• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

tamam canım benım hayırlısı ınsallahhhh kendıne ıyı bakopuyorumnanaktan

Tedavin hayirli olsun canim, insallah diger yumuslarin da buyur.bu arada tedavinin kacinci gunu oldu, benim 3 gun bitti ben de bugun kontroldeydim e2 sonucu 2-3 saate kadar cikar doza 225le basladik dun 150ye indirdik, kan sonucuna gore arayip yukseltelim mi ayni mi devam edelim diyecekler.senin dozun kac canim?

canım teşekkürler benim tedavimin 12. günü.Lucrin 5 ml,pregon 150 ml vuruluyorum. Dün e2 değerim 1400 dü.sanırım perşembe-cuma gibi yumoşlar toplanacak, hayırlısı.kaydirigubbakcemile5

canim seninle ayni baslamisiz ignelere,kaydirigubbakcemile5 benimki kisa protokol seninki de ayniysa basa basa gideriz, dusunsene burdan transfer sonrasi pespese hamis haberleri verdigimizi cokkkkkkk super olurdu ya:sm_cool:

canım ne güzel artık beraber takip ederiz..bende protokol yok tekrardan aynı tahliller olmasın diye direkt tedaviye başladık,geçen ay doğum kontrol hapı verdi doktor ,hayırlısıyla 21inde başladık ilk iğne 21 indeydi puregon 300 ,pazartesi menegon 75 iğneye de başladık , yarın sabah kontrole gidicez bakalım yumoşlar ne alemde görücez..canımcım ya ne güzel birbirimize destek oluruz artık ,senin ne durumda iğneler aynımı? doktor eğer herşey düşündüğümüz gibi giderse hafta sonu veya hafta başı toplama yaparız dedi,sana bişey dedimi?ne çok soru sordum yaaa..kafamçokkarıştı

merhaba arkadaslar bende dün ignelere basladım ama korktum ıcın karından deil koldan oldum
femara protokolu uygulanıyor bakalım hayırlısı
bide ortalma ne kadar sürüo bu tedavi kızlar kısa protokol
merional 150 kullanıorum

Son düzenleme:
Kızlar eylül ayında tedaviye başlayanınız varsa gelin biz de burada toplanalım.Ne dersiniz...

