Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

benim marmaraya başvurmamdaki neden bebek istemi tüp bebek için gitmedim oraya beni muayene etmeden tahliller istediler eger ultrasona girmiş olsaydım kist ortaya çıkardı ama benim kistim tesadüf eseri ortaya cıktı başka doktor buldu.sanada cok geçmiş olsun benim iğnelerim günde 4 kez iki göbekten 450-150 iu ikide koldan sabah akşam yarın kontrole gidicem bu arada doktorum yeditepe üniversitesi hastanesi kadın dogum klinik şefi prof.dr.cem fıçıcıoğlu cok insancıl bir doktor sıkılmadan karşısındakini dinleyip herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ekibide cok iyi. inşallah seninde herşey yolunda gider.

heyecanlı bekleyiş nasıl kızlar
bazen test gününe ışınlanmak istiyorum bazende hep böyle kalmak istiyorum umutla

:roflol:isinlanma super olrdu,dedigin gibi umut etmek guzel o ihtimali dusunup icimde hissetmek...simdilik keratalara zaman veriyorum tutunsunlar diye, 5. gunden sonra herhalde sabirsizlanmaya baslarim ben de...

canim ayni benim asilama yaptigim zamanlardaki hislerim boyleydi...hatta asilama gunu aglamaya baslardim yine olmayacak diye...ama tup bebekte sansimiz daha yuksek Allah hic birimize bebek hasreti icin gozyasi dokturmesin bir daha AMIN :Saruboceq:

kızlarrr Allah hiçbirinizin kucagını boş koymasın walla cok dua ediyorum hepiniz için hepinizin test gülerinde isminizin yanında büyük harflerle POZıTıFF yazsın tamammı ben takip ediyorum topiği ama bu aralar yogunum pek yazamıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

kızlar akıntınız oluyomu benım bugun oldu sıvı seklınde acaba bebıslerımı dusuruyormuyum :gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

beryucum du bı bakem sakın ol hemen koyverme kendını bazen yerleşirkende kanama yapabılıyormus sen olumlu seyler düşün lütfen

kızlar akıntınız oluyomu benım bugun oldu sıvı seklınde acaba bebıslerımı dusuruyormuyum :gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

akintidan kastin kanama degil galiba, akinti hormonal degisiklikten olabilir miki?hamileyken akinti olurmus insallah sen de hamilesindiropuyorumnanaktan

arkadaslar gerci benim daha var ama merak ettim transfer olduktan sonra hala igneler devam mi ediyor?

kızlar ne olur bana bi seyler soleyin aradılar ve dollenme 0lmadını solediler yarını beklıcez dediler
bole bıse yasayan varmı toplandıktan 2gün sonra dollenen

mafoldumben ya ben cok kötüyüm:gitme:mafoldumben
ne olur aynı seyı yasamıs bırı olsun

beryucum du bı bakem sakın ol hemen koyverme kendını bazen yerleşirkende kanama yapabılıyormus sen olumlu seyler düşün lütfen

canım benım kanama degıl akıntım oluyo dun aksam aglamaktan gozlerım balon gıbı oldu esımde herseyın hayırlısı bu kadar harap etme kendını uzuntu stres daha kotu dedı aslında haklı

kızlar doktorumla gorustum akıntı normal dedı ama kasıktakı batmalar ıcı mıde bulantım ıcın bugunde devam ederse bı gorım senı dedı inşallah kotu bısey cıkmaz

kizlar bekleme doneminiz nasil geciyor benim belim cok agriyor bugun transferden sonraki ilk gun dayanamadim sebze corbasi pisiriyorum simdi...malum peklik icin sivi seyler yemek lazim...siz kacinci gun ayaga kalktiniz?

aynen yatmak sok sıkıcı arkadaşım yahuu,gaz problemim oluyo zaten bağırsaklarım az çalışıyor,ama yinede yatayım diyorum en azından 3-4 gün

yat yat kendimizi dinliyoruz zaten sadece,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…