Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

ya o gün hemsire bana anlatacaktı ben göbegin ortasından diye nerden duydum bilmiorum daha doktorun yanında hemen koldan olurmu filan dedim
yavascamı enjekte edicez

göbek çevresine iki parmağınla cimdik atar gibi etini sık diğer elinle dik batır yavaşça dibine kadar sok ama tam iğnenin dibi de değimesin o zaman azıcık acıyor sonra yukarıdan hafifce bastır. sıvı boşalınca 1-2 saniye daha tut ve çek

ya o gün hemsire bana anlatacaktı ben göbegin ortasından diye nerden duydum bilmiorum daha doktorun yanında hemen koldan olurmu filan dedim
yavascamı enjekte edicez

Canım korkulucak bir şey yok.Göbek deliğinden 3 barmak sağa ve ya sol tarafa iğneni dik tutarak enjekte ediyorsun.ben iğnelerimi kendim yapıyordum.ve de kesinlikle acı duymuyordum.

Canim ben asilama yaptigim zamanlar aynanin karsisina gecerdim igne yapmak icin, komik gelecek ama agda yaparken cekmeden once insan bi tereddut eder ya tamam simdi cekecem cekiyoruuum...benim igne olayim da onun gibiydi.aradan 1 sene gecti ne olduysa simdi bir cesaretliyim masallahdelikafadulden sipsak yapiyorum.bu arada aynaya bakmiyorum artik eskiden niye bakarmisim ki bilmem:)))Dur daha hamile kalip dogum sancilari cekecez insallah bu igneler hic bisey kalcak yanindagamyoncuiremsu

Beryucum iyi canim kotu bir seyden degilmis kasik agrilarin gecer insallah sonradan, bana daha yumurta toplama gununu demediler ama onumuzdeki haftaici olur galiba, yumoslar 8-9mm. olmus daha var galiba...endometrium da 8mm. olmus asilama yaptigimda 5le 7 arasi olurdu.doktor en az 7mm olmasi beklenir dedi Allaha sukur o da iyi cikti sevindim.simdilik ignelere devam cumaya yine kontrol var, senin yumoslar ne zaman toplanacakti?haftasonunaydi yanlis hatrlamiyorsam demi?

arkadaşlar tedavilerinizi nerelerde yaptırıosunuz ?
kaçıncı deneme?
sorun ne?
bunları da yazarsak sanırım paylaşım artacaktır.
tşkler

canım ne zaman toplanacagını bılmıyorum yarın 12 de randevum var sorucam senınde iğneler 2 tana mı

arkadaşlar tedavilerinizi nerelerde yaptırıosunuz ?
kaçıncı deneme?
sorun ne?
bunları da yazarsak sanırım paylaşım artacaktır.
tşkler
Canim ben amerika CNY infertility center diye bir yerde yaptiriyorum ilk denemem insallah sonuncu olur Allahim:Saruboceq:, turkiyede aciklanamayan infertilite demisti doktorum...arkadaslarin cogu tedavilerine henuz baslamadi onun icin paylasim daha az galiba...benim de eylulde baslayacakti uzun protokol olsaydi, ama kisa yapiyorlar herkese bulundugum merkezde...sen nerde yaptiriyorsun, kacinci denemen?basladin mi tedavine?

kızlar benim4. denemem
3.de kimyasal oldu kendiliğinden kayboldu
memorialda yapıyoruz 4. denemeyi
ankaradan gidip geliyoruz. 22 sinde puregonla başladık yarın tekrar gideceğiz.

Hadi hayirlisi canim,evet 2 igne yapiyorum gonal f bir de lupron avrupada/turkiyede lucrin diye geciyormus adi..

canım anlamadım ben tedavini. burada lucrini uzun prookolde veriyorlar ve adet 3. günü gonal f veya başka yumuta uyarıcı hormon veriliyor ikisi birden kullanılıyor. seninkinde de ikisi kullanılıyor peki nasıl kısa protokol oluyor? :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…