• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

:Saruboceq:

MERHABA canım.memorialdeki mustafa beymi dr.canım?tedavin hayırlı olsun canım sonu nda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına:Saruboceq:yarın önce muayene ederler ultrasyonla.herşey yolundaysa adetinin 2.günü iğnelerine başalmanı söylerler.sonrası malum stresli ama heyecanlı güzel bir süreç nasıl geçti zaman hiç anlamazsın bir bakmışsın transferdesin.transfer yapılırken bebeklerinin görüntülerini seyretmeyi unutma.çok güzel oluyor kaçışır gibi peş peşe yerlerine gitmeleri.

ilgin için teşekkür edrim canım. doktorum mustafa bahçeci

Bspcim benim de yarin kontrolum var ben gonal f 150 kullaniyorum bir de lupron 0.5 bana eylulun 1de en son tetikleyici igneyi pregnyl vuracaklarmis yumurta toplama gununu soylemediler ilaclara verecegim cevaba goreymis, yarin bakalim folikuller gelir insallah:)))

kızlar slm. bizde ilk tüp bebek denememizi eylülde yaptırıcaz inşallah başarılı sonuç alırız ve isteyen herkez inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin canım hadi bakalım hepimizden en hayırlı haberler alacagız inşalahhhh:lepi:

Bspcim benim de yarin kontrolum var ben gonal f 150 kullaniyorum bir de lupron 0.5 bana eylulun 1de en son tetikleyici igneyi pregnyl vuracaklarmis yumurta toplama gununu soylemediler ilaclara verecegim cevaba goreymis, yarin bakalim folikuller gelir insallah:)))

canım iğneler sendede kasık agrısı yapıyormu ben ignelere basladıgımdan berı kasıklarım agrıyor

listeye eklermisiniz 4. deneme 3.de kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi memorialda tedavi oluyorum. herkese bol şans

Beryucum igneler ben de kasik agrisi yapmadi, ama asiri siskinlik yapiyor cok yemesem de sanki 2-3 ogun uste uste yemisim gibi sistim valla.kabizlik sikayetim vardi daha da siddetlendi, bir de ben de vajinal akinti oldu korktum enfeksiyon falan kapmisimdir diye, bugun kontrolum vardi sordum normalmis, estrojen seviyesi yukseldigi icinmis.bu arada folikuller olusmaya baslamis.doktor dedi ki cok folikul sayisi iyidir diye yanlis bir inanis var ama onemli olan kalitesidir, 6-8 folikul yeterli oluyormus...benim asilama yaptigim zamanlar kasik agrisi olurdu bir de dolgunluk hissi, simdilik iyiyim bakalim seninki de insallah gecicidir canim:1hug:

Beryucum igneler ben de kasik agrisi yapmadi, ama asiri siskinlik yapiyor cok yemesem de sanki 2-3 ogun uste uste yemisim gibi sistim valla.kabizlik sikayetim vardi daha da siddetlendi, bir de ben de vajinal akinti oldu korktum enfeksiyon falan kapmisimdir diye, bugun kontrolum vardi sordum normalmis, estrojen seviyesi yukseldigi icinmis.bu arada folikuller olusmaya baslamis.doktor dedi ki cok folikul sayisi iyidir diye yanlis bir inanis var ama onemli olan kalitesidir, 6-8 folikul yeterli oluyormus...benim asilama yaptigim zamanlar kasik agrisi olurdu bir de dolgunluk hissi, simdilik iyiyim bakalim seninki de insallah gecicidir canim:1hug:

canım doktorumu arayıp sordum yumurtalıklar buyudugu ıcın oluyormus kasık agrısı senın yumurta toplama ne zaman olacak bellımı gun yaklastıkca dahada bır heycan basıyor stres oluyor insan

kızlar bana bi anlatın ne olur bende yapıym burdaki poliklinik 8tlye yapıo ben kendim yapıcam gobekten anlatırsanız sevinirim

subuo iğneleri verirken hemşire anlatıyor zaten ne zaman ve nasıl yapacağını. göbek deliginin 2 parmak yanına yapıyorsun canım. ben her seferinde korkuyorum ama merak etme hemen hiç acımıyor yerimseniben bir de sana özelden mesaj yazdım

subuo
benim eşim yapıo iğnelerimi
drun söylediği miktara ayarlıyor.kolonyayla siliyoruz göbeği kuruyunca dik açıyla göbeğin iki parmak çapında biyere yapıyoruz
zaten iğne ucu kısacık
kolay oluyo

Back