• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

yaa o kadar çok şey duydum ki hepsi hemen aklıma gelmiyor.Ama size de faydalı olacağını düşündüğüm herşeyi paylaşmaya çalışıcam....
Allah hepimize yardımcı olsun.....bebeklerimize kavuştursun inşallah ......

işte size benim de uygulayacağım bir bilgi daha....
bir dr yumurta toplama işlemine kadar et ve tavuk yenmemeli diyor...sebep olarak da doğal beslenmiyor olmalarıymış.suni yemle beslendikleri için yumurta kalitesini bozuyormuş.ama balık bol bol yenmeliymiş....transferden sonra et tavuk serbest....

diatom bende gürganda baslıcam memnunmusun canım benim 4. denemem olacak
işlerinde çok başarılılar ve çok yoğunlar.Bende diğer ark.gibi olumsuz şeyler yaşamadım değil.Hatta en son değiştirmeyi bile düşündüm.Ama araştırınca benim için güleryüz mü önemli yoksa başarı mı.Benim bu olayı bir daha tekrarlama gibi bir durumum olmayabilir büyük konuşmak istemem.O yüzden de gürgana yine devam ediyorum.Bir saniye boşlukları yok,işlerrinde çok iyi oldukları içinde müdanaları da yok.))) Ama ve bu koşturmada hemşireler sizinle ilgilenmeye çalışıyor.Ben gittiğimde kafadan 1saat randevuma geç gireceğimi biliyorum ve herşeye olumlu bakıyorum.Sonuca odaklanıyorum.yerimseniben

anladım canım ben muayene oldum yogunlugu biliyorum olumsuz yazılanlar çok fazla korkuyorm bende insallah basarılı oluruz 4. denemem ramazan sonu baslamayı düşünüyorum bende hayırlısı bakalım akapunktur falan denemeyi düşünüyormusun.ilk kezmi denemen senin gürganda benim ilk olcak

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar inşallah bu ay hepimize uğur getirir.Ya kızlar benim moralim çok bozuk 20 gün önce ofis çektirmiştim hala lekelenme tarzında kanamam devam ediyo benim durumumda olan varmı acaba?bide lucrin kullanıyorum 2 günüm kaldı kullanmamın bitmesine karnım çok büyüdü zayıfladığım halde karnım küçülmüyo lucrinin etkisi varmıdır karnımın büyümesinde?

anladım canım ben muayene oldum yogunlugu biliyorum olumsuz yazılanlar çok fazla korkuyorm bende insallah basarılı oluruz 4. denemem ramazan sonu baslamayı düşünüyorum bende hayırlısı bakalım akapunktur falan denemeyi düşünüyormusun.ilk kezmi denemen senin gürganda benim ilk olcak

akupunktur ne işe yarıyor hiç bir fikrim yok?benim evet ilk mikro olacak.temmuzda falan doğum kontrol hapına başlamıştım bu ayda lucrin işte. bakalım adetle birlikte diğerleri olacakopuyorumnanaktan

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar inşallah bu ay hepimize uğur getirir.Ya kızlar benim moralim çok bozuk 20 gün önce ofis çektirmiştim hala lekelenme tarzında kanamam devam ediyo benim durumumda olan varmı acaba?bide lucrin kullanıyorum 2 günüm kaldı kullanmamın bitmesine karnım çok büyüdü zayıfladığım halde karnım küçülmüyo lucrinin etkisi varmıdır karnımın büyümesinde?

lucrin kesinlikle karın şişliğine neden oluyor canım hatta aktif tedavide dahada büyüyor maalesef

Kizlarrrrr ben de tedavime bugun basliyorum:teytey::sm_cool:, sabah doktora gittim kan tahlili ultrason yaptilar bu aksam 225 gonal f ve 0.5 lupron(turkiyede lucrin) basliyorum 3 gun kullanip kontrole gidecem pazartesi gunu.hem ultrason hem de kanda kontrol olacak, merak ettim turkiyede de kana bakiyolar mi her kontrolde?bir de burda amerikada kontrolleri hemsireler yapiyor benim gittigim yerde, doktoru sadece bir defa gordum cok yogunlar.ama hastane ortami cok guzel, daha dogrusu hastane gibi degil ev gibi dizany etmisler stresi azaltmak icin herhalde.bilmiyorum icim biraz tuhaf heyecan, sevinc, stres huzursuzluk karmakarisik hissediyorum siz de boyle oldunuz mu?

dragonlily canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende lucrin kullanıyorum ama bana her gittiğimde kanda bakmıyolar ben 9 günü tamamlayıp pazartesi gidecem ozaman bakarlarmı bilmiyorum beni her gittiğimde ultrasyona alıyolar kana adetli gittiğimde bakıyolar

bende galiba bi tuaflık var ne hastaneye gittiğimde ne de evdeyken bende ne heyecan ne karmaşık duygular hiç bir şey hissedemiyorum bi aksilik çıkmazsa tranferimede az kaldı ama ben hiç düşünmüyorum sanki bendeğilde başkası yaptırıyo tüp bebeği bu iyimi kötümü anlam veremedim galiba ben tuafım

canım benım ılk tedavım olumsuzdu ve maalesef 6 ay boyunca ben karın şişliğimi atamadım ve kendime gelemedim inşallah sende böyle bir durum olmaz bebiş yüzünden karın şişliğin devam eder

bende galiba bi tuaflık var ne hastaneye gittiğimde ne de evdeyken bende ne heyecan ne karmaşık duygular hiç bir şey hissedemiyorum bi aksilik çıkmazsa tranferimede az kaldı ama ben hiç düşünmüyorum sanki bendeğilde başkası yaptırıyo tüp bebeği bu iyimi kötümü anlam veremedim galiba ben tuafım

bu gayet normal bendede boyle olmustu ama sanırım bu defakı tedavımde daha umutlu olucam cunku yanımda sevdiklerim olucak sende iyi şeyler umut et lütfen

sweet33 sen kaç kiloydun ilk yaptırdığında? benim kilomda fazla ayrıca sigarada içiyorum inşallah bırakcam sen sigara kullanıyomusun?inşallah seninde bu seferkinde tutar ama genelde 2.de tutuyo diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bide(ay çok soru sordum çenem düştü gene ) 1. denemende sonra nekadar ara verdin?

:1hug: canım tabıkı soracaksın en fazla 50 kiloyumdur herhalde ınan bana tam olarak bılemıyoum suan 55 kıloyum sigara kullanmıyorum umarım sende bırakırsın en kısa zamanda.Birinci denememi 2007 nin mart ayında yaptırdım yani 2 seneyi geçti inşallah bu defa tutar bu ay herkese uğur getirir inşallah

Back