ya o gün hemsire bana anlatacaktı ben göbegin ortasından diye nerden duydum bilmiorum daha doktorun yanında hemen koldan olurmu filan dedim
yavascamı enjekte edicez
Beryucum iyi canim kotu bir seyden degilmis kasik agrilarin gecer insallah sonradan, bana daha yumurta toplama gununu demediler ama onumuzdeki haftaici olur galiba, yumoslar 8-9mm. olmus daha var galiba...endometrium da 8mm. olmus asilama yaptigimda 5le 7 arasi olurdu.doktor en az 7mm olmasi beklenir dedi Allaha sukur o da iyi cikti sevindim.simdilik ignelere devam cumaya yine kontrol var, senin yumoslar ne zaman toplanacakti?haftasonunaydi yanlis hatrlamiyorsam demi?
Canim ben amerika CNY infertility center diye bir yerde yaptiriyorum ilk denemem insallah sonuncu olur Allahim:Saruboceq:, turkiyede aciklanamayan infertilite demisti doktorum...arkadaslarin cogu tedavilerine henuz baslamadi onun icin paylasim daha az galiba...benim de eylulde baslayacakti uzun protokol olsaydi, ama kisa yapiyorlar herkese bulundugum merkezde...sen nerde yaptiriyorsun, kacinci denemen?basladin mi tedavine?arkadaşlar tedavilerinizi nerelerde yaptırıosunuz ?
kaçıncı deneme?
sorun ne?
bunları da yazarsak sanırım paylaşım artacaktır.
tşkler
arkadaşlar tedavilerinizi nerelerde yaptırıosunuz ?
kaçıncı deneme?
sorun ne?
bunları da yazarsak sanırım paylaşım artacaktır.
tşkler
Hadi hayirlisi canim,evet 2 igne yapiyorum gonal f bir de lupron avrupada/turkiyede lucrin diye geciyormus adi..
Görkencim tedavin hayırlı olsun canım.Seni de listemize eklememizi istermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?