Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

ctesi oldu transferim. sürekli yatma olayına ne diyosun
canım sürekli yatma agrıların çok fazla olur kan dolaşımın etkilenir kan dolaşımı önemli rahim için bir iki saat geçince hafif yürüyüşler yap... iki günden sonra normal yaşama devam zaten....

evet canım bende aynını yapıyorum. ama bazı arkadaşlar hep yatmaktan bahsetmiş onun için sordum

kızlar bende yumurtamı bıraktım geldim
yumurtam 2ydi teke düstü
yarın dollenıp dollenmedini ogrencez
ınsallah gelır gerü doner annesine

nero_ka cım benım gecen tedavım cok kötü geçmişti anesteziden uyanmama agrılarım falan bide ohss gelişmişti o yzden stres oldum şimdiden bi görsen her tarafaım sivilce doldu ((

ah cnm ondan sen stres yapıyosun ama rahat ol bu stres bütün vücudunu etkiler

hayırlı olsun canım aramızda 1 gün var bende bu sabah bebişlerimi aldım geldim ve yatış pozisyonu sende çok dikkat et lütfen 3 ile 5 gün arasıymış tutunma zamanı aman dikkat

yehareciğm kuru erik.incir kayısıya göre daha lifliymiş dr dedi kesinlikle kabız olma dedi bana çok sıkılırsan bitkisel şurup verdi ayrıca

sağol canım aynen yiyorum hepsini bi de az az yemek yiyorum şişmeyim diye.
kızlar en kötüsü hiç belirti yok hem çok mutluyum hem tedirgin ya tutmazsa diye nebilim işte acayip karışık duygular içindeyim

4. denemem
ilk 2 negatif hakan satıroğlu
3.recai pabuççu kimyasal
4. memorial istanbul
ileri hareket sperm sorunu ve pkos
senin.?

benim ilk defa ileri hareket azlığı sperde,prof.yücel karaman doktorm kesinlikle herkeze tavsiye ederim

Bebislerini alanlara bol bol sans diliyorum.. Insallah annislerine tutunur minikleriniz.. Hakimizda hayirlisi neyse o olsun arkadaslarim..
bende bugun 5. ignemi vuracagim. bugun ultrasyona gittik uc tup kan aldilar. sol tarafimda yumurtalar gorduler ama sag tarafimda goremediler bu kotu bisi mi?

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…