Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

hayırlı olsun canım aramızda 1 gün var bende bu sabah bebişlerimi aldım geldim ve yatış pozisyonu sende çok dikkat et lütfen 3 ile 5 gün arasıymış tutunma zamanı aman dikkat

canım hayırlı olsun annelerıne sıkı sıkı tutunurlar inşallah

kizlar bekleme doneminiz nasil geciyor benim belim cok agriyor bugun transferden sonraki ilk gun dayanamadim sebze corbasi pisiriyorum simdi...malum peklik icin sivi seyler yemek lazim...siz kacinci gun ayaga kalktiniz?

imojecim sana yazmaz olurmuyuzzemuszemus igneler kacinci gun oldu kontrole gittin mi yumoslar gelmeye basladi mi?

mesajini yeni gordum canim tam sorularimin cevabini yazmissin zaten, canim 1 taraf digerinden daha once cevap verebiliyor...digeri de insallah yumos uretir merak etme opuyorumnanaktan

kizlar bekleme doneminiz nasil geciyor benim belim cok agriyor bugun transferden sonraki ilk gun dayanamadim sebze corbasi pisiriyorum simdi...malum peklik icin sivi seyler yemek lazim...siz kacinci gun ayaga kalktiniz?
canım ne zaman kalktınız derken 2 gün yatılıyo ama kan dolaşımı için arasıra kalkıp dolaşmak gerekiyomuş zaten yavaş yavaş yani ben sürekli yatmadım iki günden sonrada ev işi hariç dışarı çıktım yemek yaptım.. normale döndüm yani...

ARKADAŞIM ZATEN AYNI GÜN HASTANEDEN EVE GıTMEK ıÇıN MECBURı HAREKET OLUYO
biz otelde kaldığımızdan bide pera bölgesi çok kalabalık o yüzden sadece ertesi gün iğne yaptırmak için taksiyle hast. gittik geldik tabii usul adımlarla:) bi gün sonrada ankaraya geldik şimdilik evdeyim yavas hareketlerle bazen oturup bazen uzanıyorum ortalıkta dolanıyorum yoksa gazda şişiriyo kabızlıkta oluyo.bide rahime kan dolaşımı için hareket önemliymiş.
bende eskiden put gibi sadece sırt üstü yatardım çok ağrırdı her yanım bide kastığın gece uykusu da çok bölünüyodu. şimdi rahatım drlarda yüz üstü bile yatabilirsin dedi gerçi ben cesaret edemedim ama yanlara yatıyorum.

dragonliliycim tesekkur ederim ilginden dolayi, ignelerimi 4 gun vurduktan sonra ultrasyona soktular bugun uc tup kan aldilar.. ama bilirsin abd deki dr leri bisi demediler sol tarafta gosterdi burada biraz gordum diye ama sag tarafta bakti goremedi sol taraftakinin sayisini bile soylemedi. dediki kan degerlerine bakalim soyleriz ozaman dedi. gonal-f yi ben 450 aliyorum. bide diger igneyi 10 aliyorum. kan tahliline gore belirliyeceklermis. diger ilaclarin dozlarini cuma yine cagirdi ultrasyon ve kan alinacak.. degisik duygular icindeyim. olumsuz mu dusuneyim bilemiyorum. ilk denememiz...

hayırlı olsun canım aramızda 1 gün var bende bu sabah bebişlerimi aldım geldim ve yatış pozisyonu sende çok dikkat et lütfen 3 ile 5 gün arasıymış tutunma zamanı aman dikkat

Seninki de hayirli olsun canim insallah pespese hamis haberleri veririz. evet canim benim yatinca belim cok agriyor bir de kasik agrisi var simdiden...yata yata kendimi hasta gibi hissediyorum valla:)...cabuk gecse de su kac gun normal hayata donelim boyle zor olacagini tahmin etmiyordum..ne guzel yan gel yat diyordum ama bu agrilar canimi sıkıyor:bbo:

canım bilmiyorumda bana verilen kagıtta göbeğinizin üstüne yatmak haricinde her türlü yatabilirsiniz yazıyor...

Canim olumsuz dusunme hic, bence 4 igneden sonra cok normal ...haklisin burda benim yumurta takiplerimi hemsireler yapti yumos toplama ve transferi doktorum yapti..turkiyede her turlu islemini doktorlar yapiyor ne bilim bunlarin sistemleri degisik...bana da folikul konusunda cok net cevap vermiyordular sinir oluyordum...sormaya hic cekinme sorunca cok guzel cevapliyorlar...ilaclar konusunda evet tahlilde estrojen duzeyine bakip dozu ayarliyorlar, azaltip cogaltabilir bazen igneye ara verebilirler...insallah guzel cevap alacaksin canim:Saruboceq:

Umarim bitanem yaa benimde ultrasyon kan alimi bunlari hemsireler yapti. asil dr senin de dedigi gibi yumos toplama ve transferi doktorum yapacak.. biliyormusun kadin bneim doktorum ve babasida ayni bransta birsuru aileyi sevindirmis. muayene haneye girerken bir suru ailelerin mutlu bebis fotolari var... dogum yapanlar getirmis ve cerceveleyip duvara asmislar.. benim dr`nin babasini gorunce vay canina dedik.. baba meslegini devam ediyor dedik :) umarim bizdede etkili olur bu tedavi.. insallah bizlerinde tedavileri mutlu sonlanir. ve herkes bebislerinin mis kokularini iclerine cekerler... AMIN

yehare, witch cevaplariniz icin cok tesekkurler , su sonucu cikardim ev isi yapmak yok, 2-3 saatte bir evin icinde dolasilacak, bir de gobusun ustune yatmazsak iyi olur...

insallah canim benim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:...benim doktorun da 3 sehirde klinigi var, Allahtan doktorun yasadigi sehirdeyim ben...

tesekkür ederim dileklerin için ama insan ister istemez tedirgin oluyor işte

heyecanlı bekleyiş nasıl kızlar
bazen test gününe ışınlanmak istiyorum bazende hep böyle kalmak istiyorum umutla

heyecanlı bekleyiş nasıl kızlar
bazen test gününe ışınlanmak istiyorum bazende hep böyle kalmak istiyorum umutla
nasıl olsun canım bazen içimden şimdiye kadar olmadı niye olsun diyorum.. bazende belki zamanıdır bu sefer oldu diyorum... çok korkuyorum test yaptırmaktan ... umuduma üç ,dört ay daha uzaktan bakmaktanmafoldumbenmafoldumben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…