1. DrGünay ........... 25 yaş........2 deneme...........Pco..........................................Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden
2. Aycanİlayda........................2deneme............yumurta rezervinde azlık.........Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden..
3. _naz_....................28 yaş.......7 deneme..........Pco.........................................Alman hastanesi............................
4. skrrnsmn............24 yaş.......1deneme............Pco...........................................Alman hastanesi.......Dr Ulun Uluğ...................
5. serenay2010....31 yaş..........1deneme...........erkek inferlitesi..........................Alman hastanesi.......Dr Ulun Uluğ
6. geronimo85..........................1deneme..........Pco ve erkek inferlitesi.............Alman hastanesi...................
7. Sibelce............29yaş..........3deneme............Pco ve erkek inferlitesi.................................................................................
8. Sedasem..........................1deneme....... ......Pco ve erkek inferlitesi azospermi................................................................................
9. deep_impact29..26 yaş...........1deneme..........Pco............................................. Ankarada Zekai Tahir Burak Hastanesi .....................
10.Saboli............24 yaş.............1deneme..........Pco ve erkek inferlitesi...............İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi..Dr Dilek Aslan.........
11.butterfly'S'..........30yaş..........5deneme........erkek inferlitesi azospermi....................................................
12 Rokoko...............31yaş...........2deneme.......erkek inferlitesi.........................Adana Ankara merkezi....................
13.ARTVİNTLİ19876..........................................erkek inferlitesi..........................Memorial hastanesi..........................
14.aymes................................2deneme..........erkek inferlitesi..........................Brüksel tüp bebek merkezi..............
15.LANSOR17......30 yaş...........3deneme..........erkek inferlitesi..........................Umut tüp bebek merkezi.........Dr Enver bey...............
16.witch26................................4deneme...........erkek inferlitesi....................................................................18 ağustos başladım
17.Sah_Mat..........36yaş..........6deneme............erkek inferlitesi........................Jinemed tüp bebek merkezi.....
18.Beryu...............26yaş...........1deneme..........erkek inferlitesi..........................Feminart Tüp Bebek Merkezi....................................
19.Sweet33...........24yaş.........2deneme..........erkek inferlitesi...........................Doğu Fertil Malatya tüp bebek merkezi...Dr Uğraş bey.......10 eylül başlıyoruz inşallahh...
20.akman14..........28yaş..........1deneme............hormon bozukluğu....................Ankara başkent hastanesi........................
21.windy..................................1 deneme.......................................................................................................
22.Sena81...............................3deneme............................................................Maya tüp bebek merkezi..............
23.deniz bulut..........................2deneme..........yumurta rezervinde azlık............................................................................
24.Amor amor .....27yaş............1 deneme .......Sebebsiz inferlite.........................................................................
25.Nmh.....................................4 deneme.........Yumurta rezervinde azlık..........Gürgan klinik..................................
26.İmoje..............36 yaş.............1deneme..........Sorunları yok sadece bebek için acele ediyorlar :......................Sharp Mary Birch Hospital..Dr Arlene Morales...............................
27.dragonlily........30 yaş...........1deneme..........sebepsiz inferlite..........................................................21 ağustos başladım................................
28.azra2..............28yaş.............2deneme.........yumurta kalitesizliği..................Mersin Tüp Bebek Merkezi....................................................
29.candy77...............................1 deneme.... ...yumurta azlığı............................................................................................................
30.Patricia.................................1deneme.........sebepsiz inferlite........................Umut Tüp Bebek merkezi ........Dr Enver bey...(İnşallah aşılamasıyla hamiş kalır da tüp bebeğe gerek kalmaz)
31.Sahsanem......28 yaş.............2deneme..........sebepsiz inferlite.......................Suleymania al habob hastanesi........................................
32.Brosa....................................4deneme...................................................................................................
33.DeriDoktoru...........................1 deneme...tüpler tıkalı..........................................Ankara Tüp bebek Merkezi..Dr..Cem Akarsu....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. DrGünay
2. Aycanİlayda
3. _naz_
4. skrrnsmn
5. serenay2010
6. geronimo85
7. Sibelce
8. Sedasem
9. deep_impact29......7 eylül transferimiz var...
10.Saboli
11.butterfly'S'
12 Rokoko
13.ARTVİNTLİ19876
14.aymes
15.LANSOR17
16.witch26...........18 ağustos başladık....
17.Sah_Mat
18.Beryu...............20 ağustos allahın izniyle başladık artık..
19.Sweet33..........10 eylül başlıyoruzzz...
20.akman14
21.windy
22.Sena81
23.deniz bulut
24.Amor amor
25.Nmh
26.İmoje
27.dragonlily.........21 ağustos başladıkk..
28.azra2
29.candy77
30.Patricia
31.Sahsanem
32.Brosa
33.DeriDoktoru

merhaba canım bende varııımmm..21 ağustos ta tedaviye başladım ilk denemem medicana internationalde doç.dr.selman laçin beyin hastasıyım ,sebepsiz inferlite ve tabikii 36 yaşındayımmm

kızlar bende yarın başlıyorum inşallah iğnelere ilk defa tüp deneyeceğim bakalım,benim içinde dua edin bu mübarek ayda a.s.

