canım benim bildiğimde geç dördüncü günü en fala 3.günü başlanması lazım benimde kısa protokol 2. günü başladım daha öncekilerdede uzundu 3. günü başlamıştım.. kısa veya uzun olmasıda hastanın yumurta rezervlerine verdiği cevaba göre değişiyor genelde... hayırlısı olsun canım 4. günü hiç duymadım ama oluyodur belki..buterflycimm verdigin bilgiler icin cok sagol, ben su corekotlu karisimdan 3-4 ay evvel yapmistim ancak 1 hafta dayandim tadina.acaba diyorum bu ay baslasam mi yine, benimki bu arada kisa protokol olacakmis gittigim merkezde butun hastalara ayni tedavi uygulaniyormus, uzun protokol yok yani, kisti falan olan hastalara uzunu yapiyolarmis cok ilginc geldi bana...yarin kan tahliliyle ultrason yapilacak eger her sey normalse galiba tedaviye baslayacaz .adetimin 4. gunu yarin gec degil mi ilaclar icin acaba?cogu kisi 2. yada 3. gun ilaca basliyor benim bildigim!
hayırlı olsun canım allah tamamnına erdirir inşallah senin bu ilk tedavin sanırım.. bende dün başladım iğnelerime inşallah bu kez olur hayırlısıyla...hayırlı ramazanlar kızlar doktorum bugun tedavıme basladı cooook mutluyum dılerım sonucuda guzel olur gobekten ıgneyle basladık puregon salı gunune tekrar randevu verdı 10-15 gun sonrada yumurta toplamı ıslemı yapılacakmıs allahım bu mubarek gunde dualarımızı kabul eder inşallah inşallah pozitif sonuçlar alırız
canım hayırlı ugurlu olsun tedavın inşallah hamile haberlerinide alırız burdanhayırlı ramazanlar kızlar doktorum bugun tedavıme basladı cooook mutluyum dılerım sonucuda guzel olur gobekten ıgneyle basladık puregon salı gunune tekrar randevu verdı 10-15 gun sonrada yumurta toplamı ıslemı yapılacakmıs allahım bu mubarek gunde dualarımızı kabul eder inşallah inşallah pozitif sonuçlar alırız
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ramazalar, tedavide olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. bir sorum var uzun protokolde lucrin e kaç dozla başladınız, bana doktor 25 ünite dedi ama bugün forumda baktım çoğu arkadaş 10 la başlamış kafam karıştı, yardımlarınızı bekliyorum
Kızlar çok yoğunum akşama güzelce yazdıklarınızı okuyucam listemize gerekenleri ekliycem.Sizleri çokk seviyorummm.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ramazalar, tedavide olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. bir sorum var uzun protokolde lucrin e kaç dozla başladınız, bana doktor 25 ünite dedi ama bugün forumda baktım çoğu arkadaş 10 la başlamış kafam karıştı, yardımlarınızı bekliyorum
bende uzun protokolde 10 üniteyle başladım ama sana uygulanan yöntem farklı olabilir.inan okudukça işin içinden çıakmıyorsun sen dok.dediğiine uy zaten diğerleri kolaylıkla olur hiç merak etmeyerimseniben
sağol canım, merkezi aradım en sonunda oda sulandırmasından farklılıklar oluyor dedi bizim hazırladığmızı 25 vurulcaksın dedi
dediğin gibi kafam karışıyo noluyo yine dr un dediğini yapıcam boşa strese giriyorum :roflol:
Allah yardımcın olsun
benimki hazır lucrin.Sadece iğnelerim azaldı kutudakilerin sonuna geldim 4 tane kaldı.ankda nerde yaptırıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?