canım sürekli yatma agrıların çok fazla olur kan dolaşımın etkilenir kan dolaşımı önemli rahim için bir iki saat geçince hafif yürüyüşler yap... iki günden sonra normal yaşama devam zaten....ctesi oldu transferim. sürekli yatma olayına ne diyosun
nero_ka cım benım gecen tedavım cok kötü geçmişti anesteziden uyanmama agrılarım falan bide ohss gelişmişti o yzden stres oldum şimdiden bi görsen her tarafaım sivilce doldu((
kizlarrrr yavrularimi aldim, simdi evde dinleniyoruz...daha sonuc ne olacak bilmeden cok mutluyummmm,3 tane transfer ettik.doktor 4 tane transfer edebiliriz ama 4u de tutarsa birini aldirmayi kabul ederseniz yaparim dedi biz hayatta kiyamayiz o zaman 3 tane transfer edelim dedik...kalan 1ini de 3 gun sonra blast olunca donduracaklar...cok guzel bir duyguymus simdi umutla bebislerimi bekliycem, darisi tedaviye yeni baslayan ve baslayacaklara...hihoyyyt
evet canım bencede bunlar bildiklerim gorken......................12
wich26......................12
beryu........................15
dragonlily..................18
selam kızlar
biz geldik (ben ve 3 bebişim):)
bizim test 17sinde olcak
evde ne yapıyosunuz? ben çok yatamıyorum sırtım ağrıo, sindirim zor oluyo,afedersiniz benimde çok gazım var evde minik minik dolaşıyorum kabız olmamak lazım die az az yiyorum genelde sebze ve çorba salata kayısı bolca su içiorum.drlar özellikle kendini kasma hareket et
dediler
kızlar bende yumurtamı bıraktım geldim
yumurtam 2ydi teke düstü
yarın dollenıp dollenmedini ogrencez
ınsallah gelır gerü doner annesine
sağol canım aynen yiyorum hepsini bi de az az yemek yiyorum şişmeyim diye.
kızlar en kötüsü hiç belirti yok hem çok mutluyum hem tedirgin ya tutmazsa diye nebilim işte acayip karışık duygular içindeyim
bende hiç olmamıştı sende kanama mı oldu?kızlar yumurta toplama isleminden sonra kanama cok oluo mu
bazen olabiliyor canım benim ikisinde oldu ikisindede hiç olmadı...kızlar yumurta toplama isleminden sonra kanama cok oluo mu
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:witch26...............12
gorken.................12
beryu...................15
bsp......................14
yehare..................17
dragonlily..............18
nero-ka.................19
hadi bakalım guzel pozitif sonuclar almak dilegiyle kızlar sonuc alır almaz hemen haber verin ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuuur.
ctesi oldu transferim. sürekli yatma olayına ne diyosun
kızlar bende yumurtamı bıraktım geldim
yumurtam 2ydi teke düstü
yarın dollenıp dollenmedini ogrencez
ınsallah gelır gerü doner annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?