Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Nilnil arkadasim durumuna gercekten cok uzuldum, Allah yardimcin olsun, yas ilerlemeden tup bebege baslaman iyi olmus.insallah cok iyi yumoslarin olur kucagin cifter cifter bebislerle dolar...Allaha tevekkul et inancini yitirme canim insallah harika sonuclanir tedavin:)))

kızlarrrr yarın sabah gidioruz hayırlısı bakalım yumurtalarımı bırakıp gelicem kalıtesını hemen anlıolarmı
benim 2 tane yumosum varda ayy cok heyecanlıyızz

Subuocum dualarim seninle:Saruboceq: insallah iyi kalitededir yumoslarin ikiz annesi olman dilegiyle...

Kizlar burda en yakin kimin test tarihi?kucuk bir liste yapalim mi?takibi kolay olur ben karistiriyorum tarihleri...haberimiz olsun kim ne zaman test yapacak heyecanimizi beraber paylasalim...

evet canım bencede bunlar bildiklerim gorken......................12
wich26......................12
beryu........................15
dragonlily..................18

witch canım nasılsın??? idrarda bakmayı düşünüyormusun bu aralar yoksa bu sefer bekleyecek misin gününü??? çok merak ediyorum yaaa...hatta dün gece eşime bile sordum bir arkadaşım var senin önsezilerin kuvvetlidir sence ne olacak diyeCADIARZU bil bakalım cevabı neydi????:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım ben bugün eczaneden 3 tane aldım bile cuma günü kesin bakıcam... amannn alıştım zaten korkmuyorum negatiften napıyım başarı şansım düşük çogu kişinin birincide bilemedin ikincide oluyo... umudumu kaybetmicem tabiki... inşallah dogrudur canım temiz kalpli bazı insanlara malum oluyo....

daha erken bile bakıcamda bu seferkinde pregnly verdi onu vuruyorum yalancı pozitif olur diye bakmıyom... bende artık eşime çok üzülüyorum nerdeyse aglıcak artık bi bebek görünce çok etkileniyor...

canım çok geçmiş olsun. bu işler zor işler pek öyle üniversite hastanelerinde olmuyor ne yazık ki. az rezer olunca en yüksek doz uygulanıyor. benim de yaş nedeniyle az günde 450 iu oluyorum. 6 yumurtam gelişiyordu ama 3 tanesi önde gitmeye ve güzel gelişmeya başladı. yarın son kontrolüm. merak etme tek yumurta ile de hamile kalan çok kişi var. bir de benim bir arkadaşımda miyom var. 1 doktor açık ameliyat dedi. 1 dr kapalı dedi. 1 dr zararı yok daha dursun dedi. senin doktorun adını yazar mısın bir de ona gitsin? istersen buraya yaz bir sakıncası yok istersen özelime mail at.

canım benim bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar inşallah kendini yorma allah buyuk alıcagız bebıslerımızı kucagımıza

witch26...............12
gorken.................12
beryu...................15
bsp......................14
yehare..................17
dragonlily..............18
nero-ka.................19
hadi bakalım guzel pozitif sonuclar almak dilegiyle kızlar sonuc alır almaz hemen haber verin ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuuur.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hayırlı olsun ....o küçük yumoşlara söyle annelerine sımsıkı tutunsunlar ve hiiiççç bırakmasınlar:Saruboceq:....teyzeleri onları bekliyooo

10. günden önce kan da idrar testi de yapmayın.yanıltıcı olabiliyor.....
Biraz daha sabır............
Allah kolaylık versin....

selam kızlar
biz geldik (ben ve 3 bebişim):)
bizim test 17sinde olcak
evde ne yapıyosunuz? ben çok yatamıyorum sırtım ağrıo, sindirim zor oluyo,afedersiniz benimde çok gazım var evde minik minik dolaşıyorum kabız olmamak lazım die az az yiyorum genelde sebze ve çorba salata kayısı bolca su içiorum.drlar özellikle kendini kasma hareket et
dediler

canım aynı sorunları hepimiz yasıyoruz galıba banada kabızlık ıcın ılac verdı doktorum sımdı rahatım ama cok gaz oluyo oda ılaclardan senın kacıncı gunun

artık topiğe kımse ugramıyo acaba hamıle kalanlar bızı unutuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…