrılarıdır ama kimyasal falan olmasın ..canım benim inşallah allahım sanada tez zamanda bebişlerini kavuşturur ve tabiki tüm bu amaç için uğraşan herkesin dualarını kabul eder:Saruboceq::emir_bebek::ecrin_bebek:

kızlar ne olur bana bi seyler soleyin aradılar ve dollenme 0lmadını solediler yarını beklıcez dediler
bole bıse yasayan varmı toplandıktan 2gün sonra dollenen

canım ya kalbini ferah tut nolur demekki 2 gün sonra döllenme oluyoki sana öyle demişler eğer olmasaydı yarını bekliycez demezlerdi...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya inşallah ağzından bal damlıyooo...inşallah hamilelik ağrılarıdır ama kimyasal falan olmasın ..canım benim inşallah allahım sanada tez zamanda bebişlerini kavuşturur ve tabiki tüm bu amaç için uğraşan herkesin dualarını kabul eder:Saruboceq::emir_bebek::ecrin_bebek:
kimyasal olmasının bu ağrı ile bir ilgisi yok korkma. benim şu an büyüyen yumurtalar nedeniyle ağrıyor. transfer sonrası da verilen ilaçlar ve trnsfer nedeniyle arada kasık ağısı hissedebiliyorsun. sonrasında hamile kalırsan kasık ağrısı iyice belirgin devam ediyor. yani korkacak heeeçççç bişi yok. hatta transfer sonrası bana orada olduklarını hissettirdiği için hep olsun istiyordum. tabii olmaması da normalmiş. bünye ve ilaçlar nedeniyle. bu konuya takılma rahat ol a.s.

arkadaslar gerci benim daha var ama merak ettim transfer olduktan sonra hala igneler devam mi ediyor?

canim yumurta uyaricilar yumurtalar yeterince buyuyunce kesiliyor...yumurtalar toplandiktan sonra progesterona basliyorsun ki igne, jel, tablet sekillerinde oluyor...ben mesela tablet kullaniyorum ama yutulandan degil aplikatorle vajinaya veriliyor....

subuocum anladigim kadariyla mikro yaptirmadiniz..insallah dollenir...ama Allah korusun eger olmazsa bir dahakine mikro yaptir..dollenme orani daha yuksek...hakkinda hayirlisi olsun canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya ben discovery kanalinda dogum yapanlari izliyorum simdi...42 yasinda bir kadin dogum yapti ne guzeldi yaaa...ben de istiyom ....insllah hepimizin olur...

canim ben amerikadayim burda oldum tedaviyi..turkiyede olsa daha iyi olurdu ailemin yaninda, insan destek olacak birilerini ariyor bu donemlerde. Allahtan bu forum var, bana iyi geliyor bir de esim var ..yazik hem calisiyor hem bana bakiyor zor ama baska secenek yok...sen ankaraya istanbul arasi mekik dokudun degil mi seninki de zor olmustur..Allah emeklerimizi mi bosa cikarmasin:Saruboceq:

evet canım aynen rabbim hayırlı değilsede hayırlıya çevirip versin bebişlerimizi artık sınamasın inş.

evett kızlar yarın ilk lucrinimi vurucam kısmet olursa bugun ilaçların gerı kalan kısmını aldım benim doktorum cleaxane iğnede vermiş önceki tedavimde kullanmamıstım bide jel vermiş crinone diye sizden varmı kullananlar

canım benım kanama degıl akıntım oluyo dun aksam aglamaktan gozlerım balon gıbı oldu esımde herseyın hayırlısı bu kadar harap etme kendını uzuntu stres daha kotu dedı aslında haklı

canim bende de ara ara umutsuzluk oluyor, bir sure sonra tekrar umutlaniyorum.bence testte negatif sonuc almayana kadar sansimiz var, belki bu defa bizim zamanimiz gelmistir uzme kendini...insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize dualarim bebis isteyen herkese, insallah senin kucaginda dolacak :Saruboceq:

evett kızlar yarın ilk lucrinimi vurucam kısmet olursa bugun ilaçların gerı kalan kısmını aldım benim doktorum cleaxane iğnede vermiş önceki tedavimde kullanmamıstım bide jel vermiş crinone diye sizden varmı kullananlar

hadi bakalim tedavin hayirla baslasin hayirla ve guzel sonuclansin.ben jel kullanmadim hic insallah faydali olur tedavin icin..opuyorumnanaktan

Back