benide kaydedin yumıurta rezervim az ilk deneme ankara centrum klinik 24 agustosta basladım kısa protokol

sonucum negatif çıktı malesef.eylülün 5inde doktor görüşmeye çağırdı tüp bebek için.hepimizinde hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

kızlar dokyotdan geldım ıgneler 2ye cıktı persembe gunu tekrar cagırdı yaa daha ne kadar surecek cook sabırsızlanıyorum

merhaba arkadaşlar, ben yarın Mustafa Beyle ilk görüşmeme gidicem. bu ilk tüp bebek denememiz olacak. heyecanlıyım. kafamda türlü sorular var. beklediğim adet tarihim 28 ağustos. hemen başlar mı acaba. yoğun olduğu söyleniyor. başka bir tarihe ötenenir mi? ben 4 ay önce doğal yolla bir gebelik geçirdim. ama 9 haftalıkken kalbi durdu. 4 yıldır deniyoruz. sonunda tüp bebeğe karar verdik ama bu ay hemen başlamak istiyorum. umarım başlatır. bizde görünen bir sorun yok. allah herkeze yavrularını versin...

:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar, ben yarın Mustafa Beyle ilk görüşmeme gidicem. bu ilk tüp bebek denememiz olacak. heyecanlıyım. kafamda türlü sorular var. beklediğim adet tarihim 28 ağustos. hemen başlar mı acaba. yoğun olduğu söyleniyor. başka bir tarihe ötenenir mi? ben 4 ay önce doğal yolla bir gebelik geçirdim. ama 9 haftalıkken kalbi durdu. 4 yıldır deniyoruz. sonunda tüp bebeğe karar verdik ama bu ay hemen başlamak istiyorum. umarım başlatır. bizde görünen bir sorun yok. allah herkeze yavrularını versin...

MERHABA canım.memorialdeki mustafa beymi dr.canım?tedavin hayırlı olsun canım sonu nda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına:Saruboceq:yarın önce muayene ederler ultrasyonla.herşey yolundaysa adetinin 2.günü iğnelerine başalmanı söylerler.sonrası malum stresli ama heyecanlı güzel bir süreç nasıl geçti zaman hiç anlamazsın bir bakmışsın transferdesin.transfer yapılırken bebeklerinin görüntülerini seyretmeyi unutma.çok güzel oluyor kaçışır gibi peş peşe yerlerine gitmeleri.

canım teşekkürler benim tedavimin 12. günü.Lucrin 5 ml,pregon 150 ml vuruluyorum. Dün e2 değerim 1400 dü.sanırım perşembe-cuma gibi yumoşlar toplanacak, hayırlısı.kaydirigubbakcemile5

canım tedavin hayırlı ugurlu olsun hayırlı haberlerını beklıycez inşallah

merhaba arkadaslar bende dün ignelere basladım ama korktum ıcın karından deil koldan oldum
femara protokolu uygulanıyor bakalım hayırlısı
bide ortalma ne kadar sürüo bu tedavi kızlar kısa protokol
merional 150 kullanıorum

merhaba canım hayırlı olsun tedavın inşallah en hayırlı haberlerını alırız

merhaba canım bende varııımmm..21 ağustos ta tedaviye başladım ilk denemem medicana internationalde doç.dr.selman laçin beyin hastasıyım ,sebepsiz inferlite ve tabikii 36 yaşındayımmm

hoşgeldinnn canım umarım ikinciye gerek kalamdan hayırlı haberlerını alırız

kızlar bende yarın başlıyorum inşallah iğnelere ilk defa tüp deneyeceğim bakalım,benim içinde dua edin bu mübarek ayda a.s.

canım hosgeldın dualarımız senınle inşallah ikincisine gerek kalmadan senınde hayırlı haberlerını alırız

canım ınsallah senınde ikincisnii denemeye gerek kalmadan hamiş haberlerını alırız.

a.s.a.s.a.s.

kızlar bende geldım kıstım varmıs bu ay yapamıyoruz enver bey doğum kontrol hapı erdı umarım bırdahakı doneme atmıs lurda baslarız tedavıye:((((((

kızlar bende geldım kıstım varmıs bu ay yapamıyoruz enver bey doğum kontrol hapı erdı umarım bırdahakı doneme atmıs lurda baslarız tedavıye:((((((

hoşgeldin canım a.s.üzülme canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah gecer kistlerin en kısa zamanda hayırlı haberlerını alırız

Back