Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar bende dün akam ilk iğnemi vurundum,menogon iğne verdi dr pazartesi kontrol için çağırdı,başka kullanan varmı bu iğneyi ?

elımde 2 kutu acılmamıs gonalf 900 var ve bu ay ıcın ılgılenenlere cok cok ozel fıyatdabn vercegım ozel mesaj atın ılgılenenler...

canim 24unde baslamissin daha erken degil mi folikul gormek icin, hemen panik yapma daha zamani var bence.ignenin dozu ne kadardi belki artirilmasi gerekiyordur ve yumoslarin gelir:Saruboceq:

ya insallah ben 5 gün femera ve 3 gündür merional 150 kullanıorum erken mi bilmiorum kısa protokol benimki bilginiz tecrübeniz varsa paylasırmısınız 6 ya kadar biraz ferahlamıs olurum

canım inşallah bi sorun olmadan tedavin devam eder üzülme inşallah sen anne eşinde çok iyi baba olucak sen içini rahat tut

kızlar bende dün akam ilk iğnemi vurundum,menogon iğne verdi dr pazartesi kontrol için çağırdı,başka kullanan varmı bu iğneyi ?

ben ilk tedavimde kullandım canım lucrin,menegon,puregon üçünü birlikte kullandım hemde

yehare cnm neden ankarada düşünmediniz.bende istanbulda memorialda yaptırıyrm ama yengem ankarada güven hastanesinde yaptırdılar çok memnun kaldılar ve memorialdan daha ilgililler.hemşireler sürekliarayıp telle bilgi alıyorlar hastadan..

kızlar yenı geldım doktordan cumartesı tekrar cagırdı 8-10 tane yumos varmıs 15mm buyuklugundeymıs 18mm olması ıcın beklıyoruz eger cumartesı o buyukluge ulasırsa pazartesı yumoslar toplanacak allahım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın

canım dualarımız senınle ne olur sakın olmaya çalış test sonucun çıksın allahım sanada esınede hayırlı evlatlar nasıp etsın

ohh ne güzel hadi hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta sonu bebişlerinle olursun inşallahh:lepi:

kızlar geldim eve az once iptal olmadı ama igne baya bi agırlastırıldı 5 toz 2 su
yumos yok tabi henüz
bu dozda kullanan var mı igneleri

kızlar geldim eve az once iptal olmadı ama igne baya bi agırlastırıldı 5 toz 2 su
yumos yok tabi henüz

Canim cok sevindim iptal olmadiginaalkisalkisalkis, herkesin ilaclara cevabi farkli oluyor doz iyi ayarlanmali, ben gonalf kullaniyorum tozla su karisan igne kullanmadim hic...

kizlar ignelerin sonuna geldikce heyecan artiyor mu sizde de , ben bayagi sabirsizlandim.gerci benim yumurta toplamaya 1 hafta var en az, ama bir an once olsun bitsin de bebisime kavusayim istiyorummmm...forumlarda okuyorum test gununden once tahlil yapanlari, simdi hak veriyorum onlara sabretmek cok zor...ama bu kadar sene bekledik az daha disimizi sikacaz napalim:kedi:

canım valla aynı sabırsızlıgı bende yasıyorum bugun dr sordum ne zaman toplanacak ne zaman olacak dıye stres yapma az kaldı dedı allahım bebısler nasıp etsın hepımıze

canım merhaba 2 gündür internette sorun vardı giremedim ben dün dr gittim 3.iğneyi verdi menagon buda göbekten ,çatlamayı engellemekk için yarında gidicem dr sanırım pazartesi yumurtaları toplarız dedi bakalım yarın gidince ne diycek...Dr 8 tane aynı boyutta yumurtan var dedi ne bileyim aklım karıştı acaba azmı diye senin kaç tane bilgin varmı canım....

yumos yok tabi henüz

canım benım az daha sık dısını allahın ıznıyle yumoslar olacak stres yapmamaya calış dualarımız senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…