kızlarrrr yarın sabah gidioruz hayırlısı bakalım yumurtalarımı bırakıp gelicem kalıtesını hemen anlıolarmı
benim 2 tane yumosum varda ayy cok heyecanlıyızz
canım ben bugün eczaneden 3 tane aldım bile cuma günü kesin bakıcam... amannn alıştım zaten korkmuyorum negatiften napıyım başarı şansım düşük çogu kişinin birincide bilemedin ikincide oluyo... umudumu kaybetmicem tabiki... inşallah dogrudur canım temiz kalpli bazı insanlara malum oluyo....witch canım nasılsın??? idrarda bakmayı düşünüyormusun bu aralar yoksa bu sefer bekleyecek misin gününü??? çok merak ediyorum yaaa...hatta dün gece eşime bile sordum bir arkadaşım var senin önsezilerin kuvvetlidir sence ne olacak diyeCADIARZU bil bakalım cevabı neydi????:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.Tüp bebek tedavisine başladım ama benim hikayem biraz üzücü...5 yıldır evliyim 31 yaşındayım 18 yaşında yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim ve kistle beraber sag yumurtalığım alındı yani tek yumurtalıgım var bebegim olmayınca marmara üniv. tüp bebek merkezine başvurduk benden ve eşimden tahliller istediler en son usg çektirmeye gittigim saglık merkezindeki doktor film öncesi muayene yaptı(ki bunu marmaranın yapması gerekiyordu) ultrasonda 13cm lik bir kist çıktı(bana hiç bir agrı sızı vermedi sadece karnımda şişkinlik hissi vardı bende kilo aldım diye düşünüyordum) durum biraz hassas oldugu için marmaradaki doktor bizi başından savmaya çalıştı biz doktor doktor gezmeye başladık her doktorun söylediği sey kist cok büyük açık ameliyat yumurtalıgın alınma riski cok yüksek saatli bir bomba taşıyorsun üzerinde her an patlayabilir dendi kabus gibi 15 gün geçirdik doktor doktor gezmekten bıkmıştım internetten araştırmalarımla bir doktor buldum içimden bir his son kez bu doktora gitmemi söyledi içimdeki sesi dinledim ve gittim 13 cm lik kistin yanında 4.5 cm lik bir kist daha buldu beni hemen ameliyata aldı laparoskopi oldum kistlerin içini boşalttı tamamını almadı yumurtalıga zarar vermemek için 1 ay geçti tüp bebek tedavisine başladık yumurta rezervim cok az günde 4 iğne verdiler 2 gün oldu iğnelere başlayalı cok korkuyorumbenneyaptımki marmarayı kimseye tavsiye etmem cünkü hep asistan doktorlar ilgileniyor ve hiç birşey bilmiyorlar
evet canım bencede bunlar bildiklerim gorken......................12
wich26......................12
beryu........................15
dragonlily..................18
kizlarrrr yavrularimi aldim, simdi evde dinleniyoruz...daha sonuc ne olacak bilmeden cok mutluyummmm,3 tane transfer ettik.doktor 4 tane transfer edebiliriz ama 4u de tutarsa birini aldirmayi kabul ederseniz yaparim dedi biz hayatta kiyamayiz o zaman 3 tane transfer edelim dedik...kalan 1ini de 3 gun sonra blast olunca donduracaklar...cok guzel bir duyguymus simdi umutla bebislerimi bekliycem, darisi tedaviye yeni baslayan ve baslayacaklara...hihoyyyt
kizlarrrr yavrularimi aldim, simdi evde dinleniyoruz...daha sonuc ne olacak bilmeden cok mutluyummmm,3 tane transfer ettik.doktor 4 tane transfer edebiliriz ama 4u de tutarsa birini aldirmayi kabul ederseniz yaparim dedi biz hayatta kiyamayiz o zaman 3 tane transfer edelim dedik...kalan 1ini de 3 gun sonra blast olunca donduracaklar...cok guzel bir duyguymus simdi umutla bebislerimi bekliycem, darisi tedaviye yeni baslayan ve baslayacaklara...hihoyyyt
kızlar bugun 5. gunum test yapsam cıkar mı
selam kızlar
biz geldik (ben ve 3 bebişim):)
bizim test 17sinde olcak
evde ne yapıyosunuz? ben çok yatamıyorum sırtım ağrıo, sindirim zor oluyo,afedersiniz benimde çok gazım var evde minik minik dolaşıyorum kabız olmamak lazım die az az yiyorum genelde sebze ve çorba salata kayısı bolca su içiorum.drlar özellikle kendini kasma hareket et
dediler
canım aynı sorunları hepimiz yasıyoruz galıba banada kabızlık ıcın ılac verdı doktorum sımdı rahatım ama cok gaz oluyo oda ılaclardan senın kacıncı gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?