benim marmaraya başvurmamdaki neden bebek istemi tüp bebek için gitmedim oraya beni muayene etmeden tahliller istediler eger ultrasona girmiş olsaydım kist ortaya çıkardı ama benim kistim tesadüf eseri ortaya cıktı başka doktor buldu.sanada cok geçmiş olsun benim iğnelerim günde 4 kez iki göbekten 450-150 iu ikide koldan sabah akşam yarın kontrole gidicem bu arada doktorum yeditepe üniversitesi hastanesi kadın dogum klinik şefi prof.dr.cem fıçıcıoğlu cok insancıl bir doktor sıkılmadan karşısındakini dinleyip herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ekibide cok iyi. inşallah seninde herşey yolunda gider.canım çok geçmiş olsun. bu işler zor işler pek öyle üniversite hastanelerinde olmuyor ne yazık ki. az rezer olunca en yüksek doz uygulanıyor. benim de yaş nedeniyle az günde 450 iu oluyorum. 6 yumurtam gelişiyordu ama 3 tanesi önde gitmeye ve güzel gelişmeya başladı. yarın son kontrolüm. merak etme tek yumurta ile de hamile kalan çok kişi var. bir de benim bir arkadaşımda miyom var. 1 doktor açık ameliyat dedi. 1 dr kapalı dedi. 1 dr zararı yok daha dursun dedi. senin doktorun adını yazar mısın bir de ona gitsin? istersen buraya yaz bir sakıncası yok istersen özelime mail at.
heyecanlı bekleyiş nasıl kızlar
bazen test gününe ışınlanmak istiyorum bazende hep böyle kalmak istiyorum umutla
nasıl olsun canım bazen içimden şimdiye kadar olmadı niye olsun diyorum.. bazende belki zamanıdır bu sefer oldu diyorum... çok korkuyorum test yaptırmaktan ... umuduma üç ,dört ay daha uzaktan bakmaktanmafoldumbenmafoldumben....
kızlar akıntınız oluyomu benım bugun oldu sıvı seklınde acaba bebıslerımı dusuruyormuyum :gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
akintidan kastin kanama degil galiba, akinti hormonal degisiklikten olabilir miki?hamileyken akinti olurmus insallah sen de hamilesindiropuyorumnanaktan
beryucum du bı bakem sakın ol hemen koyverme kendını bazen yerleşirkende kanama yapabılıyormus sen olumlu seyler düşün lütfen
kızlar yumurta toplama isleminden sonra kanama cok oluo mu
canım hayırlı olsun annelerıne sıkı sıkı tutunurlar inşallah
kizlar bekleme doneminiz nasil geciyor benim belim cok agriyor bugun transferden sonraki ilk gun dayanamadim sebze corbasi pisiriyorum simdi...malum peklik icin sivi seyler yemek lazim...siz kacinci gun ayaga kalktiniz?
Seninki de hayirli olsun canim insallah pespese hamis haberleri veririz. evet canim benim yatinca belim cok agriyor bir de kasik agrisi var simdiden...yata yata kendimi hasta gibi hissediyorum valla:)...cabuk gecse de su kac gun normal hayata donelim boyle zor olacagini tahmin etmiyordum..ne guzel yan gel yat diyordum ama bu agrilar canimi sıkıyor:bbo:
kızlar akıntınız oluyomu benım bugun oldu sıvı seklınde acaba bebıslerımı dusuruyormuyum :gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
arkadaslar gerci benim daha var ama merak ettim transfer olduktan sonra hala igneler devam mi ediyor?
mafoldumben ya ben cok kötüyüm:gitme:mafoldumben
ne olur aynı seyı yasamıs bırı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?